Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 10:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj dragi možek si zelo želi otroka, jaz pa kar nekaj odlašam. Priznam, da predvsem zaradi službe. Zaposlena sem namreč šele od decembra, nadomeščam porodniško in se kar malo bojim, kaj si bodo mislili v službi če sedaj zanosim. In mojemu tudi pravim, da njemu je lahko, ker ne bo on tisti, ki ga kar celo leto ne bo v službi. Ampak on si ga tako zelo želi, ravno včeraj je rekel, da zgublja upanje, da bova letos sploh kaj uštimala. No, pa kaj jaz vem. Po eni strani bi rada še malo počakala, po drugi strani pa si otroka tudi jaz zelo želim, vendar mi zmanjkuje poguma Drugi problem je še ta, ker sem doma čisto blizu službe in če bi npr. bila na bolniški (kar iskreno upam, da ne bom) se ne bi upala iti niti v trgovino, ker bi me šefi videli in bi se res počutila zelo nelagodno. In tako bi ždela cele dneve doma, dokler se mi ne bi zmešalo. Pa tudi potem, ko bi bila na porodniški mi ni všeč misel, da bi šefi in sodelavci za vsak moj trenutek vedeli. Kdaj peljem malega na sprehod, kdaj grem kam z avtom,... Komaj čakam, da se kam preseliva. Mogoče se bom potem kaj lažje odločila za No, malo sem se izkašljala, mi je že malo lažje.
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 10:55:43
|
|
|
|
marsovcek
|
Če nisi sigurna potem ga ne imej. pri oroku se ne moreš kasneje kar premislit. verjetno pa bi te zapustili vsi dvomi ko bi zagledala svojega otročička, pozabila bi na vse dvome, ki ti ne dajo miru. će se boš ozirala na službo ga ne boš imela nikoli, je pa to nekaj zelo lepega, čeprav ne gre vedno gladko.
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 10:59:27
|
|
|
|
HHH
|
verjetno pa bi te zapustili vsi dvomi ko bi zagledala svojega otročička, pozabila bi na vse dvome, ki ti ne dajo miru. će se boš ozirala na službo ga ne boš imela nikoli Tole bo pa kar držalo. Tisti dan, ko sem rodila me služba ni zanimala popolnoma nič več. Šele po šestih mesecih sem jih šla malo pokukat in mi je takoj postalo žal, ker sem prec notri padla in porodniška je bila samo še na papirju
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 11:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
hja... aves kako ti bom rekla, iz svojih izkušenj, tut jast nadomešam, porodniško, in sem zanosila in kaj sedaj.. mi ni niti mar zarad službe, ker delal bom itk poj še loh 60 let.... pri meni pa jeproblem desc...zanosila sem, pa noče otroka... res je...ko boš hotela da bi bilo vse popolno, niti poj ne boš pripravljena na otroka... ker nimaš nikoli vsega kar bi rad imel... važna je le ljubezen odločit se boš pamogla sama pa srečno.
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 11:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH Šele po šestih mesecih sem jih šla malo pokukat in mi je takoj postalo žal, ker sem prec notri padla in porodniška je bila samo še na papirju Ravno to mene muči (med drugim). Službo imam skoraj na pragu doma in v službi bi točno vse vedeli. Kdaj sem prišla iz porodnišnice, kdaj sem doma, kdaj me ni, kdaj grem na sprehod,... vse. Ne bi imela niti malo zasebnosti z mojo pikico. Drugače si otroka želim, zelo. Muči me le služba. Vem. Preveč hočem biti fer do šefov. In gledam na vse ostale le nase ne. Kako sem trapasta. Vem. Ampak ne morem iz svoje kože.
