|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bojišča v trgovinah...
1.4.2007 21:52:56   
karmy
Ker živim v ljubljani, kjer je hitro življenje, in vsi so napeti, vseeno pa ne razumem zakaj se v trgovini obnašajo ljudje kot da trgovina avtocesta, divjajo z vozički, se ti parkirajo dve babi pred tabo vodoravno z vozički in ti blokirajo prehod ter se mirno pogovarjata kot da sta v kafiču ne v trgovini, potem zakaj se ljudje rinejo pred druge samo da jim čimprej šteplajo sadje.... to je tako obnašanje, da kr ne moreš verjet... da ne začnem o obnašanju ljudi ko je v trgovini gužva... ajejme.. user posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 1.4.2007 21:53:59 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bojišča v trgovinah...
1.4.2007 21:56:00   
Blejka26
to mene tud tako zelo razjezi,ko se dve,dva nagužvata in se pogovarjata kot da sta sama.obup

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2007 22:27:43   
soncek&luna
mene tudi to moti... samo, ce sem sama v trgovini, elegantno brez besed primem enga od njunih vozickov in jih porinem stran, da grem lahko mimo... zraven pa se prav naglas recem: samo malo prosim! hvala!

ce pa sem v druzbi v trgovini pa komentiram na glas: kako se lahko takole na sredo postavjo, ne vidjo da je guzva?!? user posted image  in ponovim zgornji postopek

Mami, pika moja!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2007 22:47:21   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

Ker živim v ljubljani, kjer je hitro življenje, in vsi so napeti, vseeno pa ne razumem zakaj se v trgovini obnašajo ljudje kot da trgovina avtocesta, divjajo z vozički, se ti parkirajo dve babi pred tabo vodoravno z vozički in ti blokirajo prehod ter se mirno pogovarjata kot da sta v kafiču ne v trgovini,

Mogoče zato, ker kljub naglici paše včasih malo izpreči user posted image . Jih pač zanese, kaj moreš.
Aja...moraš se izogniti user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2007 23:52:35   
lelaval
Še ena, ki jo to jezi. Sploh, ker ponavadi grem z vsemi 3-v trgovino.
BWT - Karmi - sem te že  pogrešala - sem mislila, da si se že "zbrisala " z RR.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2007 6:42:07   
srki
Mene pa zanima, zakaj hodijo nekateri v štacune samo firbcat oz. se sprehajat in gužvo delat? Vzemimo za primer BTC. Sprehajat naj se hodijo ven, v naravo. To, da se hodijo sprehajat, vem iz pogovorov ljudi.

Pa tisto prerivanje, kdo bo prej pri blagajni. Pravzaprav ne maram hodit v večja trgovska središča, kot npr. Leclerc, City Park,....

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2007 8:03:37   
vesna.com
Mene sicer gužva sama po sebi ne mot,ampak ko ti en na blagajni v vrsti voz v rit rine...user posted image user posted image user posted image to se mi pa sfuzla...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2007 8:35:51   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

Mene sicer gužva sama po sebi ne mot,ampak ko ti en na blagajni v vrsti voz v rit rine...user posted image user posted image user posted image to se mi pa sfuzla...

Zadnjič sem bila pri najboljšem sosedu in čakam v vrsti za kruh. Za mano neka gospa z vozičkom, ki rine vame. Se odmaknem, ona spet v mene, se spet odmaknem, ona spet v mene. Če ne bi bila tisti moment jaz na vrsti, bi se ji direkt v voziček vrglauser posted image .

Ali pa stojiš v vrsti, se pomikaš počasi naprej, eni pa tako rinejo v tebe, da se ti kar pripopajo.....

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2007 8:52:00   
Mavrična zvezdica
Zadnje leto se prav zaradi tega izogibam večjim nakupovalnjim središčem, predvsem ob vikendih ali popoldanskih urah (če le gre).

