Felicity
|
Moz in zena sta se na 40. obletnico poroke > skregala. > Moz ji rece : "Ko bos umrla, ti bom dal na > nagrobnik napisati - Tu lezi moja zena - mrzla kot vedno." > Zena mu odgovori: "Ko bos ti umrl ti bom napisala - > Tu lezi moj moz - koncno trd." > > ------------------------------------------------------------------------ > Zakonski par je imel sest otrok. Moz je bil na to > tako ponosen, da je zeno zacel klicati Mati sestih, > cetudi je ona temu nasprotovala. > Nekega vecera sta bila na zabavi in je moz zelel > vprasati zeno, ce bi sla domov, zato je na ves glas zavpil : "Ali greva > domov, Mati sestih?". > Ona, vsa jezna, mu odgovori : "Kadarkoli zelis, > Oce stirih!" > > ------------------------------------------------------------------------ > Moz, zdravnik, in zena sta se skregala pri zajtrku. > On, ves besen, vstane in odide in ji spotoma zabrusi: > "in v postelji si tudi zanic!". > Po nekaj casa se je umiril in se zelel opraviciti, > zato jo je poklical. > Dolgo casa je zvonilo, ko zena koncno dvigne > telefon. > "Kje si bila tako dolgo?" > "V postelji". > "In kaj si delala tako pozno v postelji?" > "Iskala sem drugo mnenje!" > > ------------------------------------------------------------------------ > Mamica tako sem zalostna, noseca sem,"pravi hcerka. > "Kje si pa imela glavo, smrklja neumna!!" > "Pod volanom!!!" > ----------------------------------------------------------------------- > Poslovneza se pogovarjata. > Prvi: "Se ti med seksom kaj pogovarjas z zeno?" > Drugi: " Ne, mobitel dobim sele naslednji teden!" > ------------------------------------------------------------------------ > Srecata se sosedi. > Prva: " Gospa, pa menda niste kaj bolni, ze 14 dni > vsako opoldne vidim zdravnika, ko odhaja iz vase hise." > Druga: " Veste kaj, ko je k vam ves mesec hodil > oficir, tudi nisem sprasevala, ali je vojna!" > ------------------------------------------------------------------------ > Trije moski modrujejo, kateri ima bolj neumno zeno. > Prvi pravi: Moja je tako neumna, da si je kupila > avto, pa sploh ne zna voziti. > Drugi pravi: Moja si je dala narediti trajno, ceprav > je ze po naravi skodrana kot koder. > Tretji pa pravi: Vesta kaj, moja je zabita ko noc. > Ko je prejsnji teden sla v toplice, si je kupila tri zavojcke kondomov, > ceprav nima penisa. > > ------------------------------------------------------------------------ > Zove plavusa decka na mobilni i javlja se zenski > glas i kaze: > "Mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan, molimo > vas, pozovite kasnije!" > Plavusa ce na to: "A tebi je dostupan, kurvo > jedna!" > ------------------------------------------------------------------------ > Odveo Mujo Fatu kod ginekologa. Kad je pregled > zavrsio pita Mujo: > Sto je doktore? > Nista, Fata je trudna. > Pa kako trudna, pazio sam? > E moj Mujo, to ti je ko u prometu, pazis ti, al ne > paze drugi! > ------------------------------------------------------------------------ > Blondinka drzi dojencka nad velikim loncem vrele > vode in za vsak slucaj se enkrat bere navodilo v knjigi > o dojenckih. > Ce otrok noce piti kravjega mleka, ga prekuhamo.
|