|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS ( 120. nadaljevanje)
11.10.2004 20:09:39   
tia
Hi,
tako sem nas na prvo stran prestavila,saj ste tako pridne :bravo::bravo: pisanjem,da je že na drugi strani.

Jaz imam že poln kufer ležanja in sem se odločila,da vam malce zatežim,če me prej ne bo kaj bolelo ,bom napisala kar se da obširen tekst.

Tako,sploh več nevem kako naj se VAM punce zahvalim za tolikšno podporo in držanje pesti :miska::miska::miska::miska:.Res ste prave punce,pa naj kdor koli reče,da nismo vredne svojih :duda:,me bomo najboljše mame svojim otrokom,bodo pravi razvajenčki.Naši mali :angel::angel::angel:.Zahvaliti se morem posebej vsem ˝fosilkam˝,saj vedo mojo zgodbo od vsega začetka,da me spodbujajo,da pozitivno mislim.Pa vse ostale mi ne zamerite,tudi ve ste prave.
Žal mi je samo,da se nebom mogla udeležiti srečanja na :kava:,mi okoliščine ne bodo dopuščale.Bom pa naslednjič med vami,vsaj upam,da mi bo uspelo.

Anitka ali morem ti povedati,ko si lepo pohvalila mojega šefa,da ni vse zlato kar se sveti.Tudi jaz sem mislila,da je dober kot kruh,ali dobrega človeka spoznaš v stiski.Mam prav,ne?
Pa naj opišem,zakaj ni več to kar je bil oz. sploh ni bil.
Danes sem šla do njega in mu vso stvar razložim,kako in kaj je na stvari.Pa mu tudi povem,če pač :(( tokrat ni uspelo,pa ko bo naslednjič mi je že G. povedala ,da bom od 1 dne ko test pokaže :modri:,doma na bolniškem.Pa veste punce kaj mi je povedal,da bo namesto mene moral vzeti drugo,seveda da bo moral.Ali ko se ta druga priuči oz. nauči vse kar more,bom jaz TEHNOLOŠKI VIŠEK.Kaj saj sem mislila ,da bom skupaj padla ko mi je to rekel,sem namreč zaposlena za nedoločne čas in v tej firmi (gostilni) sem že 7,5 let.Pa to ne moreš verjeti,pa sta tudi on in njegova žena imela probleme z zanositvijo,pa je takšen.Vedno ko je rekel,boš lahko prišla,ali bilo kaj sem bila takoj tam,vse sem naredila samo da bo dobro.Kako pravijo,DOBROTA JE SIROTA. Taki so pač zasebnik delodajalci.
Tako ,da sem prišla domov cela poklapana,enostavno brez volje,do bilo kaj.

Anitka držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bodo izvidi dobri,pa da zagledaš že ta mesec :modri:,naj te :angel::angel: čuvajo pa :pujs: za srečo.

Pika74 tudi ti ,kar veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bosta kar hitro :modri:.

Gea1 ti si mi pa sumljiva,nevem če ne bosta :modri:in boš srečna :nosecka:,med fosilkami.

Pia73 hvala ti za vse,pa tudi tebi se bo sreča nasmehnila,boš videla.

Bambi si pa res prava,na mojega šefa bi kar šla,bom ti pomagala,samo naj se pazi.

Koala,hvala za vse besede,bo bo tudi pri tebi kaj kmalu veselo.

Neni držim pesti za naprej,more vama uspeti.

Klarisa,oprosti sedaj sem malce zgubljena,ali vseeno kdaj greš va naslednji postopek?Naj te :angel::angel::angel: čuvajo.

Vse punce,ki vas nisem omenila andrejka76,merey,tinkamiška,tina30 in vse ostale,vam želim,da vam čimprej uspe,skupaj z vami se bom veselila,tako kot če bi meni uspelo.
Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska:,za vse ki sodelujete na forumu ena :rozica: za vsako.

Ne zamerite ker sem toliko naložila,se še kaj oglasim.

pa pa

:muca::muca:9nebesa;):)

Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.10.2004 20:57:51   
Anitka
Ah ne no TIA!

Pa še zadnjič emkrat sva se pogovarjali o tem kako razumevajoč je tvoj šef. A zdaj pa tako!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Naj se me le pazi, ker če bom pa jaz huda, bo pa joj!!!!!!!!!! Veš zaradi tega se sploh ne sekiraj, zdaj misli le na svojo :duda: in upajmo, da bo vse v redu. In vedi, da bo tvojemu šefu nekoč še pošteno žal za besede, ki ti jih je danes izrekel. Očitno je že malce pozabil na težave, ki sta jih imela onadva z ženo. A vedi, vsakemu se vse povrne in tudi njemu se bo, če ti bo kaj "žalega" storil.
In hvala ti za dobre želje pa tudi TINKI. Tudi jaz močno upam, da bom jutri izvedela kaj pozitivnega.

