|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilico in...
6.4.2007 14:24:40   
Jutra
Ja, to me pa res zanimauser posted image
Moja punči (kmalu 2,5 let) včasih želi jesti z obema priboroma - tako kot midva. Pred dnevi me je prav presenetila, kako spretna je z že nožem. Z možem sva se kar nasmihalauser posted image  

Naj dodam, da strašno rada je, uživa v hranjenju kot pravi hedonist, no in mogoče takole z nožem še lažje pospravi vse s krožnika.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj so začeli pri jedi uporabljati vilic...
6.4.2007 20:29:44   
rainbow
vilice pri nas delujejo, sta pa dobili v dar zdaj cel set za otroke, tudi nož zraven, tak da počasi bo tudi to začelo. ampak jaz jima vseeno vsaj meso zrežem.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2007 20:43:56   
Jutra
Joj, da ne bo pomoteuser posted image user posted image  Tudi mi ji narežemo meso oz. tisto, kar je treba narezati. Z nožem si samo pomaga dati hrano na vilico.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2007 21:15:32   
Anonimen
Pri dveh letih je samostojno uporabljal ves pribor. Ampak hrano ima res rad. Govori pa še ne (27 mesecev) razen enih par besed v obeh jezikihuser posted image

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2007 0:46:33   
* Mateja *
Naš pa ni dosti lačen, torej ga mama futra, da vsaj kaj poje. Drgač, če je pa papica zanj, una tavdobra, pol pa zna rabit žlico in vilice. Večinoma mu na žalost moram še vedno dajat jaz, če hočem, da je sit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2007 0:47:36   
Anonimen
Naš ma 16 mesecev in nosi žlico v nos in v ušesa. user posted image

Ampak mobitel pa nese k ušesu, ja... user posted image

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2007 7:44:05   
sayuri
Jaz noža niti ne postavim na mizo user posted image , tako da sploh še ni poskusil user posted image
Z vilicam pa je že dooooolgo časa. Junija bo 3 leta star.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2007 22:07:31   
Anonimen
moja pe pri skoraj treh ne je sama niti z žlico. ja zna že, ampak noče. ni ji v interesu hranjenje sploh!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2007 22:20:00   
Putka
Sama poskušala jesti že nekje pri 8-9 mesecih, pri enem letu je že lepo jedla z žlico in pila iz lončka (seveda je tudi packalauser posted image ). Pri dveh letih pa z vilico in nožem. Pri mizi hoče biti enakovredna odraslim. Najprej smo imeli plastični pribor, kasneje pa pravega. Pri 4 letih že zelo lepo je in občasno tudi kak mehkejši kos hrane razreže.

Če kaže otroček zanimanje, mu ponudi nenevaren pribor. Naj packa in uživa v samostojnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2007 22:20:58   
POKPOK
Pri 25 m zna nesti žlico in vilico v usta. Prve tri ali štiri, ko je sestradana. Zadnje čase bi imela kar dve žlici v eni roki, v drugi pa tudi kaj od pribora.
Ker nima želje po hrani, le igrati se, raje vem, da jo hrani kdo drug.
Mislim, da je ta spretnos največ povezana z interesom do hrane. Jedeži to zelo hitro osvojijo. Malčki, ki jim je hrana kazan pa se raje igrajo. Včeraj sem jo dobila, kako pridno prazni krožnik pod mizouser posted image .
Vedno pa ji dam žlico ali vilico. Vaja dela mojstra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?