|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 9:14:37   
anadejka
Haloo punce!!!:kuza:

Vidim da sem ful zamudila prejšnji teden ko me ni bilo.Pa vidim da je spet padal en "čudn"dež:)-
Sem opazla da je ful enih novih srečknosečk:nosecka::nosecka::nosecka:,seveda čestitam vsem,pa vsenajnaj:pujs::pujs::pujs:!!!
Jest sem pa ravno med O imela gripo:grrr:,ampak se nisem dala,z dragijem sva vseeno pridno:sloncek:,sam sem bla pa ful boga,nobenih tablet se nism upala jest,pa tok sm kašljala tko da po moje tut če se je kej prjel,sm s kašljem sigurno splašla ven vse semenke:(.
No ja bomo vidl drug teden,čeprav ta teden sploh nism čutla O tko kot ponavadi,pa prsi me nč ne bolijo kot ponavadi,ko me takoj po O pa vse do M,imam pa povišano BZ,sej vem zdej boste rekle da sm sigurno imela vročino ker sem imela gripo,ampak ne,tudi čez dan nisem imela nič vročine....hmmm,no ja ampak upanje še zmeraj ostaja!!!:angel:

Kaj pa ve?Katera še je drug teden ne pričakuje

Lepe pozdravčke vsem.....andrejka76:muca::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 9:44:20   
NinKa
Zadnje dni, ko sem malo brala vase zgodbe, sem se zacela pocasi zavedat, da sem kljub vsemu ob in v moji nosecnosti imela sreco.

Uspelo nama je v prvem poskusu, brez kakrsnega koli izracuna, preracuna,...kaj pa vem cesar koli se.

Boge ste tiste, ki si ful zelite, pa ne uspeva. Mislim, pa Andrejka tebi, da ti bo "mogoce uspelo" tokrat saj jaz sem lani marca tut imela angino, ampak sem jemala antibiotike, saj niti v sanjah za trenutek nisem verjela v dejstvo da nama bo uspelo takoj.

Vso sreco tebi!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 9:46:16   
anadejka
Ooooo Nika fulll hvala,kr pr srčku mi je toplo ratal.Pa sej veš iz tvojih ust v božja ušesa!!!
:pujs::pujs::pujs::angel::angel::angel::)-:)-:)-:miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 9:47:10   
Majči
Pozdravljene,

No, tudi zame je končno prišel ta teden, kjer se bo spet pokazal rezultat in nadvse upam, kot vsak mesec do zdaj, da nam končno rata. M. ne bi smela dobiti v petek 15.10 če pa že spet, ne bo sreče :((:((:((, potem bom pa morala okoli 22.10 iti na HSG.
V petek in manj v soboto sem imela rjavkast, komaj opazen izcedek in upam, da so to kakšni pozitivni znaki. Res da nobenim več ne verjamem a vsaj upam! Pa zdaj le še čakam in čakam!
Bo še katera z mano te dni - konec tedna čakala, skupaj upale na srečo?????

Pustimo se presenetiti, ker pač kar je, je!
Zdaj grem pa spit eno kavico:kava: - ste jo ve že??

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 9:52:46   
anadejka
Čav Majči!!!
No jest ti vsekakor držim :miska::miska::miska:,pa ne vem no nočem ti vlit lažnega upanja,ta izcedek ki si ga imela kar en teden pred M,a ni to mal prezgodaj za M,ne vem no ampak čist mož bi blo da je sej veš....vgnezditvena.Ufff močno upam da se ne motim,pa do nosečniški dež še dolgo padal in boš tudi ti ena od ta novih srečknosečk!!!:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

Lepe pozdravčke........andrejka76:muca::kuza:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 11:06:26   
pupika
Iskrene čestitke želim vsem vam nosečkam.

Zanimivo pa je le, da se je ta konec tedna vlil tolko nosečk.

Pazite nase in na :zaspan:.

