Anonimen
|
Moj se je tri leta ful trudil, da bi videl otroka, na vse možne načine.. On sprva sploh ni hotel otroka, vendar se je ona sama odločila da ga bo obdražala, in je sprejel njeno odločitev, s tem da bo skrbel za otroka, ona tega sploh slišat ni hotla, se drla, ga zmerjala, da otrok ni njegov...Mah kaj je to vse bilo.. Potem je pač moral potlačiti svoja čustva, in se pač sprijazniti s tem, da ga ne bo videl..In po treh letih na vratih ona.. Valda je bil vesel.. Pa nama na začetku ni bilo problema, da hodi zraven, valda otrok ni bil navajen njegove družine njega, valda bo zraven, da se otrok ne prestraši.. Ampak otrok hodi sem že tri leta, in tudi za minute ga ni samega z nami pustila.. Pa če kaj rečeš je vse narobaj, pa jo ni nekaj časa, pa spet pride, pa modruje...Pa se mu je vse začelo zdeti brez smisla, pač bo že otrok ko bo zrasel sam prišel do zaključka..A v vrtec pa lahko gre sam, al kaj?? Ona mi ne predstavlja nobene grožnje, očitno jo jaz njej, da noče puščat otroka samega pri nama..Meni se ni treba z nobeno sprijaznit, ona je tista ki se mora z mano..Halo da ima pač on svojo družino v katero ona ne paše..Paše samo otrok, ona je preteklost.. Mislim, če bi se to meni zgodilo, da se razideva, bi pripeljala otroka, ga prišla iskat, to je to..Ostalo me ne bi zanimalo..Bi me bilo sram, da bi bila tam, počutila bi se odveč.. Ali mi lahko katera pove, v kolikem času se to razreši na sodišču.. Še enkrat hvala za čvekec, mi je prav fino ko berem vaša mnenja..
|