Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Premaz za laminat in čiščenje flekov 5.4.2007 14:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko boš najdla še meni sporoč Resno jaz sem že vse možno probala pa nič dost ne pomaga. Jaz ga vsak teden umijem z emsalom za laminat(čez par ur je itak spet flekast ), kadar se mi pa da oz. parkrat letno pa ga umijem z emsalovim čistilom oz. odstranjevalcem loščil(zelena flaša) in pol spoliram z pronto za parket in laminat(rumena flaša). Ko ga spoliraš je par dni ful lep, pol pa itak spet vse isto. Jaz vem da laminata nikoli več
|
|
|
|
RE: Premaz za laminat in čiščenje flekov 5.4.2007 14:36:30
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz mam na srečo laminat razen enga kosa v dnevni na takih lokacijah, da ne sije direktno sonce gor in ne vidim flekov Mam pa eno veliko ogledalo na hodniku s katerega 1x na 3 mesece očistim male rokice od obiskov
|
|
RE: Premaz za laminat in čiščenje flekov 5.4.2007 15:21:38
|
|
|
|
Jessy
|
Mi imamo laminate po celem stanovanju, razen v kopalnici in na hodniku. Da bi se poznali kaki flekci? Pri nas ne. Flekci nastanejo edino takrat, če kakšna kaplja pade na tla in da se jo pohodi, drugače pa res ne, pa je ta mala vse preplazila. Je pa res, da ga čistim izključno le z navadno vodo, brez vseh čistil, pa ko smo ga kupovali, smo kupili kvalitetnega in zaenkrat z njim nimamo nobenih težav.
|
|
|
|
RE: Premaz za laminat in čiščenje flekov 5.4.2007 15:22:15
|
|
|
|
Pupica
|
sergy k najdeš PLEASE let me know!!!! Sej sam tolk da bom vedla, da je možn spucat, ker se ne ukvarjam več s tem športom, ker ni važn, kva pa kuko sem nardila, fleki so še vedno...Sicer je moj najdu rešitev, vendar meni ni za to... ....da bi dal ploščice po celem stanvanu ...ne vem, vseen rada sem pa tja hodim bosa, potem bi si to lahko privoščila le pozimi, k je talno gretje, ves ostali čas pa brrrr mraz pa še k pomislim na mala dva sončka kuk uživata k se valata po tleh, potem pa kr ploščice...pa še pujsa, pardon ne bi mogla več ležat kjer kol...mah ne vem no
|
|
|
|
RE: Premaz za laminat in čiščenje flekov 5.4.2007 17:43:44
|
|
|
|
sergy
|
Ko bom karkoli našla vam sporočim. Glede kvalitete: moj je kvaliteten(že po ceni vem) ampak tudi kvalitetno stvar je treba čistit in tu ni pomoči.(razen rolete dol ko je sonce)
|
|
|
|
RE: Premaz za laminat in čiščenje flekov 5.4.2007 17:48:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi moj je kvaliteten ma fleki se pa še vedno poznajo ko sonce posveti.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.