|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice - koliko nas je še ostalo..
11.10.2004 15:27:39   
niki5
Koliko oktobrčic :nosecka: nas je sploh še ostalo :zmeden2: ? Kar nekaj jih je že rodilo pa so imele za mano rok, no jaz sem pa še vedno v enem kosu :nosecka: in vedno bolj nestrpna in komaj čakam, da vidim svojega :duda:

Javite se kaj, kako se kaj počutite, pa da malo ''pojamramo'' ;)

Pozdravček :nosecka:

39 t 2 d
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.10.2004 15:36:57   
sonček2*
Rok imam jutri, pa me sicer dons že ceu dan neki šraufa, sam ne vem, če je to to. Mam pa jutri amnioskopijo, pol bomo pa mal bl točn vedl, kok smo daleč.

Je pa res, da jih je fuuuuul takih že rodilo, ki so imele rok za mano. Pa Žiža, ki je imela 20.11. rok se tut že crklja s svojo Saro.

Sicer pa vse ob svojem času, naše štručke bodo slej al prej v naših naročjih in jih bomo lahko občudovale do onemoglosti. :)

sonček2 (39t6d)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2004 15:56:46   
niki5
Prav imaš sonček! :)

Najbolj, da izkoristimo te zadnje dni ko nam še brcajo v trebuščku 9nebesa potem tega ne bo več..

včasih je edino težko, ko tako psremljaš ostale ko hodijo v porodnišnico ti si pa še doma..

važno je da se naši otročki dobro počutijo v trebuščku, ostalo pa res še pride :):)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2004 16:05:49   
Jutra
Jaz sem tudi med tistimi, ki še čakajo:((
Moj veliki dan pa nj bi bil že včeraj:((
Že nekaj dni me vsi sprešujejo, če sem še vedno v "enem kosu", zato sem si od danes naprej kar izklopila telefon:(

Se mi zdi pa da pri zamujanju bolj paniciram, da ni kaj narobe. :duda: je že cel dan čisto mirna, čeprav pravijo, da je to en dan pred porodom običajno. Hm...:zmeden:
Ali pa morda čaka na mlaj:zmeden2:, samo potem bo pa ful gužva v porodnišnici:(

No, pa en lep pozdravček.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2004 16:58:45   
niki5
meni je ena soseda rekla, da če nosim dvojčke ker imam tak trebuh :grrr: :((:(( pa kaj naj če imam trebušček tako v špico in se zato potem bolj vidi..
pa tudi mene že skoz sprašujejo kako to da še nisem rodila, pa imam rok šele v soboto :grrr: kaj šele bo :ups: se bom kar v hišo zaprla in izklopila telefon :ups::ups:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?