Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko prideš do zaključka,da ima otrok vsega preveč 3.4.2007 10:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Na začetku se niti ne zavedaš.Kupuješ v dobri veri iz ljubezni do njega. Želiš mu nuditi vse in še več.Na koncu ko odpreš oči in narediš inventuro v mislih.spoznaš,da si še kar pretiraval.No ja,saj ga ne bo pokvarilo,tega našega otroka,morda bomo imeli malo več borbe z razlago,kasneje ko bo velik,da vsega pa res ne more imeti.Torej iz inventure je razvidno,da ima obširen vozni park Najprej plastični tricikel,nato kovinski tricikel(ko je prerastel prvega),zatem večje kolo z pomožnimi koleščki,motor na baterijo,avtek na pedala,rolerje,skiro,rolko,in obljubljen mini motor,tisti tapravi,čez tri leta(moj sine mu ga bo odstopil).Skratka preveč vsega. Pri 18h bo pa ferarija zahteval
|
|
|
|
RE: Ko prideš do zaključka,da ima otrok vsega... 3.4.2007 10:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej plastični tricikel,nato kovinski tricikel(ko je prerastel prvega),zatem večje kolo z pomožnimi koleščki,motor na baterijo,avtek na pedala,rolerje,skiro,rolko, To ima naš tudi vse in po moje ima najbrž vsak otrok.
|
|
|
|
RE: Ko prideš do zaključka,da ima otrok vsega... 3.4.2007 10:49:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,a ni malo preveč?Mojim nisem toliko kupovala. Vsi trije so eden za drugim podedovali plastični tricikel,večje kolo,in rolerje,ko je en prerastel jih je drug dobil.
|
|
|
|
RE: Ko prideš do zaključka,da ima otrok vsega... 3.4.2007 10:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš nima voznega parka, ker ga ne zanima. No, ima kolo pa rolko, kaj drugega pa ne. Ima pa po dvojne Ninje, pa vse Ninja DVD-je, pa še par igric na compu. Ampak zdaj je najbolj aktualna rolka mulc, že kar dobro stoji na njej.
|
|
|
|
RE: Ko prideš do zaključka,da ima otrok vsega... 3.4.2007 10:52:12
|
|
|
|
marsovcek
|
Je zelo težko določit mejo kje se začne preveč, saj skoraj vse mame želimo otroku nudit največ. Mislim da nima preveč, prav pa je da zna na te stvari pazit.
|
|
|
|
RE: Ko prideš do zaključka,da ima otrok vsega... 3.4.2007 10:53:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja,a ni malo preveč?Mojim nisem toliko kupovala. Vsi trije so eden za drugim podedovali plastični tricikel,večje kolo,in rolerje,ko je en prerastel jih je drug dobil. Pa saj potem so v bistvu imeli skoraj isto, le da takrat pač ni bilo skirc, ki jih ima danes res že vsak, saj so poceni, pa te motorčki na akumulator tudi niso prav dragi, naš je bil okrog 10.00 SIT, dobil pa ga je za RD. Edino traktor na pedala je pa naš dobil šenkan, tega pa res ne bi kupila. Vem pa, da se fantje, ki stanujejo v hišah, s tem vsem tudi res fino zabavajo. Tako da to se meni ne zdi brezvezno metanje denarja proč. Je prej kaj drugega, za kakšne druge igrače, kar se gibanja tiče, se meni zdi vse O.K. in dobra naložba.
|
|
|
|
RE: Ko prideš do zaključka,da ima otrok vsega... 3.4.2007 11:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja,saj nismo vsega kupili,samo tri kolesa,vse ostalo pa je podarjeno,aja motor na akumulator je dedek mraz prinesel.Mene je le to prešinilo,da ne bi potem kaj preveč zahteval in kar naprej,no,ako naj se izrazim,še več,da ne bi imel več meje,da bi bil prepričan,da smo dolžni še več mu nudit,če smo ga že od začetka razvajali.Timi je včeraj rolko dobil,tako majhno,sedaj pa po dnevni izvaja neke vratolomne norosti(si je ogledal video,pa hoče še on vrat lomit)
|
|
|
|
RE: Ko prideš do zaključka,da ima otrok vsega... 3.4.2007 11:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
hmm...če nase pomislim sem imela tricikel pa malo večje kolo pa skirco. malo večje kolo in skirca mislim da sta bla podedvana, tricikel nov. ampak pred 30 leti tut ni bilo tolk izbire, zadeve so bile dražje in družinski proračun skromnejši. moja je za 1. roj dan dobila plastični tricikel, ki ga bo letos poverbala tamala, čeprav je že zelo bogi - barvno obšlesan ker je bil zunaj na balkonu, pa dobila je tzavelka lani kovinski tricikel švinov. pa ga ne zna vozit.niti je ne zanima pretirano. verjetno bo novega podedvala tamala, ki je bolj motorik. s tem se naš vozni park zaključi (aja pri babi in atu imata še en plastičen tricikel in letos sta kupila tavelki malo večjekolo s pomožnimi koleščki pa ga ne zna niti noče vozit). ima pa tavelka na tone pliškotov, pvc živalic, in knjig ker so to edine igrače ki jo zanimajo. tamalasvojih igrač extra skorajda nima, ker je bolj zabavno vlečt tavelki iz rok kar ima ona. v glavnem ja..te šare je ogromno in komaj čakam da se preselimo da bo plac jo kam dajat. in sem prav v dilemi kaj tamali kupit za 1. toj dan ker praktično ni da ni igrače k bi jo še lahko kupila. ali je to preveč? ja je..lahko bi kej prišparala, ker itak je večinoma tako da je ena igrača aktualna par dni potem pa leži. švinov tricikel sem pa bolj za svojo dušo verjetno kupila k pa za njeno :) škoda k se še vozit ne morm z njim :) hehe
|
|
|
|
RE: Ko prideš do zaključka,da ima otrok vsega... 3.4.2007 11:42:09
|
|
|
|
madela
|
Jaz gledam pri svojih otrocih,ki imajo vse to (razen rolke),pa ni v uporabi.Torej smatram,da je vsega preveč in otrok več ne zna cenit kaj ima-mimogrede v trgovini pa zmeraj nekaj novega zahteva. Ja,včasih sem tudi kupovala,zdaj pa me je pamet srečala. Torej jaz sklepam,da če otrok uporablja svoje igrače in kolesa in vse kar pač ima,ni tega preveč,če pa mu je vse brezveze,pa je preveč.Jaz sem določene stvari pospravila v klet in je tisto kar je ostalo postalo naenkrat zanimivo.
|
|
|
|
RE: Ko prideš do zaključka,da ima otrok vsega... 3.4.2007 11:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Prevč ni dobro,premalo spet ne.Res je,pol pa cenit ne znajo. Krame ne pretek,darila pač.Cmokec sedaj si me pa spomnila. Tudi moje hčere so imele cel kup Barbik z oblekicami.No najprej starejša,nato jih je nekaj dala tamlajši,drugeč pa sta za vsak rojstni dan dobili kakšno barbiko ali oblekce zanje.Nisem pa kupila ne hiše za Barbike ne avta skratka nobenega dodatka,je bilo bolje,ko sta z fantazijo ustvarili igro. Ja sin pa je bil zadovoljen z Lego kockami in samo s temi se je igral z užitkom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?