|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Žabice
10.4.2007 13:32:12   
Anonimen
O, Marija sveta, še sebi jih oblecite, pa še kakšno kapo na glavo, od časa do časa malo zapiha user posted image  Pa to pa res ne moreš več verjet, no user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
10.4.2007 14:27:25   
romy
Prosim ne mučite otrok pri 20 stopinjah z žabami. Žabe se obleče ko je pod minus. Madonca no, pa kaj vam je.
Včeraj sem bila v živalskem vrtu v LJ., bil je lep krasen dan in veste kaj vidim otroke z žabami, pa bundami, pa volnenimi kapami, snežkami,...
Groza, vam rečem GROZA! Pa kje ti starši živijo? ubogi otročki user posted image
Otroka vedno oblečeš kot sebe. Ti si v kratkih rokavih, otrok pa v žabah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.4.2007 8:37:23   
c7
Ha, ha. Se strinjam. Ni večjega mučenja, kot otroci z žabami, pa kapami (zimskimi, seveda),...

Tudi mi smo imeli letos žabe oz. dolge spodnje hlače mogoče enih štirikrat. In to v največjem mrazu, ki letos sploh ni bil 'velik'.

TAko da, res, malo premislite,...

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.4.2007 9:45:16   
viv_
Če je otrok preveč oblečen mu narediš več škode, kot če je premalo. Ker zašvica in potem malo popiha in je takoj prehlajen! Ne pretiravat!

Res, vidim zdej po mestu, babe v kratkih rokavih, mulc pa v vozu s štrikano kapo, v zimskem žaklu...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu c7)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.4.2007 18:31:52   
krfjolca
Sam res ... Te dni malo več šetkam po mestu (ker frajarim z novo marelo) in ne samo po poljskih poteh, pa me včasih kar zvije! Ja eni so zmešani, no! Bundo, pa žabe, pa štrikane copate, flisasto kapo, pa še z deko je bila pokrita ena reva danes!

Moj pa v kratkem bodiju in tanki majčki, pa tankih hlačah, pa je bil čisto lepo topel. Še štumfe sem mu dol potegnila, da si je tačke prezračil, je prav užival. Babe so me pa gledale, ko da sem z marsa padla ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.4.2007 8:30:23   
asso
Jaz hodim že brez nogavic pa kratkimi rokavi in potemtakem kako naj malim dam žabeuser posted image user posted image  Pa sej niti pozimi jih ni imela...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.4.2007 11:53:51   
Felicity
Naša tudi pozimi ni nosila žabic, razen 2x ko smo šli na sneg.
Smo pa z Goriškega konca.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.4.2007 11:13:11   
L & L
Nobeden ne mali in ne veliki.
Včeraj smo bli pri moji mami pa pride žena od brata pa reče men ja a Patrik je pa že kr v kratkih rokavihuser posted image , in mali še v kratkih rokavih ves kuhan HALOOOOOOOOOO.
Njeni dve pa ta velika v puliju, ta mala pa v puloverju pa flis brezrukavnik gor pa trak na glavi, stari sta pa 6 in3.
No in kdo tukaj pretirava?

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?