|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekologinja v MB
30.3.2007 9:26:00   
Anonimen
kje v Mariboru so vredu ginekologinje, ki še sprejemajo nove?
Katero priporočate?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekologinja v MB
30.3.2007 10:11:08   
Maleal
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1430348&mpage=1&key=&#1431343

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2007 10:18:10   
Anonimen
Mislim, da še Dr. Kolarič v Lavričevi sprejema nove paciente. Jaz hodim k njej pa sem zadovoljna, res pa je da še je nisem kaj veliko potrebovala. Ena punca na RR je rekla, da ji je v nosečnosti vsakič, ko je imela pregled delala UZ.user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2007 10:18:53   
Anonimen
Če želiš telefonsko številko mi piši na ZS.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2007 10:23:15   
ANOIMEN
jaz vem za eno ko je ful vredi in je prijazna ti svetuje.
če češ njeno telefonsko piši na zasebna sporočila

mama ima v želodcu otroka,oče pa pivo
pasovček pravi red je vedno pas pripet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2007 10:29:53   
mika
Ena punca na RR je rekla, da ji je v nosečnosti vsakič, ko je imela pregled delala UZ.

jaaaauser posted image user posted image .  vsakič sem videla mojo pupikouser posted image .se mi pa zdi, da ne sprejema več, ampak samo sorodnice  njenih pacientk. mogoče si je premislila, ne vem. pri njej je tudi fajn, ker nikoli ne čakaš, max 10min. pri prejšnji g. pa sem čakala po 4ure.
ko sem zagledala user posted image , me je sprejela v treh dnehuser posted image . je čist preprosta ženska in previdna s svojimi izjavami. pri prvem pregledu-4tedni, je rekla, da je začetek nosečnosti in bova pri naslednjem pregledu videli več. na RR pa berem, kako g. strašijo z izjavami da se nič ne vidi in da je mogoče  prazna GV.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2007 10:43:56   
mama06
Meni je moja pri 4T naredila prvi UZ in se je lepo videlo, da sva nekaj ustvarilauser posted image . Sicer je bilo zelo malo, ampak je bilo.Čez en teden sem bila ponovno naročena, ker sem imela pred tem SS, da preveri ali raste in pikica je postala v samo enem tednu 5x večja. No čez en teden so se začele težave in ponovno krvavitve, zato sem bila sprejeta v bolnico in pri UZ se je že videlo bitje srca - nekaj najlepšegauser posted image

Priporočam iskreno dr. Damijano Bosilj( bolnica MB, tudi moj je bil nad njo ZELO navdušen), vendar po moje več ne sprejema, sicer pa beseda ni konj in vprašaš lahko. Kaj pa če ti rata. Ali pa dr. Ognjenovik( bolnica MB). Moja sodelavka pa hodi k dr. Bali-ju, tudi v bolnici in je zelo zadovoljna. Baje je preprost človek in si vzame čas tudi za kak klepet, če te kaj muči ali zanima. Pokliči in vprašaj.

LP

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?