Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 2.4.2007 23:45:06
|
|
|
|
Marogica
|
Oba imena mi nista všeč.
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 3.4.2007 0:11:06
|
|
|
|
vika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Nobeno našteto. Se podpišem
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 3.4.2007 7:43:59
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny patrik ja, savannah pa meni ne Isto.
|
|
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 3.4.2007 8:14:44
|
|
|
|
MarijaPo
|
Hmm.. meni tudi nikakor nista vsec. Patrik mi je ful nemsko ime, savana pa mi niti ni ime. Spominja me na tundro, stepo,...
|
|
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 3.4.2007 9:09:47
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova IZVIRNO SPOROČILO: Felicity btw2 - A na fotki (avatar) je tvoj trebušček? Ja,je moj trebušček.. Dobra fotka, very nice!
|
|
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 3.4.2007 9:14:29
|
|
|
|
HHH
|
Nista mi všeč. Meni tudi ne
|
|
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 3.4.2007 14:47:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Patrick ne, mi je pa všeč Patrik. Savannah pa se zelo lepo sliši v nadaljevanki 7. nebesa, v slovenskem okolju pa niti najmanj. Otrok bi moral vsakič 2x povedat kako mu je ime, pol pa še razlagat kako se napiše......
|
|
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 3.4.2007 23:08:53
|
|
|
|
kaycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Patrick ne, mi je pa všeč Patrik. Savannah pa se zelo lepo sliši v nadaljevanki 7. nebesa, v slovenskem okolju pa niti najmanj. Otrok bi moral vsakič 2x povedat kako mu je ime, pol pa še razlagat kako se napiše...... se cist strinjam
|
|
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 4.4.2007 19:02:49
|
|
|
|
MalaPika07
|
Nista mi všeč. Pa Vanessa in Melissa tudi ne. Edino Melisa z enim S mi potegne.
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 7.4.2007 9:48:51
|
|
|
|
GIRAS
|
nista mi vsec, prisegam na slovenska imena brez y in tt nn ss.Na kncu pa se mi otroci z temi imeni smilijo k ga morajo crkovat, pa popravljat...
|
|
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 7.4.2007 10:01:29
|
|
|
|
Linapina
|
Men se tut zdi da ne pašeta v naše okolje, drugač pa nista slabi ampak v drugem okolju. Si pa res ne predstavljam kakšnega malega otročka kako na ves glas dopoveduje in črkuje kako mu je ime.
|
|
|
|
RE: kako se vam dopadeta... 7.4.2007 10:15:08
|
|
|
|
Putka
|
Poznam eno Savannah, živi v NY in je američanka, tako da tam to ni nič nenavadno. Za naše kraje mi pa ni všeč. Tudi, pri nas imajo nekateri "krajinska" imena, pa mi je všeč (npr. Soča, Sava, Tana, Lenart, Lovrenc čeprav sta zadnji dve pomoje mesti po kakih svetnikih?). Samo ne razumem, kaj je s temi dvojnimi črkami, a so se starši zatipkali, ali kaj? Emma, Vanessa, Melissa - a se kako drugače prebere kot Ema, Vanesa, Melisa (tole zadnje je prav lepa rožica, ane?). A je potem tole zdaj trendy: Yaness, Moyca, Gashper, Lukka, ..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?