tia
|
Hi, tako sem nas na prvo stran prestavila,saj ste tako pridne :bravo::bravo: pisanjem,da je že na drugi strani. Jaz imam že poln kufer ležanja in sem se odločila,da vam malce zatežim,če me prej ne bo kaj bolelo ,bom napisala kar se da obširen tekst. Tako,sploh več nevem kako naj se VAM punce zahvalim za tolikšno podporo in držanje pesti :miska::miska::miska::miska:.Res ste prave punce,pa naj kdor koli reče,da nismo vredne svojih :duda:,me bomo najboljše mame svojim otrokom,bodo pravi razvajenčki.Naši mali :angel::angel::angel:.Zahvaliti se morem posebej vsem ˝fosilkam˝,saj vedo mojo zgodbo od vsega začetka,da me spodbujajo,da pozitivno mislim.Pa vse ostale mi ne zamerite,tudi ve ste prave. Žal mi je samo,da se nebom mogla udeležiti srečanja na :kava:,mi okoliščine ne bodo dopuščale.Bom pa naslednjič med vami,vsaj upam,da mi bo uspelo. Anitka ali morem ti povedati,ko si lepo pohvalila mojega šefa,da ni vse zlato kar se sveti.Tudi jaz sem mislila,da je dober kot kruh,ali dobrega človeka spoznaš v stiski.Mam prav,ne? Pa naj opišem,zakaj ni več to kar je bil oz. sploh ni bil. Danes sem šla do njega in mu vso stvar razložim,kako in kaj je na stvari.Pa mu tudi povem,če pač :(( tokrat ni uspelo,pa ko bo naslednjič mi je že G. povedala ,da bom od 1 dne ko test pokaže :modri:,doma na bolniškem.Pa veste punce kaj mi je povedal,da bo namesto mene moral vzeti drugo,seveda da bo moral.Ali ko se ta druga priuči oz. nauči vse kar more,bom jaz TEHNOLOŠKI VIŠEK.Kaj saj sem mislila ,da bom skupaj padla ko mi je to rekel,sem namreč zaposlena za nedoločne čas in v tej firmi (gostilni) sem že 7,5 let.Pa to ne moreš verjeti,pa sta tudi on in njegova žena imela probleme z zanositvijo,pa je takšen.Vedno ko je rekel,boš lahko prišla,ali bilo kaj sem bila takoj tam,vse sem naredila samo da bo dobro.Kako pravijo,DOBROTA JE SIROTA. Taki so pač zasebnik delodajalci. Tako ,da sem prišla domov cela poklapana,enostavno brez volje,do bilo kaj. Anitka držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bodo izvidi dobri,pa da zagledaš že ta mesec :modri:,naj te :angel::angel: čuvajo pa :pujs: za srečo. Pika74 tudi ti ,kar veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bosta kar hitro :modri:. Gea1 ti si mi pa sumljiva,nevem če ne bosta :modri:in boš srečna :nosecka:,med fosilkami. Pia73 hvala ti za vse,pa tudi tebi se bo sreča nasmehnila,boš videla. Bambi si pa res prava,na mojega šefa bi kar šla,bom ti pomagala,samo naj se pazi. Koala,hvala za vse besede,bo bo tudi pri tebi kaj kmalu veselo. Neni držim pesti za naprej,more vama uspeti. Klarisa,oprosti sedaj sem malce zgubljena,ali vseeno kdaj greš va naslednji postopek?Naj te :angel::angel::angel: čuvajo. Vse punce,ki vas nisem omenila andrejka76,merey,tinkamiška,tina30 in vse ostale,vam želim,da vam čimprej uspe,skupaj z vami se bom veselila,tako kot če bi meni uspelo. Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska:,za vse ki sodelujete na forumu ena :rozica: za vsako. Ne zamerite ker sem toliko naložila,se še kaj oglasim. pa pa :muca::muca:9nebesa;):) Tia
|