LaurinaRoch
|
Pozdravljene! Evo še moja izkušnja s kupovanjem vozičkov.. V bistvu smo ga gledale za sestro, ki ima marca rok in ga še nismo kupili, smo se pa odločili kateri je naš zmagovalec... Zdaj pa lepo po vrsti. Sestra je rekla, da si želi tri-kolesnika in sem šla v lov, zelo pomembno nam je bilo tudi, da ima bremzo na ročaju in da je kar se da praktičen. V ožji izbor so pri meni prišli: Hartan Skater S, Peg Perego Gt3, Chicco S3, Quinny Freestyle XL Comfort in Speedi, Bebe Comfort High Trek in Jane Slalom pro. Pa smo šli po štacunah. Najprej v Rutarja, kjer se da videti Hartane, če nisi ravno kje bližje Mozirij doma. Gospa nam ga je odlično predstavila, je pa res da so cene mnogo višje kot v Mozirju in da nimajo take barvne izbire. Je pa Hartan zelo zelo priročen voziček: 1. ne rabiš trde košare, naslon se da do ležečega, kar pomeni, da je primeren od rojstva naprej, mehka košara se spremeni tudi v zimsko vrečo, streha je sploh zakon saj nič ne poka ko jo daješ v različne položaje, pa še sedež se obrača v obe smeri, za zložiti pa tudi ni problem... Potem smo šle naprej.. PP je odpadel, Speedi pa tudi,.. Jane super lep, vsaj jaz sem še vedno zagovornica Janeja, je pa res da ni tako praktičen kot Hartan, saj rabiš trdo košaro, pa obračati se ne da sedeža,... Potem je bil na vrsti Freestyle, meni je prav tako krasen voziček, čeprav bi bilo res, da bi lahko naredili še kakšno barvno kolekcijo, je pa malo napraktičen, ker se ne da zložiti skupaj s sedežem (vsaj tako nam je rekel prodajalec) in je na sploh malo bolj kompliciran kar se sestavljanja in razstavljanja tiče, potem je bil tu še Bebe Comfort High Trek, ki pa je oh in sploh voziček, zelo zelo dobra stvar pri njem je, da se da prednje kolo fiksirati kar na ročaju (RES SUPER!!!!!), je tudi precej lahek, čeprav ima tudi to neke slabosti, prodajalka v neki drugi trgovini je dala dober razlog, zakaj ni preveč dobro če je voziček prelahek --> ko je otrok večji in se kobaca levo in desno po vozičku se ta hitro lahko kam preveč nagne in je lahko nevarno... Ja no in pri high Treku je slabo to, da se ne premika samo naslon hrbtišča, ampak moraš premakniti celo sedalo, to pa nam res ni bilo všeč, ja pa še trdo košaro potrebuješ, ker kljub temu, da gre v ležeči položaj, ni primeren za novorojenčka. Pa še Chiccota sem pozabila, tega smo si pa v bistvu bolj povrčno ogledale in vsem samo, da je podoben kot PP ... V glavnem naš zmagovalec je: HARTAN SKATER S Super voziček!!! Pa še tole naj povem, v Mozirju so najbolj prijazne prodajalke, ki ti prijazno svetujejo tako po telefonu kot po e-mailu... Jaz že komaj čakam, da ga gremo tja iskat! Lep pozdrav in veliko užitkov ob nakupovanju, katerkoli voziček že boste izbrale...
|