|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napihnjenost
10.4.2007 20:01:22   
Laubica
Pozdravljene sem v 11 tednu in moram povedat da se mi že kar dolgo dogaja da sem zvečer takoooo napihnjena-imam ogromennnn trebuh vse me tišči in si moram vse slečt ker mi kar slabo postane od tega in to vsak večer,kaj je to normalno ali se kateri drugi tudi to dogaja?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napihnjenost
11.4.2007 9:36:50   
baja*
V nosečnosti se naša prebava malo poleni, kar je verjetno vzrok tvoje napihnjenosti. Ne vem, mnenje laika pač. Si tudi zaprta? Jaz sem na začetku nosečnosti bila in sem tudi imela ta občutek napihnjenosti. Spij dosti vode, pojej čim več sadja, zelenjave, jogurtov. Pa zvečer ne pretiravat s hrano.
lp

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 9:46:57   
duhica
Tud jaz sem v začetku imela enake probleme. Zjutraj ko sem se zbudila, trebuha skoraj ni bilo, zvečer pa prava bomba. Me je tud zaskrbelo in sem dobila odgovor, da je to normalno. Čim manj skrbi ti želim iin čim več sproščenosti!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 9:58:33   
nemrak
user posted image user posted image
že 35,
meni je napihnjenost minila te dni. Trebuha skoraj nimam več, prej sem bila takkšna kot, da bi bila že v 5 mesecu.
Bo minilo, boš videla!!

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2007 11:02:15   
tintin
ze 35, tudi meni. Zraven pa še tiščanje v želodcu -kot da se hrana ne prebavlja....groza;( Isto 11.teden.user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2007 11:33:11   
Mateja82
Men se to ponavadi zgodi kadar zvečer jem bolj pozno in preveč . Poskusi jesti prej, lahke stvari in ne preveč, mogoče boljše večkrat pa po malem.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2007 20:07:25   
Laubica
user posted image Hvala punce za odgovore in tolažbouser posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......