|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravček vsem
9.4.2007 9:38:23   
renatar
Še ena nova... Lepo pozdravljam vse mamice, bodoče mamice in tiste, ki si to želijo postati. Sem ena izmed tistih, ki si zelo, zelo želijo še enega dojenčka. Naša pupa je stara enajst mesecev, ampak tako bi imela še eno malo štručko...

Lep dan vsem.

reny
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdravček vsem
9.4.2007 9:53:37   
lelaval
Dobrodošla. user posted image
Upanm da čimperej zagledate user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2007 11:15:37   
sayuri
Potem pa kar veselo na delo, da se čimprej pokaže plusek user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2007 9:44:30   
renatar
nisem pa povedala, da imam službo za določen čas, do docembra in se bojim, da bi ostala brez službe, če zanosim...

reny

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2007 9:45:55   
klepetka
Dobrodošla!

Lep dan

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2007 9:53:08   
renatar
Lep dan tudi danes, še kar razmišljam in mi ne da miru. V današnjem sporočilu sem malo obrazložila kako stvari stojijo...Otrok pa je še zmeraj edina misel v glavi...:::)Pa ne vem ali so mi hormoni podivjali ali kaj;:)

reny

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2007 14:07:51   
lunca2
Dobrodošla!

Tudi jaz ti želim, da čimprej zagledate user posted image . Če si oba želita še enega user posted image , potem pa res hitro na delo!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2007 14:30:00   
renatar
hojla...Hvala za odgovore.Ja, želimo si zelo, želimo, ampak bomo najbrž počakali do pogodbe za nedoločen čas.Čeprav pa bi najraje začeli delati na otročku kar danes:)Me tako muči, pa ne vem zakaj...Da se bo treba kar nazaj držati do decembra...Pa se najraje nebi.

Lep dan vsem.

reny

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2007 14:45:56   
perlica
Renatar  dobrodošla tudi ti med čvekicami.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti,da ti čimprej uspe zagledatuser posted image

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2007 16:13:46   
Srčekgirll
Dobrodošla!
Odvisno kje delaš. Ker pri nas kjer jst delam ( v proizvodnji) ni problema. Veliko deklet dela za določen čas in so vmes zanosile ( nekatere celo 2. še predenj so prišle s porodniške) pa so še vedno pri nas. Očitno kaj pridobi firma od tega, ne vem. Naj bolje je, če vprašaš, pa boš najbolj ziher.
Lepo se (s)mej!
Pa še 1x DOBRODOŠLA!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.4.2007 0:59:13   
pot
Lepo pozdravljena na forumu. user posted image

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.4.2007 8:34:54   
TinkiBinki
DOBRODOŠLA!!!user posted image
Tudi jaz imam pogodbo za določen čas in sem mislila, da bo kar prijelo, pa ne gre vse po planu, tako da kar pridno delamo na tem, glede službe se bomo pa takrat pogovarjali...
Držim pesti, da ti čim prej rata zagledati user posted image !

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.4.2007 10:07:19   
SILVA
Kaj pa če ti je vseeno ne podaljšajo,potem boš pa zgubila skoraj enlo leto,ko bi lahko že pridno delala na otročku.
Razmisli malo.

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.4.2007 12:35:26   
renatar
Hvala vsem za odgovore, sploh ne morem verjet, da ste tako pripravljene odgovarjat in dajat nasvete. Res je, da se zmeraj sam odločiš, a lažje ti je, če slišiš mnenja drugih. kaj pa vem kaj naj naredim, ali počakam, da me želja mine in dam prednost službi, ali pa zdaj, ko me tako daje ta čut, naredimo otročeka, pa bo kar bo......Kaj pa vem...

reny

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.4.2007 14:18:19   
monikap
renatar tudi jaz sem vedno odlašala z zanositvijo in v pričakovanju da dobim pogodbo za ND čas potem pa sem se odločila da razkiram vendar sem na žalost ugotovila da to ne gre tako enostavno in se sedaj že tri leta in štiri mesece trudiva da bi zanosila pa nič januarja sem se tudi začela zdravit v ambulanti za neplodnost z upanjem da nama uspe saj leta tečejo.Pred  tem pa sem se že dve leti zdravila pri svojem G.Ko pomislim nazaj mi je žal da sem se ozirala na službo in nisem že prej začela delat na mali pikici saj službe itak nisem dobila so mi pogodbe samo podaljševali na koncu ko bi me morali zaposliti za nedoločen čas pa sem dobila knjigo to je v kratkem moja zgodba odločitev pa je tako ali tako samo tvoja.

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.4.2007 14:33:15   
renatar
Monikap, vem, kaj mi želiš povedati. Saj ni drugega kot to, da me nekako daje to, da bi imeli še eno pikico, pa ne čez leto, dve, ampak zdaj. Tako željo imam...Pa kar naprej mislim na to. Še zmeraj tehtam različne možnosti za in proti...:(Vse se bolj nagiba k za...Ja, imela sem že dva ss, potem pa rodila deklico, ki ima tako rada otroke in vem, da bi bil zanjo dojenček nekaj izredno zanimivega in lepega... Vendar tu je še šola, ki jo delam naprej, pa služba, pa...Drugače pa ti želim veliko veliko sreče in da vam uspe narediti malo pikico.Držim pesti!!!

reny

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2007 14:42:58   
monikap
renatar jaz bi na tvojem mestu poslušala svoje srce ostalo pa se bo že uredilo če imaš voljo lahko premikaš gore.

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?