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 12:34:41
|
|
|
|
Putka
|
Če nadomeščaš porodniško, torej nimaš redne službe. Se pravi da nimaš nobene garancije, da boš npr. čez 10 mesecev imela službo. Moja prijateljica je zanosila, pa so jo vseeno na cesto postavili. In ima malega sončka pa še novo in boljšo službo. Nič odlašat. Če si ob želita otročka, kar na delo. Verjetnost, da takoj zanosiš tudi ni zelo velika (čeprav je!). Mogoče se vama pa ravno prav izteče
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 12:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
No, nadomeščam porodniško, službo pa imam za nedoločen čas. Tako, da služba ni problem. Problem so moje skrbi, kaj si bodo mislili šefi, če bom zdaj pa kar zanosila. In jim nardila sive lase še zaradi sebe, ker bodo mogli iskat nadomeščanje zame. Trenutno so tri sodelavke na porodniškem in najbrž bi bil kar malo šok če bi šla še jaz. Ampak se prav jezim nase, ker gledam toliko na službo, nase pa ne . Dajte me prepričat, da sem jaz bolj pomembna kot pa služba , čeprav je odlična in v njej zelo uživam Saj mi manjka zelo malo, da bi bila prepričana, da je čas za En dan sem več kot 100%, drug dan pa že začnem dvomit.
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 12:45:21
|
|
|
|
HHH
|
Problem so moje skrbi, kaj si bodo mislili šefi, Ali misliš da se šefi tudi kdaj takole sekirajo: joj. le kaj si bo mislila tale naša na nadomeđščanju?!!! Daj no mir. Ti lepo misli nase, vse ostalo se bo pa že izšlo.
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 12:46:44
|
|
|
|
goa
|
Otrok je čisto vajina odločitev. Ampak če boš tako mislila nikoli ne boš imela otroka. Ko bodo ostale 3 prišle iz porodniške bodo šle naslenje 3.... in kdaj boš ptem prišla ti na vrsto? Vem da je težko s službo, ampak ne vem meni bi bilo pomembneje imeti otroka. V najsalbšem primru bi si našla novo službo. Ne vem. Sama se moraš odločiti.
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 13:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto prav imate. In ja, vem da se moram sama odločiti. Danes imam čas sama vse doma premisliti, ker sem na dopustu. Po kosilu bom šla še malo na sončka in na zrak in se odločila, kaj mi je bolj pomembno. Ampak saj to že zdaj vem, da je Le da ne vem, kaj me tako zelo štopa, da ne rečem, daj danes pa začneva delati na mali pikici. Jaz pa vedno, ko je akcija na vrhuncu: kje imaš pa kondom Uf, sem čudna
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 13:15:07
|
|
|
|
HHH
|
Saj ni nič narobe s tabo. počasi pač prihaja tvoj čas za . Tudi jaz se nisem odločila v enem popoldnevu. tole je popolnoma normalen potek dogodkov. počasi začneš o tem razmišljati, malo te že drži pa si še v dvomih, zadeva pa počasi zori in zori in nekega lepega dne se zaveš, da zdaj pa bi!!! Nič se ne sekiraj, ko bo pravi čas ti bo vse jasno.
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 13:39:25
|
|
|
|
sayuri
|
Punca, postavi sebe na prvo mesto. Vidim, da razmišljaš v smislu:"Kaj bojo pa drugi rekli!" - v tvojem primeru šefi, sodelavci..... Ne obremenjuj se s tem. Včasih si mi sami preveč zakompliciramo stvari Sicer pa - nikjer ni garanta, da boš takoj zanosila, kar ti sicer želim. Premisli, kaj je vredno in kaj ne....pa misli nase, na svoje želje in na želje vaju obeh. PA fajn se odloči
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 13:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Vidim, da razmišljaš v smislu:"Kaj bojo pa drugi rekli!" - v tvojem primeru šefi, sodelavci..... Ja sayuri imaš kar prav. Preveč se bojim mnenja drugih. Čeprav gre za moje oz. najino življenje. Ampak očitno sem taka že po naravi, da zelo veliko dam na mnenja drugih. Bojim se, da bodo rekli: poglej jo kako si je upala zanosit, pa še sodelavka se ni vrnila s porodniške. In po drugi strani tudi vem, da bo v službi vedno kaj takega, da bom odlašala in bom tako zamujala najlepše trenutke življenja.
