|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nimam ovulacije
10.4.2007 21:08:50   
Anay
Lep pozdrav vsem in ze v naprej hvala za pomoč. Imam dokaj redno menstruacijo azanositi ne moren ze 8 mesecev. Začela sem si meriti ovulacijo z ovulacijskimi lističi in ugotovila, da nimam ovulacije. Prvega otroka sva z mo~em spočela v prvo, ta pa ne rata in ne rata. Zanima me, če je ze katera imela podoben problem in, če je to lahko vzrok zlepljenih jajčnikov (kar se ni potrjeno).

Hvala vsem za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nimam ovulacije
10.4.2007 21:18:32   
arobic3
Si poskusila z merjenjem BT ker morda jo imaš čisto ob drugih dnevih kot misliš, in z merjenjem boš dobila najboljši pregled.

DREJČI

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2007 21:30:14   
Anonimen
Kaj pa sluz? Jaz po tem vem kdaj jo imam. Pa po špikanju v jajčnikih.
Mogoče si si res napačne dni preverjala z testi.

(odgovor članu arobic3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2007 21:34:56   
Anay
Ne sm si merla po navodilih. Menstruacijo imam na 26-30 dni. Ovulacijo si tako začnem merit 11 dan. Ja in tako porabim vsaj 5 lističev na mesec (merim si 3 mesece).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2007 0:43:29   
pot
Poskusi še z merjenjem temperature - BT, zjutraj, od začetka pa do konca cikla, ker izračuni O, ne glede na točnost cikla lahko varirajo, glede na vsako posameznico in zato niso zanesljivi.

Možno je tudi, da je pri prvem porodu prišlo do kakšnih sprememb na maternici ali jajčnikih, o tem je tudi že bilo govora, sicer pa obstaja zdravljenje sekundarne neplodnosti, tako, da gotovo nisi redek primer. Kaj več ti bo pa še katera povedala ali pa tvoj G, saj bo kmalu 1 leto naokrog, pa se lahko počasi že naročiš, za čez par mesecev na pregled.

Veliko sreče.

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2007 7:27:26   
emaa
Ni nujno, da imaš O na sredini ciklusa, meri si BT, meni so z UZ ugotovili, da nimam O, kar sem seveda morala potrditi tudi z merjenjem BT. In seveda je ni bilo, pa sem imela dokaj redne cikluse, pa seveda nisva uspela zanosit. Meni so jajčniki začeli delati vsakič za kratek čas po prenehanju jemanja KT.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?