Punce uživajte in ne pozabite se pofočkati za četrtkovo srečanje pa še predloge za uro dajte. Aja, še to, sem danes slišala reklamo, da bo v četrtek v Europarku jesenska mona revija. :sloncek::sloncek:

Lahko noč :muca::muca::zaspan::zaspan:in lep nov jutrišnji dan vam želim, pa naj vas ne zebe preveč;)

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2004 21:32:45   
Pia73
Pozdravljene!

Mene pa bo spet sama brzina! Moj bolani možek namreč rabi računalnik! Skratka gola radovednost me žene gor, da vidim kaj je z našo Tio??? :bravo::bravo::bravo: da si dobre volje! pusti šefa! Bo že! Moj šef je bila danes tak tečen, da bi mu vrat zavila,... Pa prvi dan moje M je pa sem verjetno zato malo bolj napeta,... Sem pa tokrat moje M vesela, saj sem bila ta mesec na kontacepciji,....

IN POTEM KAJ VIDIM: pa saj to je pa EXTRA SUUPEEEEER naša GEA JE VERJETNO NOVA SREČKA NOSEČKA!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: To pa mi je poleg Tiine dobre volje res ektra, ektra super!!!! :sloncek::sloncek::sloncek:

Anitka, dogovor velja, kajne???

Pika74, ku, ku,... Se bereva jutri,.......:miska: (Ej, nogavic z miki miškami ne najdem, se še trudim,....:)-:)-:)-

Sedaj pa hitim!

Punce saj veste; veliko :sloncek::sloncek::sloncek: da bo potem veliko :modri::modri::modri: :roza::roza::roza:

Lp Pia73

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2004 23:37:53   
pika74
Ojla pupike:zaspan:,

Sem pa dons prou zmatrana. Do zdele sm bulila v tale ekran. V službi od 8h pa do 4h, potem pa še od 19h pa do zdele - in zgledam natanko tkole:ups::zaspan:. Zato vas na kratko zapuščam in vam zaželim le še eno lepo noč in sladke sanje 9nebesa.

pa-pa

Pika74
:zaspan:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2004 7:41:12   
meeryana
Dobro jutro :bravo:
Malo je grdo vreme, ampak nič zato, ne? V naših srčkih sije sonček in to je pomembno!
Včeraj sem se malo razvajala pri kozmetičarki,...mmmmm, kak je bilo fajn, masaša rok, ram, obraza, tistega stiskanja se sploh več ne spomnim :) M:hudicek:še vedno ni.......a ni to čudno? Ne bom več testa delala, ker je včeraj bil neg., pa mi je zaostajala 3 dni. Danes torej 4. Hm.......:zmeden:
Tia, lepo počivaj in ne dovoli, da te šef ali bilokdo razjezi ali doseže, da se sekiraš. Saj veš kaj je pomembno :) ;)
Še malo pa četrteeeeeek :kava:

LP
M :zajcek:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2004 8:07:32   
Bety
Dobro jutro punce...

Veselite se srečanja, vidim, jaz bom pa v mislih z vami...:bravo:

Zanima me nekaj, če ne pride do ovulacije, kdo potem izloča hormon progesteron????
Jaz si že 7. dan testiram urin po eni novi nemški metodi, ko ne smeš uporabiti prvega urina zjutraj in mi skozi kaže, da do ovulacije ni še prišlo... danes pa je točno 14. dan od prvega dne M :zmeden2::zmeden2:
pa še na klomifenu sem :zmeden:

Kaj naj si mislim?!?!?!

Naj pustim vse skupaj in bo kar bo??? Pa še zredila sem se...

Kako je žalostno, ko so nas vse nosečke zapustile in nič več se nam ne oglasijo :(( pa tako smo se veselile z njimi...
Klarisa -KAPO DOL ZA TVOJO VZTRAJNOST-... od tebe se učimo, da moramo naprej...
Zakaj se Darja nič ne oglasi, ko čakamo na njen rezultat inseminacije???
Vse druge, ki jih ne omenjam, pa enako pozorno spremljam pri branju, držim pesti in razumem...
Lepo se imejte in se še beremo...:kava:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2004 9:11:40   
Joni
Bety,:metulj:

O nastopi pri Klomifenu lahko tudi kasneje - meni je nastopila 18.,19. dan - tako, da je še čas za tvojo O!

