|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: izliv sperme
6.4.2007 15:27:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
6.4.2007 15:28:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imata spet maratonski čvek?Pejta na čvekanje v tri dni madona hudičeva.user posted image user posted image

Sej sem se ti opravicu... noooo.. kaj si nestrpna zdele pred prazniki? To ni lepo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
6.4.2007 15:37:43   
Anonimen
Jaz pa mislim tako:moški organ je zelo občutljiv,sploh pa pred izlivom ,in če iztočasno partnerka doživi orgazem,se njena nožnica skrči,zato morda njenega zaboli,ker ga stisne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
6.4.2007 16:13:37   
Anonimen
hvala vsem, ki ste odgovorili na moje vprašanje.
Tjazi in (sem pozabila kdo) pa je za vas nemenjen forum čvekanje v tri dni.

Sej je ponavadi tudi meni veliko stvari smešnih, ampak....
GLede na to, da sva prvič, sem hotela preverit kako je bilo prvič pri ostalih. Midva oba sva bila mnenja, da je za to sicer blago bolečino bil vzrok strah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
6.4.2007 19:44:23   
Anonimen
no sej ti lahko povem, kako je bilo pri nama, ko sva prvic to sprakticirala...moj je se cel teden z nasmehom do uses okol hodu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
6.4.2007 21:40:36   
BaByGiRl
Ali vaše parnterje tudi kej boli?
Bolelo ga je ker je bil ves napet,...to jim je ponavadi najbolj Wow stvar.user posted image
In kolikšna je verjetnost zanositve?
kakor ti 1x spusti noter je možnost,....odvisno od tvoje plodnosti. Tako da,..mogoče pa bo v prvouser posted image ...user posted image
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.4.2007 8:28:36   
Anonimen
hvala vsem, ki ste odgovorili na moje vprašanje.

No problem.. anytime.. user posted image

Midva oba sva bila mnenja, da je za to sicer blago bolečino bil vzrok strah.

Strah pred cim? user posted image

A ves kako bi reku Jung? Bom rajs prakticno razlozu.. ker teoreticno je manj razumljivo..
Nekoc.. v enem od svojih mnogih prejsnjih laifih.. je tocno to naredil.. in punca je verjetno zanosila.. in potem ga je lovil njen fotr.. al pa njen moz.. recimo.. in ga je ocitno tud ulovil in mal nabutal.. in to zdaj nosi s seboj v nezavednem..
In zdaj ko je naredil isto.. se je to iz nezavednega preselil v zavedno.. in ga je dejansko zabolel..
Sej ti mislis.. da se spet zezam.. ampak cist mozno je tudi tole.. user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 7.4.2007 8:32:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
7.4.2007 8:31:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

...moj je se cel teden z nasmehom do uses okol hodu...

Tebe je pa spet zanesel.. user posted image user posted image  Ce ga je bolel.. je blo vprasanje.. Bolel??
Drgac pa ziher je nasmesek vecji, lepsi.. kot ce gre tole kam drugam.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
7.4.2007 8:47:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

...moj je se cel teden z nasmehom do uses okol hodu...

Tebe je pa spet zanesel.. user posted image user posted image  Ce ga je bolel.. je blo vprasanje.. Bolel??

ne ne nc me ni zanesl...sem pac samo povedala najino izkusnjo...nevem, ce je glih naravno, da te boli

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
7.4.2007 8:49:17   
Anonimen
Sej.. ni to ravno naravno... res ne.. ker res ne vem kaj bi bolel..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
7.4.2007 8:51:43   
Anonimen
ooo Tjazi...vidm, da si se ze zakopal v knjige??user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
7.4.2007 9:09:03   
Anonimen
Je zlo dolgocasen... kej bolj dolgocasnega se nisem bral..

Ampak mal se splaca.. tole nezavedno pogledat.. k baje je zavednega sam 5% ostalo ki pa se bolj vpliva.. pa je nezavedno..

A ves da mozno sanjat.. cloveka.. v piko.. ceprav ga se nikol nisi vidu.. tocno njegov karakter in vse.. ker se z njim srecas v nezavednem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
7.4.2007 9:15:51   
snake
bboooooo, res čudno!!!mogoče psiha.......ma itak zdej ko delate nauser posted image boste bolj pogosto špricali v ta pravo smer, pa se bo navadil na novo okoljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.4.2007 9:58:40   
Anonimen
Po mojem je imel strah, ker sta to prakticirala prvič. Pri nama je blo isto, pa ne sam prvič, še pol ene parkrat. Ker sva pač seksala prej na metodo pazi, oz. sem bila zaščitena jaz. Po 6 letih pa sva se podala v to trnovo pot (ker nama ne uspe nardituser posted image ) in je zdaj brez problema.Sam moje mnenje.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
10.4.2007 15:51:07   
Ancy
Mojmu je pa bolš če pride vame, čeprav je to zelo zelo redko (kljub KT).... sej ga po svoje razumem, kako bi blo pa men tik pred orgazmom če bi me en zmotu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?