*
|
Me bo katera poslušala?:ups: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA… :):):) Oh, malo bolje je. Za menoj neprespana noč, princa je mučila ritka, ki ga je prebudila…vsake ¾ ure dojenje….in ko sem ob 5 zjutraj prižgala luč, ker je ležal pri meni, nisem več mogla ga dvigovati iz postelje..no ko sem prižgala lučko, da ga previjem, se mi je tako lepo smejčkal, da sem pozabila na celo noč. Ma kako naj bom slabe volje, huda in ne vem kaj še, če pa en sam pogled na smejočega princa prežene vse, ampak res čisto vse …slabo voljo, neprespano noč, utrujenost…no potem vsa se, namesto, da bi poskusila nazaj zaspati, igrala dobre pol urce, potem pa sem ga vzela v naročje, ga malo podojila, ker je bil tako ali tako sit, par minutk kasneje je zaspal v mojem naročju kot angel, seveda je še enih trikrat pogledal, če sem še tam in mi podaril najlepši nasmeh, kar lahko. Malo sem ga pobožala po ličku, podaril mi je nasmeh, mu dala poljubčka na rokico, je spet pogledal in se mi nasmehnil. Pa kaj bi jaz rada še več???:zmeden: Nič več ne potrebujem, imam Nejca, se pravi…imam čisto vse.9nebesa9nebesa9nebesa In naenkrat nisem več nič zaspana ali utrujena. :love: Pripravljena sem na nov dan s tem čudovitim bitjem, ki me navdušuje ter preseneča vsako minuto bolj in bolj in bolj.:duda::love::duda::love: Petek je…dan za metek!:rozica::rozica::rozica:
|