Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 18:54:38
|
|
|
|
Tia27
|
punce da vam povem deluje,tečem vsak dan 45 min, potem mažem 2 krat na dan z lorealovi perfect slimom,ter knajpam se, pa še 2 krat na teden delam proticelulitni piling nog,plus telovadim pred spanjem,noge-drage moje postajajo lepše,oziroma koža bolje rečeno,ful sem happy ,da gre, da se, imam ful voljo in zagon, tako da celulit se da premagat,sem pa po dveh porodih, skoraj en za drugim, pa glih tako uspeva anticelulitni projekt!!!!
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 19:10:36
|
|
|
|
Dejča
|
Bravo in vse čestitke, Tia, čeprav tistih, ki mislijo, da gre stran le z mazanjem, nisi spravila v dobro voljo .
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 19:14:10
|
|
|
|
muki1
|
Sem vesela zate, bravo . Dobra si, da zmoreš poleg dveh malih otrok še toliko volje in energije skup spravit, da greš vsak dan laufat. Le tako naprej .
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 19:14:47
|
|
|
|
sayuri
|
Uf, kok se ti da
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 19:15:18
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tia27 ,ter knajpam se, Kaj pa to pomeni ? Pojma nimam kaj pomeni, da se knajpaš....
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 19:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: Tia27 ,ter knajpam se, Kaj pa to pomeni ? Pojma nimam kaj pomeni, da se knajpaš.... Jas tut ne.
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 19:18:57
|
|
|
|
April
|
tuširanje ali namakanje izmnenično v mrzli-hladni in topli vodi. Pospeši cirkulacijo.
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 19:20:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Knajpanje pomeni da se tušira izmenično z toplo in mrzlo vodo. To res ful pomaga
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 19:22:36
|
|
|
|
April
|
Pomaga ja, sam jaz ne zdržimmm, brrrrrrr sam, da pomislim na mrzlo vodo me začne zebst. Knajpanje pa ni priporočljivo za tiste, ki imajo težave z žilami.
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 19:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Knajpanje pomeni da se tušira izmenično z toplo in mrzlo vodo. To res ful pomaga Jaz se mam pa prevec rada, da bi se z mrzlo vodo tusirala Ze tko me ful zebe, ce nimam ful vroce vode in mi tole (zal) ne pride na misel ...
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 19:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
BRAVO Jz bom kar danes zvečer začela po tvojem receptu . Gel (+peeling) imam pa še od lanskega poletja...a je sploh še uporaben?
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 21:44:18
|
|
|
|
Njuškalo
|
To je pa veliko dela Samo se splača , to pa res. Jaz tekla ne bi ,ker mam ful velike joške in mi potem skačejo in me bolijo. Proticelulitni piling imam od Avona in je ful dober ,telovadim tudi ..samo zjutraj,ne pred spanjem.Vode pijem veliko,knajpam se pa itak več ali manj vsak večer,ker mi tamav porabi vso toplo vodo...brrrrrrr
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 8.4.2007 22:02:00
|
|
|
|
facka
|
pa človek še bolj dobi zagon, če mu nekaj uspeva, a ne? Bravo, kar nadaljuj, za mano je pa danes prehojenih 13 km, mogoče se bo tut kej utrdilo
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 9.4.2007 8:28:04
|
|
|
|
Nyah*
|
fajn slisat, da se da, ce se hoce . Kar tako naprej! Kdaj se bo pa meni dalo, pa ne vem .
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 9.4.2007 19:00:22
|
|
|
|
srki
|
Ja super, sem vesela in dobila sem tudi jaz nov zagon. Samo 45 minut teka mi glih ne diši , oz. sploh ne vem, če bi 45 minut zdržala.
|
|
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 10.4.2007 12:09:32
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Knajpanje pomeni da se tušira izmenično z toplo in mrzlo vodo. To res ful pomaga Jaz se mam pa prevec rada, da bi se z mrzlo vodo tusirala Ze tko me ful zebe, ce nimam ful vroce vode in mi tole (zal) ne pride na misel ... pri meni isto samo mogoče pa bi se dalo potrpeti
|
|
RE: borba z celulitom-zmagujem!!!! 10.4.2007 13:05:22
|
|
|
|
Tracy
|
Knajpanje, mimogrede nisem vedla da se temu tako reče, je res super. Pa tud navadiš se ga kar hitro. Čez nekaj tuširanj, to ni več problem. Če je res škodljivo za tiste ki imajo probleme s krčnimi žilami, mi prosim povejte zakaj? A zaradi tople ali hladne vode. Ker hladna voda je baje prav koristna za boleče noge, če imaš probleme s krčnimi žilami. Pa koliko ponovitev je treba na dan narediti, oz. kolikokrat je treba zamenjat hladno in toplo? tnx
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?