|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust rab rajska plaža
10.4.2007 14:17:26   
draganav
Letos smo se odločili, da bomo dopust preživeli na Rabu. Ali veste za kakšne dobre apartmaje blizu rajske plaže. Ne bi se radi vozili z avtom na plažo. Apartma je lahko za dve ali štiri osebe.

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.4.2007 20:26:32 >


_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dopust rab rajska plaža
10.4.2007 14:48:22   
Anja25
 Ali še nisi slišala, da je na tej "rajski plaži" na Rabu v tej mivki vse polno kač in jajc iz katerih se potem razvijejo kače.
Jaz sem bila tam enkrat v življenju pa ne grem tja nikdar več!!

Pa LP in lep dopust

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.4.2007 20:26:46 >

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dopust rab rajska plaža
10.4.2007 15:01:54   
HHH
Tole o kačah mi je malo čudno. Je pa v tisti mivki nepopisna gužva čikov, piksen in flaš. Smrdi po pišanju. Mi smo šli to rajsko čudo enkrat pogledat, ko smo bili na Rabu, pa ne grem nikoli več.

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.4.2007 20:27:02 >

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dopust rab rajska plaža
10.4.2007 16:08:17   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Tole o kačah mi je malo čudno. Je pa v tisti mivki nepopisna gužva čikov, piksen in flaš. Smrdi po pišanju. Mi smo šli to rajsko čudo enkrat pogledat, ko smo bili na Rabu, pa ne grem nikoli več.


Temu dodam še to, da NIKOLI več na Rab. Meni ni bilo všeč nikjer, pa smo celega prebredli. Je pa res, da ljudje različno gledamo na plaže. Morda bo tebi všeč.

< Sporočilo je popravil primoza -- 10.4.2007 20:27:18 >

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dopust rab rajska plaža
11.4.2007 6:57:56   
Rožica I
JESSY- napiši kaj o tem! Ali ste bili tudi na drugi strani otoka? Mi se namreč odločamo med Rabom in Krkom, pa bi rabila še kakšne informacije.


_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dopust rab rajska plaža
11.4.2007 9:59:47   
darjatimci
Rab je lep,za rajsko plažo pa hvala lepa,mogoče je rajska le junija in septembra,ko je malo manj turistov, v sezoni pa nimaš prostora niti za ležalnik,kaj šele kaj več.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dopust rab rajska plaža
11.4.2007 15:33:33   
Jessy
Rožica, jaz sem rinila na Rab zaradi priporočil, da je za otroke idealno na Rabu. Ok, pa gremo na RAb. Šli smo v apartmajsko naselje Barbat. Naselje nič posebnega, plaža tudi ne daleč, vendar si jaz plažo predstavljam malce drugače, kot je bila ta. To je bil zame privez čolnov. sami kratki zidani pomolčki, med njimi pa še ne 10 m prostora. skoraj povsod so bili čolni. Mi smo našli en prostor brez čolnov, kjer smo životarili. Neja je sicer res uživala med kamenčki, vendar bi rada uživala tudi midva, kar pa nisva mogla, saj mi je bilo morje odvratno, ker je na dnu rastla ČRNA TRAVA in morje sploh ni imelo barve. Groza me je bila, da bi šla plavat (pa sem drugače zelo dobra plavalka in me globine tudi približno ne motijo).
Pol smo se pa vsak dan malce odpeljali naokrog po drugih plažah. Imeli smo omejitev - Neja je bila še v vozičku in še ni hodila, tako da kakšnih skritih kotičkov nismo mogli iskati. Bila je ena zelo lepa plaža videt (tja nas je napotil lastnik apartmaja), vendar bi mogli z vozičkom čez nek hribček po stezi, pa se nam je zdelo čist prenaporno in nismo nadaljevali poti, je bila pa plaža videt luštna Čist na samem, tam pa morda 30 ljudi, morje turkizno modro.
Meni osebno je bilo še najlepše prav pri mestu Rab. Tam je morje lepe barve, žal pa ni ravno za otroke, ker je še kar globoka voda.
Tudi rajsko plažo smo pogledali. Zagotovo bi Neja neznansko uživala med tistim peskom, pa kot sem že rekla, tudi midva bi rada uživala. Me mine, da bi pol ure hodila po morju, da mi voda pride do popka.
Odpeljali smo se še do ene plaže (se ne spomnim več imena), pa je bilo zelo podobno rajski plaži....mivka, izredno nizka voda....me je minilo, res.
V glavnem, men to ni všeč.