Lp

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 11:20:18   
anadejka
Jap očitno doživljamo nosečniško invazijo!!!Pa sej prav da vsi :angel: nucajo.Naj bo čimveč:nosecka:9nebesa:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
Hmmm Mihaela a pa se ti je to že kdaj zgodila,mislm da si tako krvavela?Jest ti vsekakor držim:miska::miska::miska:za dobre novičke saj si po treh letih prva zaslužiš srečo!!!

lepe pozdravčke.........andrejka76:muca::kuza:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 11:22:27   
Janeja
Majči,

tudi jaz sem ena od novih srečk :nosecka: pa ti moram povedati, da sem tud prejšnji vikend že jokala, ko sem imela 2 dni rahel rjavo rdeč izcedek. Potem pa konec in cel teden nič. No včeraj pa na CB en zelooooo lep moder + :sloncek::sloncek::sloncek:

Močno držim :miska::miska::miska:, da je bila tudi pri tebi vgnezditvena krvavitev in da se mi (nam) kmalu pridružiš u 9nebesa

Pa za vse vas še :angel::angel::angel:, ki vam bodo pomagali uresničiti največjo željo :duda:

:nosecka: Janeja

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 11:30:52   
Majči

Ja, tudi jaz globoko v sebi upam, da je ta dvodnevna rahla - komaj opazna krvavite v 21. dnevu ciklusa pomenila vgnezdenje in da se vam bom pridružila. Za menij je veliko mesecev poskušanja, en s.s lani novembra in pred tem skoraj leto dni poskušanja, tako da sem pomalo že kar utrujena od tega - se pa vsekakor ne dam!
Jerneja, kateri dan v ciklusu si ti imela rahlo krvavitev oz. opazila izcedek? Te je potem do dneva, ko naj bi dobila oz. nedobila m. kaj zvijalo, špikalo...? Jaz imam danes mal napet občutek v levem jajčniku in kar nekaj me vročina obliva vsake toliko časa......in kaj spet to pomeni? Ah, saj bo petek kmalu in bo vse razkril! Hvala vam za upanje, ki mi v teh dneh veliko pomeni. Jasno ŽELJA JE PA NEOPISNA, kot tudi pri marsi kateri drugi - je tako!?

Upajmo v 9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 11:46:45   
Janeja
Majči,
tudi meni se je izcedek pojavil 21 dan ciklusa na soboto, test pa sem naredila v nedeljo naslednji teden (včeraj).
So me pa pa cel teden bolele prsi, mal me je špikal u jajčnikih pa slabo mi je blo zjutraj. Sam sem se prepričala, da je to vse psiha, ker sem si res želela da bi bla :nosecka: Na zdaj, ko mi je CB potredil s + da sem res :nosecka: pa šele verjamem, da so bli pravi znaki.:)

Zate pa :miska::angel::miska::angel: drug teden pa le sporoči veselo novico

Janeja

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 11:58:00   
Majči
Ja veliko podobnosti a kot vemo, so ti znaki pri nekateri znak zanositve, pri drugi znak prihajajoče m. - tako da bom jaz zdaj vneto čakala na petek in upala. No, potem pa takoj javim dobro ali pa slabo novičko!

Hvala hvala za vse izkušnje!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 16:13:19   
cat
Zdravo Andrejka 76, tudi jaz je ne pričakujem tam nekje okoli 16. oz. 17.. Pa nimam nobenega občutka. Sem vmes mislila, da jo bom že predčasno dobila, kot prejšnji mesec na 21. dan, pa se ni nič zgodilo. Bomo videli. Si se pa res potrudila:bravo::miska::miska::kuza: in delala na :duda:, čeprav si bila bolj boga. Ampak nikoli ne veš, mogoče pa bo ravno zato kej... Držim :miska:. Se pišemo!:muca:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nosečniški dežek ;)
11.10.2004 18:38:38   
Urša76
Sade,
jaz te čisto razumem s tistim: "Včasih je tudi težko bit optimist, pa vidiš ko nekaterim uspe, pa sim mislim zakaj nisem jaz tista, saj se veselim za vsako, ki ji uspe, ne narobe razumet ampak kdaj bom pa jaz na vrsti????", saj mene tudi občasno kaj takega zgrabi (in mislim, da nisve edine???)
Pa tudi tisto o znakih in norosti mi je zelo dobro poznano. Imam enake težavice (mi je M. zamujala že ulala, pa se je primajala 5.10). Tako, da hitim novim norostim naproti! (mislim predvsem spet opazovanje in iskanje znakov za katere nisi 100% a jih imaš res al se ti vse samo dozdeva)

Jaz ti fuuuuuullll privoščim :modri:. Iz srca! Sam potrpi malo; za vse pride tisti čas, tista sreča, veselje in norost, ko bomo zagledale :modri: na testu.
Do takrat pa: držim figice!

LP, Urša

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nosečniški dežek ;)
12.10.2004 7:52:29   
anadejka
O cat hvala:love:,pa tut jest ti bom za vikend držala pestke:miska::miska::miska::miska:,da se nama grda :hudicek:,le ne bi prikazala:miska::angel::pujs::rozica:

:muca::miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?