|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska šola
2.4.2007 11:09:26   
annie
Pozdravljene! Danes se mi točno končuje 16. teden nosečnosti, pa me zanima kako je z materinsko šolo: kdaj sploh it oz. koliko časa prej se prijaviš, ali te ginekologinja opozori na to, ali se moraš sam pozanimat, kako dolgo traja....pa še to, s partnerjem bi na materinsko šolo hodila v MB. Pa sem slišala, da je baje v porodnišnici bolje hodit, kot pa tja na Vošnjakovo, ker ti baje v porodnišnici pokažejo porodno sobo, na Vošnjakovi pa tega ni? Hvala vsem za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinska šola
2.4.2007 11:43:46   
BaByGiRl
Za materinsko se odločiš sama kje boš hodila in kdaj. Mene G ni nič obvestil o tem, niti da moram. Je pa ponekod tako, da očetje brez tečaja sploh ne morejo biti zraven.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2007 13:27:46   
mama06
Pozdravljena,

poglej pod temo materinska šola, imaš linke za MB porodnišnico s točnimi datumi začetkov tečaja. Mislim, da je bolje, da se MŠ udeležita v bolnici, saj je vključen tudi ogled porodnišnice, porodnih sob,...

Odločitev prepuščam vamauser posted image

LP

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2007 18:49:46   
lunca2
Meni je ginekologinja prej povedala kdaj približno bo ampak naj se ne obremenjujem, ker pošljejo domov vabilo kdaj in kje se moraš zglasiti!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2007 22:18:39   
majas
Jaz pa sem  dobila vabilo domov user posted image   nekatrei pa res nič ne povejo, prav grdo.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2007 11:22:00   
Splet.Ka
Pri nas se moraš za to pobrigati sam.

Je pa še nekaj. Vsi forsirajo materinsko šolo čim bolj proti koncu nosečnosti, kar je bedarija:
1. Bolj ko si proti koncu, težje je sedet pri miru.
2. V 2 urah moraš n-krat lulat.
3. Če bi šla jaz res takrat, ko so mi voditeljice te šole svetovale, bi šla tja že z 1 mesec staro punčko!

Cvetim...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2007 14:33:01   
Majchi
Jaz sem šla v Lj. v porodnišnico nekje v 7.mesecu. Tako priporočajo. Takrat te porod dejansko že začenja zanimati, poleg tega še ni tok težko sedet tam tiste 2 ure. Je pa res, da se je men že kar vleklo na koncu vsakega predavanja.
Obstaja pa tudi materinska šola za zgodnjo nosečnost. Na tisti sicer nisem bila, sem pa slišala, da je poudarek bolj na sami nosečnosti, telovadbi, prehrani,... Če bi imela takrat več časa in če bi se že začela mal bolj zanimat, bi sigurno šla.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......