Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
38.teden-se kaj začenja? 30.3.2007 15:59:13
|
|
|
|
Brbs
|
pozdravljene, sem v 38. tednu in imam že cel dan rahlo mokre hlačke, ves čas mi očitno kapne kapljica ali dve. Moram povedati, da imam rahel izcedek vsaki dan že zadnjih par mesecev, včeraj zjutraj pa sem bila na pregledu in sem še nomalno zaprta, ampak je že videna povečana sluz in da počasi vse skupaj "dozoreva" za porod. Ampak danes je izcedek (brez barve in vonja) mogoče nekoliko večji, nobenih drugih znakov ni. Kaj mislite, ni slučaljno to voda, ki bi mi odteala po kapljicah? Sem pa danes imela precej stresen dan, tako da mogoče še to malo vpliva.... A katera ve, je treba kaj reagirat??? Hvala
|
|
|
|
RE: 38.teden-se kaj začenja? 30.3.2007 16:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mogoče se je pa kaj začelo. Jas sem dva rodila pri 38 tednih. Prvič normalno pri 40 tednih. Pri tretjem še vedela nisem, da se kaj dogaja, samo veliko sem hodila na vodo in na UZ je videla G, da mi je že nekaj plodovnice odteklo. Tko, da bi ti priporočala, če te pogosto tišči na vodo, da je bolje iti na pregled.
|
|
|
|
RE: 38.teden-se kaj začenja? 30.3.2007 17:04:26
|
|
|
|
Maleal
|
Možno je,da ti plodovnica odteka,če bo se tako nadaljevalo pokliči raje v porodnišnico in vprašaj za mnenje,l.p.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?