|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3D v Dravljah
3.4.2007 19:51:17   
Sisy
pozdravljene,

Zanimajo me konkretne izkušnje tistih ki ste bile na 3D-ju v Dravljah pri dr.Reševi...Ste bile zadovoljne,se splača? Ker je cena kar precej zasoljena me zanima če se ta pregled splača opravit? Naročila sem se že, pa bi prej vseeno rada slišala kakšne konkretne izkušnje...

Kolegica ki je klicala v Dravlje je izvedela (od sester) da naj bi pregled trajal kar celih 45 minut, da se ti res posveti,otročka v celoti premeri,pregleda,posname filmček na CD....

Je to torej res ali samo bolj reklama?

Mnenja prosim...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3D v Dravljah
3.4.2007 20:57:07   
Mehičanka
Vse kar si napisala je res.

Jaz sem morfologijo 3D sicer opravila pri dr. Mujazinoviču, ki tudi dela v Dravljah. Bil je super. Možu je vse razložil, pa je mož zelooooo veliko spraševal. Naredil nama je tudi kup sličic in filemček, vse dobro premeril in se nama 100% posvetil. Mala se ni hotela postavit v pravilno lego, pa je brez problema počakal. Sploh ni bil živčen, pa je bila za mano vrsta, ura pa že pozna.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2007 11:10:18   
ancka1
Težko je reči, ali se ta pregled splača... Jaz sem se odločila zanj in mi ni žal, saj si ob tako nazorni sliki svojega malčka ves raznežen.
Ni pa to pregled, ki bi imel večje razsežnosti v dobrobit zdravstvenih vidikov. Tudi sami to poudarijo.
Jaz sem v tem zgolj videla popestritev in lep dogodek ob pričakovanju naraščaja, ter lep spomin za kasnjša leta. Ko bo mulo v nori puberteti si bom ogledala CD in zraven trikrat globoko udihnila, preden bom eksplodirala. user posted image  user posted image  user posted image

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2007 12:02:36   
inja2
ojla

Samo eno uprašanje bi še imela glede D ultrazvoka a katera ve koliko je cena?

Ker sem slišala, da naj bi bilo v Postojni veliko ceneje kot vLJ pa me zanima če je res?

lp inja

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2007 12:22:27   
ancka1
Mislim, da je bilo 80-90 €.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2007 14:34:33   
marty5
Bila v Dravljah in postojni - na 3D. Oba pregleda sta bila super, strokovna. Vseeno pa ti priporočam Postojno. Zakaj?

Dr Likar je izjemen človek, posnamejo na CD, cena je občutno nižja (takrat 12t sit).

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2007 14:35:29   
marty5
Ja, v LJ je bilo leto in pol nazaj 19.000, v Postojni pa kot rečeno 12.000 (zdaj mislim, da je 50€).

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2007 16:52:19   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: marty5

Bila v Dravljah in postojni - na 3D. Oba pregleda sta bila super, strokovna. Vseeno pa ti priporočam Postojno. Zakaj?

Dr Likar je izjemen človek, posnamejo na CD, cena je občutno nižja (takrat 12t sit).

sem se hotela naročit v Postojno pa kaj ko imajo vse termine do konca maja zasedene user posted image

takrat bom pa jaz že krepko čez 30 tednov noseča....user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2007 17:01:30   
April
Koliko pa v Domžalah stane?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.4.2007 23:40:43   
petrinja
3D je izredno luštna zadeva, še posebno če si noseča prvič!
Jaz sem bila pri dr.Reševi- v 28.tednu, in je res fajn, posveti se ti ogromno, da ti slikce, posname cd, in pa še morfološko ga zraven pogleda. Je pa super ko vidiš, po komu bo imel nosek, pa polna ustka,... Ah, se vedno raznežim, ko pomislim na slikce mojega malega.

Stane pa 80 evrov. Moraš pa malo prej poklicat za naročit.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.4.2007 8:49:11   
Nikki24
V Postojni so termini zasedeni že do sredine junija, tako da pohitite. Cena pa je 50 evrov.

Lp

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?