|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce, spet me zanima vaše mnenje
30.3.2007 5:57:49   
Ursi2
Takole, pa je spet naokrog en mesec in spet sem zmedena, ko ne vem kaj.
Naj opišem, zakaj.
Z mojim dragim se trudiva na user posted image že več kot 4 leta in se še ni prijelo. user posted image imam ponavadi nekje od 24. do 26. v mesecu. Prejšnji mesec sem jo imela 25. in po izračunu menkola, bi jo morala dobiti nekje 27. ta mesec. Ampak M ni od nikoder. Nimam kakih posebnih znakov niti, da bi bila noseča, niti da se bo najavila M. Malo me vsake tolk časa križ boli, tako kot pred M, ampak ni nič v primerjavi s takrat ko jo dobim, malo me bolijo bradavico in malo mi je slabo, kar pa je najbrž bolj psihično.
Vem, da je najbolje, da grem delat test in si razjasnim, ampak sem bila že tolikokrat razočarana, da sem rekla, da bom počakala do pon. Torej samo še tri dni moram nekak pregurat. O ti kriza, vprašanje, če bojo živci zdržali, pa še tri male imam dans in jutri za pazit. Bo še zanimivo.

Prosim, povejte mi vaše mnenje.
Hvala vam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punce, spet me zanima vaše mnenje
30.3.2007 7:32:29   
SM10
Ursi drži se. Potem ti zamuja že 3 dni, ampak dobra si, da zdržiš in ne narediš testa. Jaz bi ga, ker bi potem vsaj vedela pri čem sem.
Držim pesti.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2007 7:33:40   
cmokec
Ne znam ti svetovati, ti pa iz srca želim, da vama je uspelo. Naredi test kljub tolikim razočaranjem, boš vsaj vedela pri čem si. Držim pesti za user posted image user posted image .

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2007 11:05:31   
Anonimen
Te čist razumem. Moja zamuja 16 dni in ne vem pri čem sem, moram čakat na pregled. Živčki pa delajo.
Jaz bi na tvojem mestu naredila test, škoda živčkov. Če pa lahko počakaš pa počakej.

Ti pa iz srca želim da zagledaš user posted image .user posted image

Štiri leta....res vas občudujem. Si ne morem predstavljat kako je to hudo.user posted image

user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2007 11:14:28   
TinkiBinki
Držimo pesti! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2007 14:45:18   
sonchek
Ursi2...jaz bi na tvojem mestu naredila test...sej a misliš da bo v ponedeljek razočaranje kaj manjše, če ne bosta user posted image ...verjetno ne....bojo pa vsaj živčki manj delali čez vikend...če narediš prej...
No, to je samo moje skromno mišljenje...
Držim pa močno pesti, da vama je končno ratalo!!!!!!user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2007 21:05:55   
Ursi2
No, pa sem le naredila test.
Popoldan, okrog 5-ih sva šla z dragim malo v trgovino in na kavico in sem sedela tam in rekla, da mam dost in sem šla kupit test first sign in naredila kar tam v Cityju test. Seveda NI pokazal user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Le kaj sem nekaj upala. Čeprav M še vedno ni, imam pa močen izcedek, malo me jajčniki bolijo in razočarana sem, ker sem bila spet prepričana, da končno je. Ampak le zakaj pa bi sedaj po 4 letih, sej sva isto delala kot vedno pa se ni primlo.
Se pa sprašujem ali bi le mogla počakat na jutranji urin, kake izkušnje imate ve s testom First sign

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2007 21:22:00   
bobek05
draga ursi2,

ko sem jaz zanosila, sem delala test (clear blue) na 29. ali 30. dan - se ne spomnim točno, ampak je pokazal NEG. oz ni bilo dveh črtic. Seveda sem jokala v potokih. To je bilo v čertek. V soboto sem imela temno rjav izcedek, kar je pri meni vedno pomenilo 1. dan M... In sem se že sprijaznila, da ta mesec pač ne bo nič. V nedeljo pa nič user posted image  Ko sem pričakovala uliv - ker drugi dan mi pa že konkretno teče - ni bilo niti kaplje. In sem komajda preživela do ponedeljka, ko sem mojega že zjutraj nagnala v lekarno, ko so jo komaj odpirali. In glej ga šment! Test je bil POZ. - tista druga črtica je bila res komajda vidna, ampak je pa bila!

Iz srca ti privoščim, da čimprej zanosiš..

Tako iz radovednosti - kako sta pa z umetno oploditvijo??

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2007 21:41:50   
bobek05
ursi, zdajle gledam tole tabelo... Če si imela prvi dan zadnje M 25.2., potem bi zdaj že moralo pokazat 2 črtici user posted image  Tukaj mi kaže, da bi naj test pokazal POZ. med 25.3 in 1.4., tako da imaš še čas do pon. - če je še do pon. ne bo, imaš še nekaj upanja... delaj takrat test še 1x.

Držim pesti!

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 30.3.2007 21:42:03 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2007 22:01:43   
Ursi2
Ja, sej skoz upam, da pa mogoče bo pa le, da bi mogla počakat na jutranji urin, al pa da je test mal narobe pokazal. Pač to, kar vsaka upa.
Drgač pa bova šla zdej bolj intenzivno k zdravniku in na preiskave.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2007 22:56:14   
Ursi2
no, punce, pa smo tam!
Ves dan sem že čist na koncu z živci, ali bo kaj ali ne,a li bom jo dobla al ne. In sem jo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej ne vem, kaj bi. Dan s pa ziher ni moj dan. Kdaj bo le uspelo, Sploh pa ne vem, zakaj še vsak mesec upam in sem živčna, ker to nikamor ne pripelje. In najhujši pa je, da še vedno upam, da bo le tk malo in da mogoč sem pa le. Pa vem, da je to neumno si želim in pričakovat, ampak ne morem nehat. Ampak tako sem že razočarana in brez volje, da se mi niti jokat ne da več. Samo sedim in buljim v prazno in se mi j................................ za cel svet.
Hvala, da sem si lahko dala malo duška! Enkrat pa mogoč bo. A sanje so....

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2007 8:43:37   
**NiNa**
Ursi2
Žal mi je, da vama tudi tokrat ni uspelo. Enuser posted image  zate, ker te dobro razumem kako se počutiš in kaj prestajaš. Danes bo mogoče še tako hudo, potem pa ponovno zberemo ves pogum in voljo, da gremo naprej.
Če ti bo hudo, se pa kar na RR malo potoži, včasih tudi to pomaga. Pogumno naprej!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......