Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo bi razumel to po***** banko celje??? 5.4.2007 9:04:43
|
|
|
|
Marogica
|
Najbrž gledajo dobiček, ne pa promet, pa seveda prispevke, ki jih tvoj partner plačuje. Zato tako malo....
|
|
RE: Kdo bi razumel to po***** banko celje??? 5.4.2007 9:13:25
|
|
|
|
kofetek2010
|
sem enakega mnenja kot Marogica kaj pa leasing? tega bi po vsej verjetnosti prej in lažje dobil
|
|
|
|
RE: Kdo bi razumel to po***** banko celje??? 5.4.2007 13:15:35
|
|
|
|
lutka
|
banka Celje je res poden od podna. Tudi sama imam z njo zelo slabe izkušnje. Če hočeš pri njih dobit kakeršen koli kredit in ti morajo malo "it na roko" ni šans. Že dolgo razmišlajm da bi šla na drugo banko. Druga pesem pa je če imaš ta prava poznanstva, potem se da vse. lp naj gre vprašat na KBM . Midva sva tam dobila zelo ugoden stanovanjski kredit
|
|
RE: Kdo bi razumel to po***** banko celje??? 6.4.2007 15:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz kot s.p. nisem imela problema dobit kredita samo na Banki Sparkasse. Sicer sem jemala stanovanjskega, kar je pa za moje pojme še težje dobit. Gledajo pa dejansko dobiček, torej bilance, in pa prispevke, ne pa prilive. Ti maš lahko miljardo prilivov, pa nikakav dobiček, kar pomeni, da si finančno še vseeno v k, ne glede na prilive.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?