Pred nedavnim sva bila v soboto zjutraj v LJ  in sva spotoma skočila še v BTC - v točno določeno trgovino: jaz sem bila prav skurjena še preden sva prišla do nje. Dejansko me taka gužva prav izčrpa. Res ne vem, kaj eni vidijo v tem. Grem raje ven, v naravo.

LP

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2007 8:58:04   
soncece24
Jaz bi tudi lahko prav popuser posted image kdaj v trgovini. Najprej rabiš pol ure, da najdeš parkirplac, ker eni se postavijo čez 3 place, poševno, čez črto itd. ali pa še lepše, direktnega pred vhod ali pa v drugo vrsto, da niti mimo ne moreš user posted image Potem ti uspe parkirat, se dokopat do vozička ali košare, potem pa gremo v boj user posted image user posted image v interšparu se najraje sadju in zelenjavi kr izognem, ker je katastrofa kak se tam rinejo, pa z vozički celo polico zaparkirajo, da si niti nabasat ne moreš, pa enkrat je ena omika za mano stala za tehtanje in ko je oni pred mano vzel stvari s tehtnice je dobesedno meni čez ramo vrgla svoje sadje na tehntnico - valda sem ponorela, pa mi je rekla, da je bila pač hitrejša user posted image user posted image obe s prodajalko sva bile tak šokirane, da sva skor dol padle. najbolj me pa na delikatesi v luft vrže, ko ti kdo prav za ovratnik diha in se prek tebe steguje do klobas, kot da bo kaj prej na vrsti, če bo bolj za mano stal - potem pa še voziček v mene gura na blagajni.... eh, jaz sovražim nakupovanje hrane user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2007 21:03:51   
karmy
ah kje... sej vsake toliko napišem kak post, samo sem bolj v ozadju ... trenutno user posted image ne da se mi pisat kj preveč k zadnje čase sam delam in spimuser posted image user posted image aja pa vsake toliko neki pojem user posted image user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2007 15:38:08   
Jutra
To je pa slabost velikih mest, trgovskih centrov, naše obsedenosti z naglico...

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2007 12:50:55   
atiM
sem opazil še en nacionalni šport Slovencev. Včeraj me je moja poslala v trgovino in ko sem se sprehajal med policami sem opazil, da je večina ljudi, ki je šla mimo mene, prav skenirala moj voziček, kaj imam notri in kakšen sem jaz user posted image  Eni mami sem hotel še nekaj dat, ki je tako gledala... kot da ne bi bilo dost vsega na policah user posted image

To porivanje vozičkov v rit sem pa tudi včeraj skusil, pa tudi eno napadalno teto pri sadju. Nekaj časa me Citypark ne bo videl... groza...user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.4.2007 15:59:21   
babylove
Jaz drvim po trgovinah. Kjer je samopostrežba, brzim, kjer so vrste, pač počakam in v nikogar ne rinem. Drvim pa skozi trgovino zato, ker je moj čas predragocen, da bi ga namenila za sprehajanje po trgovini.  Toliko drugih stvari je pametneje in koristneje početi!

In ne maram velikih nakupovalnih površin, kjer moraš prehodit pol kilometra, ker si eno konzervo pozabil.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.4.2007 2:34:10   
Anonimen
Po več kot treh letih življenja v BTC-ju sem se jaz navadila tega, o čemer ti pišeš, Karmy. Kot vsakodnevna obiskovalka City park-a sem izumila nekaj zase prav simpatičnih načinov, kako se spopasti z vsemi "problemi" shopping centrov.