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 13:47:37
|
|
|
|
Fargesia
|
Živijo...tudi jaz nadomeščam porodniško...imam pogodbo do novembra, pa bi zdajle šla v bolniško...vse, samo da bi bila noseča in bi donosila zdravega otroka. Ti se moraš odločiti kaj ti več pomeni...služba, ki ni redna služba in ko tista pride s porodniške nazaj, ti greš...ali pa mož in otroci...zdele sem se spomnila na tisti pregovor: Fanjte pridejo in grejo, prijatelji pa ostanejo....služba pride in gre, otrok pa ostane... ne vem no...razmišljam s svojo glavo in meni glava pravi, da se ne splača čakati, da boš imela redno službo...jaz sem tudi to najprej hotela, potem sva se pa z dragim skupaj odločila, da nima smisla čakati...in zdaj čakava že eno leto...
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 13:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Maša82 imam redno službo, od decembra sem zaposlena za nedoločen čas.
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 13:58:20
|
|
|
|
dusica04
|
Pozdravček ! No pri nama pa je ravno obratno (kot marsikje) ... jaz bi pa takoooooo hudoooo imela on pa ne .... sicer je odločitev popolnoma na tebi... a jaz bi pa takoj menjala s teboj
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 14:07:22
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Maša82 imam redno službo, od decembra sem zaposlena za nedoločen čas. Poglej - če takoj ta mesec zanosiš in če nosečnost poteka normalno-brez zapletov -boš do decembra v službi. Takrat se pa itak že tista, ki jo nadomeščaš vrne nazaj. Imam prav? Punca, kar pogum in kar , pa naj vama čimprej zasveti plusek
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 14:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta, ki jo nadomeščam se vrne šele konec februarja drugo leto, saj je rodila šele pred tremi tedni. Tako, da za dva meseca sfali. Ma nikoli si nisem mislila, da se bom tako težko odločila za Najprej mi je bilo pomembno to, da sem diplomirala, potem sva rekla, da vsaj službo dobim (dobila sem pripravništvo), pa sva rekla, daj se še poročiva, potem pa se lotiva. In sedaj sva poročena že skoraj eno leto in jaz še vedno mencam. Vmes sem celo dobila službo za stalno, pa kar ne in ne Pa tako si ga želim. Le kdaj se bom 100% odločila, da pa je čas za to
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 14:21:45
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ta, ki jo nadomeščam se vrne šele konec februarja drugo leto, saj je rodila šele pred tremi tedni. Tako, da za dva meseca sfali. Ma nikoli si nisem mislila, da se bom tako težko odločila za Najprej mi je bilo pomembno to, da sem diplomirala, potem sva rekla, da vsaj službo dobim (dobila sem pripravništvo), pa sva rekla, daj se še poročiva, potem pa se lotiva. Točno takole je bilo pri meni. NA poročnem potovanju sva začela potem delat na . In delala sva dobri dve leti ., predno sem postala . Zato pa.....SEBE daj v ospredje.
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 14:22:21
|
|
|
|
dusica04
|
kaj še čakaš !?
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 14:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Moža, da se vrne iz službe In upam, da ne bom na vrhuncu uživanja spet po nečem spraševala Hvala, ker ste mi odprle oči in mi pokazale, da sem na prvem mestu jaz. Misel, da nama ne bo ratalo kar v prvo, ko si bova midva zamislila, me spodbuja, da se lotiva že danes
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 14:29:59
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hvala, ker ste mi odprle oči in mi pokazale, da sem na prvem mestu jaz. Misel, da nama ne bo ratalo kar v prvo, ko si bova midva zamislila, me spodbuja, da se lotiva že danes
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 14:31:09
|
|
|
|
HHH
|
Eno veselo popoldne pozno v noč ti želim!!!
|
|
|
|
RE: Mož si zelo želi otroka, jaz pa... 3.4.2007 14:33:27
|
|
|
|
Felicity
|
Misel, da nama ne bo ratalo kar v prvo, ko si bova midva zamislila, me spodbuja, da se lotiva že danes O tem jaz ne bi bila tako zelo prepričana. Enim rata!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?