Če omenjaš Krk ti toplo priporočam, da greste raje tja. Jaz sem bila na Krku že večkrat in vedno zelo zadovoljna in letos bova z Nejo zagotovo skočili za nekaj dni na Krk, medtem ko bo mož delal. Blizu, luštno, pa še na trajekt ti ni treba čakat (za na Rab smočakali skoraj 5 ur), morje pa tudi fajn.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dopust rab rajska plaža
12.4.2007 13:03:25   
Rožica I
Hvala, Jessy! Si se pa res zelo potrudila user posted image !

Mi smo bili parkrat na Krku (Njivice, Vrbnik) , pa mi ni bilo nikjer preveč všeč. Tudi dvomim, da mi bo letos na Rabu (ja, so me doma izglasovali).
Sedaj, odkar imam sina, pač gledam, da gremo tja, kjer bo imel tamali največ od morja. Drugače bi se pa jaz potepala raje z ruksakom po južni Italiji, Grčiji (z šotorom, ko postane dolgčas- pa z ladjico na drug otok...)..
Ali pa Skandinavske države (brez šotora, seveda user posted image )..
Skratka mika me vse drugo, kot 14- dnevno namakanje v morju. (sicer tudi sama rada plavam, ampak samo cca. 2h na dan user posted image !)





_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dopust rab rajska plaža
12.4.2007 14:40:00   
Jessy
Rožica, napisala si take želje, kot jih imam jaz - rukzak in gremo!!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila na Krku v kampu Ježevac (prav pri mestu Krk). Tam je bilo fajn, saj imaš dostop v morje s pomola ali pa lepo počasi po prodnih kamenčkih, kar je primernejše za otroke.
Bili smo tudi v Punatu v kampu, pa je bilo zelo fajn, sploh za otroke.
Odpeljali smo se tudi v Baško za eno popoldne, kjer pa me je motila nepopisna gužva pa nič sence.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dopust rab rajska plaža
12.4.2007 15:47:41   
tina104
Meni je Rab bil zelooo všeč, v splošnem gledano.
Barbat je bil res no ja, tako, podobno, kot pravi Jessy. Rajska plaža in še neka druga plaža sta se mi zdeli fajn, ampak sem bila tam zjutraj, potem je že ful gužva, tako da verjetno ni več tak fajn. Je pa po moje fajn za male otroke. Plaža pri mestu Rab in tisti park je ful lep, ampak tam ni primerno za male otroke, ker so skale in beton večinoma.
Midva sva bila takrat še sama in sva si poiskala kako bolj skrito plažo. Teh je kar nekaj zelo lepih, samo večinoma ne moreš do njih z malim otrokom, ker sva kar lazla po nekih hribih, skalah.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dopust rab rajska plaža
18.4.2007 22:57:22   
borovnička
Ja res je, sto ljudi, sto čudi. Enim je všeč tu drugim tam. No, kar se Raba tiče in Rajske plaže... Tja hodimo že 20 let, vsako leto, kampiramo. Jaz si pa ne predstavljam dopusta brez Raba. Odvisno na kaj je človek navajen. Meni se ni nobeno leto zdelo, da je taka gužva, da se ne bi mogla normalno uležt na plaži al pa, da se otroci ne bi mogli normalno igrat. Do globoke vode je sicer res kar nekaj pešačenja, ampak če imaš kako fajn družbo, hitro mine da lahko pretegneš noge in konkretno zaplavaš. Voda je vedno čista. Če ti pa sprehod preden zaplavaš ne odgovarja, greš pa lahko na levo ali pa desno stran plaže. Tam pa lahko skačeš na glavo po mili volji. Najlepše pa so male plažice, do katerih pa prideš samo s čolnom. Kristalno čisto morje, veliki okrogli beli kamni. Raj na zemlji.

Letos gremo prvič z našim sinekom. Lansko leto je bil še v trebušču in komaj čakam. Marelo zapičimo v mivko, brisače raztegnemo in uživamo. Če ti je vroče, voda predaleč, so pa na plaži tuši. Tudi paše.

Anja, oprosti, ampak tista s kačami je pa mal huda no. V vseh teh letih, nisem vidla niti ene kače v kampu, na plaži pa še manj. Kače verjetno so, kje jih pa ni, ampak se umaknejo pred človekom. Da bi pa imele jajca zakopana v mivki sredi turistične sezone...

Uglavnem, mi smo zadovoljni, nimamo pripomb. Želim pa vam lep dopust, kjerkoli že ga boste preživeli.

Pozdravček user posted image

_____________________________

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?