Vsem ostalim pa veliko sreče pri pikicah in tudi jaz se pridružujem pozitivnim mislim za TIO - da bi tokrat šlo vse po maslu!:pujs::pujs::pujs:

Joni:metulj:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2004 11:39:34   
koala
Hojla punce!
En čas se nisem oglasila, ker sem enostavno preveč zaposljena!!
Najprej čestitke vsem novim:nosecka:, vidim da je ta mesec zelo zelo obetaven!!

Tia ti lepo počivaj, če pa ti bo šef kaj težil pa samo povej, moja :muca: komaj čaka da lahko opraska in pogrize hudobe ma nos za takšne karakterje!!

Anitka jaz definitivno pridem komaj že čakam da se spet vidimo!!!

Bambi :bravo: :bravo: za izpit, pa saj ni bilo vprašanja da ga nebi opravila takšna borka!!!

Klarisa, a ti se pa kar v nov postopek podajaš, al sem jaz kaj zmešala??

Pia73 ti angelček pa uživaj in ne musti se dotolči najini obiskovalki M!
Mene je namreč obiskala predčasno, a nekoč ji bom pokazala vrata za vsaj 9 mesecev, tako da si zdaj naj da duška, no malo bolj nežna pa je res lahko!!

En prijazen :muca: :kuza: :zajcek: :miska: pozdrav!
Mi gre malo na otročja, a so mi novi znakci fulll všeč :bravo: :bravo: RRteam!!

Koala

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2004 13:28:45   
neni
Zdravo punce!

Vesela sem, da se končno nekaj lepih stvari dogaja na tem forumu. Je bilo prejšnji teden prav grozno. No, saj slabše itak it ni moglo.

Tia, zate pa še vedno močne :miska:. Pa če nas boš rabila vidiš kako ti vse ponujamo naše hišne ljubljenčke. V svoji vojski imaš že Koalino :muca:, mojega morskega in sigurno bo tudi Anitkina :kuza: rada pogrizla šefa po hlačnicah. Sam naj si upa eno besedo rečt. Pa še GoYa je dans tolk jezna, ona je pa namesto risa. :)-

Večkrat bi rada še kakšno pozdravila, pa potem vse zamešam, pa vedite da imam prav vse zelo zelo rada. Pika 74 jaz sem res iz Po, bi blo prav fletno, da se spoznamo. Mogoče bi pa z GoYo prisopihale do tebe?! Se mormo zment ob priliki.

Saba lepo, da si spet med nami, v najhujši vnemi za boj. Se ne bomo vdali, a ne?! Naj te :angel: :angel::angel: spremljajo in čimprej osrečijo z :modri: al pa :roza:, nič ne bomo izbirali.

Joj, pa še GEA :bravo::bravo::bravo::bravo:
TTTTTTOOOOOOO!!!!!!!
Čestitam, uživajo 100na uro. Pa čuvaj se!

Ostale pa pridno delajte, da bodo tolarčki, da si bomo lahko umetne plačevali, saj država špara.:)-

Malo heca mora bit,
lp neni

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2004 17:42:02   
Anitka
Živjo punce!

Pa sem le prišla od G. Hja kaj naj vam rečem. Z izvidi od hormonskih in ostalih krvnih preiskav je vse v redu. No skoraj vse. Z vrednostjo prolaktina ni točno tako kot bi moralo biti, zato sem dobila napotnico za preiskaveprolaktina:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: Zdaj pa vas sprašujem drage moje punce povejte mi kako to zgleda? Vem, da bom morala se mi zdi tri ure tam ležati, pa nekaj me bodo špikali, kaj drugega pa ne vem. Prosim, prosim pomagajte mi, ker niti ne vem funkcije tega prolaktina.

Potem mi je dala še napotnico za HSG. Vem, da je bilo že ogromno napisano na to temo, a malce mi dajte osvežit spomin kako to poteka. A ste ve dolgo čakale, ko ste se naročevale? Jaz bom prišla na vrsto že čez dva tedna, ker se baje pri nas ploh ne čaka. Zdaj moram le počakati na M, ki naj bi me obiskala 18.10. potem pa lahko že kar pridem. In veste kaj je najhujše pri vsem tem, da ne smem kaj preveč jest en dan prej. Jaz sem pa navajena jesti kar nekajkrat na dan. No lahko pojem zajtrk normalno, pa za kosilo juhico, potem pa že kar odvajalni čaj ali sirup. Kaj je boljše sirup ali čaj? Aja pa še to me zanima, ali moraš biti pobrit? Ne zamerite vprašanju, ampak mene vse to pač zanima. Proti bolečinam pa si tudi lahko kaj sprosim, a ne? Hvala za odgovore že vnaprej. Veste mene je HSG-ja kar malce strah, ker ste ene že pisale, da vas je zelo bolelo. Sicer pa vse za :duda: Aja še nekaj sem se spmonila. A lahko pred posegom :sloncek::sloncek::sloncek: oz. koliko časa pred in po HSG-ju ne smeva.

