|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Časovna razlika
2.4.2007 9:32:52   
Balerina
No midva tud planirava ni dopust malo dlje in sicer bi šla v ZDA. In me zanima tisti ki ste šli kam dlje z majhnimi otroci kako so prenesli časovno razliko. Koliko časa so potrebovali da so se navadili in njihov čas saj če gledam ZDA so 9 ur za nami in to pomeni da bi šla po njihovem času spat doma pa bi bilo že jutro in bi vstala. Ne znam si dobro predstavljat ker tud sama še nisem bila v ameriki. Ja najna user posted image  bo takrat stara 1 leto.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Časovna razlika
2.4.2007 10:29:11   
Nika v službi
No, jaz lahko povem zgolj zase, kako je s to časovno razliko ali jet-legom kot rečejo v ZDA.
Pri meni je običajno kritičen drugi dan bivanja. Tja do 2, 3 ure ni problema, pri vsem, kar je več od tega, pa moje telo odreagira. Potrebujem dan ali dva za akomodacijo. Običajno pa ob povratku domov traja dlje, pomeni, da imam potem doma večje težave.
Se pa te stvari razlikujejo od človeka do človeka.

Predvidevam, da je pri ta malih otročkih podobno kot pri odraslih, če sodim, kako se je moja ta mala odzvala na nedavni časovni premik ure. Je pa res, da mi še nismo delali daljših poti z otrokom, vse je bilo v radiusu do max. 2.500 km v eno smer, časovni okvir je ostal tako enak.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2007 2:08:51   
Annny
Bili smo recimo v Indoneziji, kjer je 9 ur čas. razlike.
Prvi teden smo vstajali 4-5h zjutraj...to smo izkoristili tako, da smo šetali naokrog še preden se je začela huda pripeka.
Po enem tednu smo se navadili.
Po 1 mesecu smo se vrnili domov in se prilagodili v približno dveh dneh.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2007 12:50:17   
Andra
Meni osebno je bilo precej hudo in je trajalo kar nekaj dni, da sem se navadila. Isto je bilo, ko sem prišla domov.
Z malim otrokom, si resnično ne znam predstavljat, da ga peljem nekam, kjer takšna časovna razlika.
Pa nikoli ne kompliciram, ampak to je bilo še za mene hudo.
Je pa res, da smo si ljudje različni.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?