Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj nesti v vrtec za rojstni dan? 30.3.2007 16:06:20
|
|
|
|
frutka_
|
Muki, ju3 bo 2leti kar si prijavljena na RR!
|
|
|
|
RE: Kaj nesti v vrtec za rojstni dan? 31.3.2007 7:45:38
|
|
|
|
sayuri
|
Pri na sladkarije niso zaželjene. Absolutno prepovedane pa so torte, s čimer se strinjam. NAš je lansko leto nesel: - Kinder mlečne čokoladice (za vsakega 1)
- 100% Fructalov sok v tetrapaku (imajo 2 otroka z alergijo in smo se na začetku vsi starši zmenili, da bomo prinesli sladkarije brez glutena)
- sveže jagode in jabolka
|
|
|
|
RE: Kaj nesti v vrtec za rojstni dan? 3.4.2007 14:23:36
|
|
|
|
Jutra
|
V našem vrtcu je hrana ob roj. dnevih prepovedana, s čimer se absolutno strinjam. Pri nas je v navadi, da slavljenec prinese knjigico za celo skupino - jo potem vsi skupaj berejo. Otroci slavljencu narišejo risbice, ki jih vzgojiteljica zveže v spominski album. No, mi smo pa nazadnje dali še CD s pesmimi Damjane Golavšek: Rad imej živali in so potem zgleda imeli nepozabno žurko
|
|
RE: Kaj nesti v vrtec za rojstni dan? 16.4.2007 21:23:49
|
|
|
|
jacinta
|
*kokosove kocke(bisvit oblit s čokolado in potresen s kokosom-našla v trgovini enega brez ruma, od ene domače pekarne, vidna deklaracija, da ni home made, čeprav bi naredila boljše ) *tamali sokci 100% , za vsakega en s slamico *suhe marelice *jagode *narezan ananas *slano pecivo-matevžki od pekarne grosuplje *za vsakega en kinder jajček za fantke mojster miha, za punčke barbie * papirnate servietke z motivom živali+enak motiv na papirnatih krožničkih+plastične vilice pustila sem fotoaparat, da so naše super vzgojiteljica in pomočnice poslikale zabavo, dobil je od vzgojiteljic narejeno igračko+album z risbicami sovrtičkarjev. praznoval je pa 2.rd nekaj časa sem bila zaradi kinder jajč naj mami lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?