No in tretje kar je, moj mora iti na spermiogram. Zdaj si mora najprej dvigniti napotnico pri svojem zdravniku in on sploh ne ve katerega ima:zmeden2::zmeden2: Ah ti moški. Potem pa mora poklicati kar v laboratotij in se zmeniti. Bomo preživeli tudi to, a ne?

No in ko bo vse to za mano pa grem spet k moji G. Pa sem ji rekla, da se vedno tako dolgo čaka na pregled pri njej in mi je rekla, da naj kar povem, da gre za izvide. No in ko bom imela vse to me lahko pošlje naprej, če bo potrebno.

Punce držite pesti, da bom to opravila čimbolje in da se bom tui jaz fosilka lahko kmalu veselila v 9nebesa

PIA 73 najin dogovor pa seveda velja. Mislim, da boš kar ti tista, ki bo častila;)

Hej NENI prav imaš. Ko moja Ajka:kuza: ugrizne je joj in naj se Tiin šef kar pazi.

Sicer pa ali ni lep teden. Toooooooliko novih :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. Je svet takoj lepši, a ne? In zdaj nam bo to kmalu sporočila še BAMBI in potem seveda še čisto vse ostale.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

TIA zate pa :miska::miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs::pujs: da bo jutri pri G vse v redu.

Punce uživajte, jaz grem danes užiat še na jogo, ki sem je krepko potrebna in če bom lahko se še danes kaj oglasim.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2004 21:25:52   
tinkamiška
Anitka sem vesela, da se ni kaj bolj zakompliciralo, žal pa ne vem odgovorov na tvoja vprašanja, ker nimam nobenih izkušenj, vem, pa da ti bodo odgovorile tiste, ki jih imajo. Edino za spermiogram vem, da mora it tvoj po napotnico, kot si napisala, v laboratorij sem ga pa jaz naročila kr po telefonu. Srečo sva imela, da se je vse izšlo z mojimi O dnevi, ker tri dni pred spermiogramom ne smeš:sloncek:. Pa jst sem šla zraven, ker ja tako moj hotel, mu je bilo menda tako lažje.

No ti iamš pa zdaj kar nekaj preiskav in ti želim, da bodo hitro mimo in da bo vse vredu!

Tinka

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2004 21:37:07   
tia
Hej,

pa še jaz naj malce zatežim.
No ja,glih nevem ,če bo kaj od mene,saj sem vsa :zmeden::zmeden2: v transu za jutri.Jutri je moj odločilen dan,kaj bo povedala G.,tako ali tako bodo same slabe stvari ,pri meni več dobrih sploh ni.
Čisto sem gotova :((:(,saj kaj naj rečem nevem če je meni sploh usojeno imeti :duda:.Kako bom spala samo :angel: ve,misliom da bolj slabo,ali pa sploh ne.Že me vse pri srcu stiska,joj jaz panika.

Anitka sem ti na privat odgovorila glede priskav.

Punce ne zamerite ali ne morem pisat,vsa panična sem,boli me ,strah me je,....itd

Se slišim z novicam.

pa pa

Tia

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.10.2004 22:40:11   
tinkamiška
Tia, me smo s tabo, vse stiskamo pesti in niti slučajno ne razmišljat, če ti je sploh usojeno:duda:, sigurno ti je! In slej kot prej boš tudi ti mamica in še vedno stiskam pesti, da se je tvoja pikica obdržala!!!:angel::angel::angel:

Poskusi se vsaj malo sprostiti in si odpočiti učke. Svoje misli zapri v eno škatlico in jo spravi do jutri. Po noči pa naj pride en spanček zaspanček in ti prinese kakšne lepe sanje.:zajcek:

Vse najlepše in veliko :angel::angel::angel: naj bo jutri s tabo, da ti bo lažje!!!

Tinka

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2004 22:52:52   
tia

Hvala Tinka,bom res probala kar se da odklopiti zaspati,ali jaz sem takšne narave,da se sekiram že prej kot je za to potrebno.
Moj mi je rekel naj jutri prosim G. še eno škatlo persena,drugače bom mu živce pojedla z mojim stokanjem.

Jutri pa sporočim,kako se je izteklo.

Lahko noč,pa pa

:rozica::rozica::muca::muca:

Tia

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.