01.) Avto sem vedno pakrirala na za to označenem parkirnem mestu, četudi sem ga iskala pol ure. Razlog? Če sem se vrnila do avta in ga našla zaparkiranega, sem lahko upravičeno poklicala Mestno redarstvo in potem z največjim veseljem gledala obraz tistega, ki me je zaparkiral. Za tačas, ko sem iskala parkirno mesto, sem imela pa vedno kak dober CD v avtu. Šipe dol, musko do daske in... ehhh... kar naj trobijo... jaz poslušam Colonio. user posted image
02.) Vozičkov večinoma ni bilo, zato sem si skrajšala iskalno pot. Postavila sem se k blagajnam in prvi, ki je svoje stvari odnesel v vrečkah, ne pa odpeljal v vozičku... hja, voziček je bil moj. user posted image  Večina ni niti rekla, da naj jim dam kovanec.
03.) Kadar so mi "vozičkarji" zablokirali prehod med policami, sem se ustavila direkt pred njimi, se naslonila na ročaj vozička in jih gledala direkt v ksiht. Slej ko prej so opazili, da jih gledam in enkrat mi je neka gospa celo rekla:"Ja kaj pa je?!" Jaz pa mrtvo hladno nazaj." Nič. Na dopustu sem, pa imam preveč časa in zato mirno čakam, da se mi boste umaknili, da bom šla lahko mimo." Vedno užge. user posted image
04.) Kadar se mi v vrsti kdo vztrajno z vozičkom zaletava v rit, ponavadi kar primem voziček od tiste osebe in ga odrinem nekaj centimetrov nazaj. In to nič kaj nežno. Večinoma je to dovolj jasno.
05.) Nikoli ne grem v BTC slabe volje. Ker če bi pa to šla... user posted image

Kaj pa jaz vem... poskusite... pa boste "predrzne smrklje", kakor jaz. user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.4.2007 14:49:44   
facka
Ti predlagam, da se preseliš na deželo, kjer ni nakupovalnih centrov, pa kjer imajo mogoče v vasi samo kako majhno štacuno. Tam bi dobila pa popiz... ker pol stvari ne bi dobila ha ha. Malo za hec, je pa res, da je najbolj noro pred kakimi prazniki, folk zapravlja, kot da bo sodni dan. Tudi sama ne maram gužve ampak tako pač je. najboljše se je takrat izognit trgovini.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.4.2007 22:59:12   
Peli
Najbolj mi grejo na živce k se kakšna stara teta pred mano rine pa niti sama ne ve točno na katero blagajno naj gre da bo čimprej na vrst, in kr bega z ene strani na drugo user posted image .
Moža pa nakupovanje čist s tira sprav. Se prpeleva pred štacuno pa prav: Ja kakšna gužva a je folk čist znoru, a je vsem vsega zmankal." Da izpustim nekaj njegovih opazk... Nato se krega še na "babe" kako vozjo, pa kako parkirajo... potem se pizdi še po trgovini pa po cesti do doma, da sm še jest vsa živčna...
No ker mam tega dost hodm v pondelkih ob 8h v trgovino sama s tamalim in je prav fino, nikjer nobenga folka!

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.4.2007 14:23:35   
Nasy
Najbolj zanimivo je, ko se pred kašno veliko košaro izdelkov v akciji gnetejo šjore in premetavajo, da dobijo željeno številko ali barvo..in te potem še tako izpod očal pogledajo, ko se šposkušaš približati košari, da vsaj pogledaš..da umreš od smeha..in kaj je najbolj zanimivo po tem? Da ene nosijo nazajuser posted image ker so se na poti do blagajne premislile in jim barva ni všeč ali pač tega ne potrebujejouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.4.2007 15:08:56   
lolita_0
Hvala bogu da sem iz Kranja, HiperMercator na Primskovem je vedno prazen, na kruhu ali delikatesi sta vedno največ dva pred mano,...
Sem pa bila zadnjič v Šiški v Mercatorju, ki je po velikosti podoben temu iz Kranja in se nisem mogla načuditi, kako mirno so ljudje čakali na salamo pol ure.  (da ne omenim gužve na sadju in zelenjavi).  Meni je po petih minutah zakuhalo, sem pobrala nujne stvari in hitro šla domov

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?