Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
andrejka76 je pa bolna :( 8.10.2004 19:08:17
|
|
|
|
pika74
|
Ojla :rozica:punce:rozica:, A se vam ne zdi, da je tuki na RR neki manjkalo ta teden:zmeden2:? Ponavadi se vedno s pozitivnimi odgovori oglaša andrejka76:nosecka:, ki je trenutno na klomifenu. Jaz sem ji danes kar sms poslala, ker me je skrbelo:zmeden: in glej ga zlomka - gripo ma reuca:(. Na bolniški je, doma pa ni RRja. Je rekla, da se ji že prou meša:zmeden2:, ker ne more na RR. Pa prou posebej mi je naročila, da vas moram vse prou lepo pozdravt:rozica::rozica::rozica:. :rozica:andrejka76:rozica:, ti se pa čimprej pozdravi. Pa počivaj:muca:, čajčke pij:kava::kava: pa med pa limonce:zmeden: pa bo boljš. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
andrejka76 je pa bolna :( 8.10.2004 19:13:30
|
|
|
|
ninca
|
bogica :(:(:( upam, da se bo čimprej pozdravla... :love: ... in pršla nazaj ... pošiljam ji eno :rozica: pa:sloncek:pa
|
|
|
|
andrejka76 je pa bolna :( 8.10.2004 19:16:52
|
|
|
|
Janeja
|
Andrejka76, čim prej se pozdravi, držim pesti :miska:. Boga, pa še brez RR :(( , da bi ti vsaj malo krajšal čas :(( Pa še en :rozica::rozica::rozica: zate Janeja
|
|
|
|
andrejka76 je pa bolna :( 8.10.2004 19:47:39
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
naj pride hitro nazaj:kuza:in čimprejšnje okrevanje:kava: sedaj pa naj kar počiva:zaspan: :sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::muca::kava:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?