Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Izvedenke za BT - pomoč prosim 2.4.2007 21:08:41
|
|
|
|
koala
|
hokejistka pa še ena predost tega je, če si meriš BT. Sem že marsikje slošala, da so ginekologi rekli, da naj si tri mesece merijo BT, potem pa bojo videli dalje. In če prideš k g oborožena z krivuljami za BT, si lahko prišparaš tiste tri mesece, v že tako dolgem čakanju.
|
|
RE: Izvedenke za BT - pomoč prosim 2.4.2007 21:31:42
|
|
|
|
Pia73
|
raho, ne da sem vsega brati ( to ti pišem zato, ker lahko, da ti je katera to že napisala ) ampak ti povem, da pri vseh ženskah BT ni pokazatelj ovulacije in nato nosečnosti. Sem včasih znala to v % povedat, sedaj pa ne znam več. Če si upoštevala vsa pravila ( ob enakem času ipd ) potem si z merjanem BT žal ne boš mogla pomagati. Jaz pa sem bila šolski primer glede BT,...vsaj nekje,...
|
|
|
|
RE: Izvedenke za BT - pomoč prosim 3.4.2007 12:48:22
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Evo sem našla www.testsforless.com/dipstrip_combo_packs.asp Meni zdaj odpre, upam da bo tebi tudi! Tudi jaz sem tule naročila. Ratalo je v 2. mesecu. sem pa imela ovulacijo vsaj tri dni prej kakor sem mislila.Tko, da ta test je kar vredu pokazatelj, po mojem mnenju bolj kot BT. V tem kompletu jih dobiš več + še test za ugotavljanje nosečnosti, kar je cenovno veliko bolj ugodno kot pri nas.
|
|
|
|
RE: Izvedenke za BT - pomoč prosim 5.4.2007 14:23:25
|
|
|
|
anja31
|
Punce, eno konkretno BT vprašanje, glede na to, da so mnenja tako različna... Zanima me: a je možno, da je ženska s pomočjo agluraba in klomifena noseča, če ima bazalno temperaturo na 21 in 22 dan ciklisa zelo nizko, in sicer 36,5...Prosim za vaša mnenja. Že 5 dni me špika zelo močno v jajčnikih, pa na wc hodim na 1/2 ure...Psiha, psiha, psiha... Hvala in Lp
|
|
|
|
RE: Izvedenke za BT - pomoč prosim 5.4.2007 15:18:20
|
|
|
|
lana38
|
Kakšna pa je bila BT pred tem? Lahko, da boš komaj zdaj imela O. To špikanje ja znak za O. Glede obiskovanja WC pa... Jaz sem ob Klomifenu hodila več na WC kot v . Sploh nisem nikamor mogla iti, če nisem vedela, kje je tam WC. Tudi ponoči sem hodila vsako uro. LP
|
|
RE: Izvedenke za BT - pomoč prosim 5.4.2007 15:44:46
|
|
|
|
anja31
|
Lana, kako naj bi bila ovulacija lahko šele zdaj, če imam vsak mesec točno na 28 dni menstruacijo? A je to možno? Na 12-15 dan ciklusa me je pa zbadalo še bolj kot zdaj..ma ne vem... Lana, hvala za pomoč...
|
|
|
|
RE: Izvedenke za BT - pomoč prosim 5.4.2007 15:52:12
|
|
|
|
anja31
|
Pa še nekaj...imam zelo zelo zahtevno in odgovorno službo, ki mi para možgane iz dneva v dan...Ta mesec je bilo prvič po 2 letih, da sem sploh bila na bolniški 12 dni (Kaj je to dopust??:) ) , ker sem pred tem imela prometno nesrečo...tako da sem celo obdobje pred-med in po ovulaciji doma preležala....sicer sva bila pridna z mojim dragim vseeno, ker me je od nesreče bolel samo vrat in desna roka...Moram reči, da sem se po 2 letih totalno sprostila...mogoče pa to le lahko upliva.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?