|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PLAVANJE DOJENČKOV
11.10.2004 20:49:06   
Tipi
Malo smo razmišljali in verjetno se bomo tudi odločili, da bi hodili plavat. Zanima me kakšne so vaše izkušnje; kdaj potekajo tečaji za plavanje dojenčkov v Ljubljani (mesečno??). Skratka kakršnakoli informacija bo dobrodošla.

Lp:sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PLAVANJE DOJENČKOV
11.10.2004 21:01:07   
beti 1
Vse kar te zanima in še več izveš na
www.plavanje-dojenckov.com
lp
beti1

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PLAVANJE DOJENČKOV
11.10.2004 21:02:00   
Mandarin
http://www.plavanje-dojenckov.tk/

...in fajn je.
lp

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PLAVANJE DOJENČKOV
11.10.2004 21:26:09   
Urša
Mi se mamo luštn. Mami plava s pikico, ati je pa fotoreporter. :)-:)-:)-

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PLAVANJE DOJENČKOV
12.10.2004 13:33:21   
Karla13
Mi hodimo na Inštitut za rehabilitacijo Soča v Lj.. Tečaji so vsako soboto dopoldne, stane pa 18.000 za 10x. Njihova stran pa je http://www.sportnodrustvo-novadrulovka.si/vadba-lj.htm.
Če te še kaj zanima... vprašaj...

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PLAVANJE DOJENČKOV
12.10.2004 13:35:06   
Karla13
ups :)-, ne vem, zakaj ne prime. še enkrat:
http://www.sportnodrustvo-novadrulovka.si/vadba-lj.htm

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PLAVANJE DOJENČKOV
12.10.2004 23:00:27   
petras
Mi hodimo na Fakulteto za šport, v soboto dopoldan, da je ati lahko zraven. so pa tečaji tudi med tednom dopoldan. To soboto smo bili prvič, bilo je super, mali je maksimalno užival.že od rrojstva je čisto nor na vodo, najbolj se je razdivjal, ko smo ga vzeli ven iz obročka in je čofotal v tako veliki vodi. Potem pa je spal kot top. Se mi zdi, da je bilo vsem njegovim sošolcem všeč, noben se ni jokal. Mi komaj čakamo naslednjo soboto.LP

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?