|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se obleči za razgovor?
9.4.2007 21:26:28   
Ashana
Saj vem, da je vprašanje malo čudno, vendar sama pogledujem za novo službo in so na vidiku prvi razgovori.
A hodite v kostimih, a je dovoljen tudi malo bolj sproščeni slog (srajca oz. bluza, majica, hlače na črto, prehodna jakna oz. plašč). Sama premorem točno en kostim, pa še v tem se ne počutim dobro, tako da bi raje prakticirala drugo varianto. Ali je še vedno nenapisano pravilo, da je potrebno iti v kostimu?
Torej, kako se obleči za na razgovor?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se obleči za razgovor?
9.4.2007 22:01:12   
Anonimen
Ja, meni tudi težave dela tole oblačenje za razgovore.

Zdej iz mojih izkušenj lahko povem, da se oblečem odvisno glede na "resnost" delovnega  mesta. Če je le možno, se prej pozanimam kakšen je tudi kolektiv. Na razgovorih, kjer je večinoma mlad kolektiv pride v poštev športna eleganca - in moram rečt, da so tiste, ki so se pojavile s strogimi kostimi izpadle skoraj smešno. Potem sem bila na razgovoru v DZ - tam se mi je zdelo, da so popolnoma vsi v "reklcih" (kostimih), zato se mi je zdelo primerno, da se tudi sama tako oblečem in res nisem falila. Pred leti, ko sem bila na Upravnem sodišču so bile punce oblečene v jeans. ..
čisto odvisno od delovnega mesta in okolja, res.

Mogoče če ti bo pomagalo: če delovno mesto zahteva veliko kontakta s strankami oz. ljudmi (razen med. sester, prodajalk, čistilk, policistk...ki že po defoultu nosijo "delovne obleke") je zelo pomembno kakšen je tvoj zunanji videz in obleka - npr. delavke na pošti, banki, uradih,...Pri ostalih pa se mi zdi nepotrebno obleči kostim, urejenost se pa vedno pričakuje.

Aja, kaj bom sama jutri oblekla? Delovno mesto bo zahtevalo kontakt s strankami, vendar pa je kolektiv mlad. Tudi šef je mlad, skoraj mojih let.  Mislim, da bom izbrala športno elegantno obleko - športno elegantne hlače s svetlimi črtami, belo majčko s 3/4 rokavi, bele mokasinke.

< Sporočilo je popravil caffee -- 9.4.2007 22:05:05 >

(odgovor članu Ashana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2007 22:04:15   
Strawberrie Cherrie
Evo jaz bi se oblekla nekako takole -> srajčo na 3/4 rokave z ozkim ovratniom, mogoče tudi mečkanko, preko kakšen opet brezokavnik, ki bi se skladam s srajčko, hlače nad koleni, ali krilo v obliki črke A - hlače nad koleni bi imele močni zavihek; lepe nogavice in prilegajoče se čevlje -> je nekje med strogo resnostjo, klasiko, modernim in razigranim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2007 22:07:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Evo jaz bi se oblekla nekako takole -> srajčo na 3/4 rokave z ozkim ovratniom, mogoče tudi mečkanko, preko kakšen opet brezokavnik, ki bi se skladam s srajčko, hlače nad koleni, ali krilo v obliki črke A - hlače nad koleni bi imele močni zavihek; lepe nogavice in prilegajoče se čevlje -> je nekje med strogo resnostjo, klasiko, modernim in razigranim user posted image

Preko kolen ali da kolena ven gledajo?user posted image Sej pomojem si mislila, da so hlače čez kolena potem pa zavihek ane? Ja, meni se tudi zdi luštno. Bi se tako oblekla, ampak nimam ustreznih hlač za zavihat user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2007 22:10:57   
Strawberrie Cherrie
Hlače nad koleni user posted image
Tole je sedaj že takšen modni hit, da jih dobiš v skoraj vsaki trgovini user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2007 22:12:05   
Ashana
Hodim na razgovore za posl. sekretarke, kadrovsko službo, skratka ne strogi kontakt z ljudmi. Tako, da mislim, da si lahko privoščim športno eleganco.user posted image  
Punce, super nasveti, bo treba malo v šoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2007 22:25:26   
Anonimen
jaz sem hodila v črnih hlačah in kaki beli srajci ali lepi majčki, čez pa bunda ker je bla zima :) hehe., al pa plašč. ampak sem bla ponavad šokirana ker so na razgovore ljudje skupaj z mano prihajali v kavbojkah in kakih stegnjenjih majicah da sem kr mal ebel pogledala??!! no ko sem dobila službo sem bla v črni majici z ovratnikom in teh črnih hlačah :)

(odgovor članu Ashana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2007 22:33:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Hlače nad koleni user posted image
Tole je sedaj že takšen modni hit, da jih dobiš v skoraj vsaki trgovini user posted image

Kratke hlače kao user posted image ....ker gledam punce k v kratkih hlačah okoli hodijo spodaj pa žabe, pa mi ful ne potegne...A je to to? Pismo, jz sem čist ...za na luno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2007 22:51:00   
Marogica
Enostavno. Obleči se službi "primerno". Če gre za prodajalko npr. Sportswear-a, sigurno ne boš v "finih" hlačah na razgovor hodila, če gre za kakšno službo, kjer je kostim ali vsaj jakna "pravilo"-se temu primerno obleči. Dandanes tudi kavbojke niso več problem ali nekaj slabega, sploh, če jih kombiniraš s srajčko ali jakno.

V glavnem ostani vseeno TI. Saj čez teden dni boš "padla" v tvoj stil nazaj noter. Kaj pa potem????

< Sporočilo je popravil Marogica -- 9.4.2007 22:59:33 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2007 22:57:08   
eya
Se strinjam s predhodnicami, odvisno od službe. Jaz grem ponavadi v elegantnih hlačah in kaki srajčki, kostimov pa itak ne nosim.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2007 23:47:04   
Anonimen
Jst sem bla striktno v kostimih - sam je pa tud narava dela taka, da se v kostimih počutim najboljše. Čeprav so sodelavke vse športno elegantne, meni tak stil ne potegne. Služba=kostim, predvsem zato da se počutim kot v službiuser posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Datum poroda
endrina

Kako je prišlo do datuma poroda?

rodila sem ko sem dobila svoje popadke (68%)

porod je bil sprožen zaradi medicinske indikacije (25%)

porod je bil sprožen na mojo željo (7%)

Število vseh glasov: 331

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!