Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 13:56:31
|
|
|
|
April
|
Včeraj sem bila v cp, pa sem vidla, da so ravno lutke preoblačili.
|
|
|
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 13:57:14
|
|
|
|
Mina1
|
April, seveda so preoblačili, če so pa krilo dol dajali za Ery in tako ...
|
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 13:58:22
|
|
|
|
filipinka
|
A je temno modro z rahlim belim vzorcem? Pa ob levem boku s trakcem za zvezat? Ce je to, ki ga imam v mislih, je res krasno! Sem ga hotela kupit, pa...potem nisem! Zdaj pa ga ni vec! (na ptuju)
|
|
|
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 13:59:18
|
|
|
|
April
|
Uf, a da je taka sila za eno kiklo. Zdaj pa še mene zanima, kakšna je. Čeprav jaz si jo najbrž lahko glih samo na nos nataknem.
|
|
|
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 14:05:23
|
|
|
|
Mina1
|
Nič trakca ni, krilo je modro belo oz. belo modro na elastiko iz iz zmečkanega materiala. Fenomanalno, a ne Ery?
|
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 14:11:39
|
|
|
|
Mina1
|
Ne Splišni, ni ga tule vmes, sem že kukala sama, pa ga ni, res ne. v Nami v Centru jih tudi imajo.
|
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 14:12:35
|
|
|
|
filipinka
|
No, očitno je blo meni všeč eno drugo, ampak je blo tudi fantastično!
|
|
|
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 14:15:55
|
|
|
|
ery
|
Kaj ste se razpisale... ja lutko so oblačili, ker sem ji jaz kiklo vzela! ja ta kikla je meni fenomenalna-seksi, poudari postavo....
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 14:16:35
|
|
|
|
ery
|
Filipinka in katero krilo je bilo to?
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 14:22:40
|
|
|
|
filipinka
|
Tudi v S Oliver! Temno modro, z neznim belim vzorcem, krojeno na A in ob strani se je zvezal en trakec, maslc! Material pa je bil platno ali bombaz, nekaj takega! Blo je res lepo! tak za poleti za k beli majcki in belim balerinkam! Za pupike!
|
|
|
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 14:25:27
|
|
|
|
filipinka
|
Aha, stalo pa mislim, da je 60eur! Mislim, da je bilo iz lanske kolekcije, ker sem tako krilo videla lani poleti na eni znanki; ceprav so trgovke v S oliver trdile, da to ni mogoce, da je to kolekcija 07. Vrag vedi! Aja, rekle so se, da baje Vero Mode veliko kopira od njih!
|
|
|
|
RE: Krilo S -Oliver (za ERY) 4.4.2007 14:30:37
|
|
|
|
Mina1
|
Aha, stalo pa mislim, da je 60eur! Mislim, da je bilo iz lanske kolekcije, ker sem tako krilo videla lani poleti na eni znanki; ceprav so trgovke v S oliver trdile, da to ni mogoce, da je to kolekcija 07. Vrag vedi! Aja, rekle so se, da baje Vero Mode veliko kopira od njih! Ja Filipinka vem katero krilo, tvoje je iz platna oz. bombaža, stoji na trdo, najino z Ery pa pade, je iz mehkega materiala, kot nrp. "šifon".
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.