Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 11:54:00
|
|
|
|
anabanana
|
Ja sej vem, da prehitevam, ker je to še daleč (junija), ampak bi vas vseeno prosila za eno splošno mnenje ali izkušnje. Namreč, glede na to, da valeta ni tako slovesen dogodek kot maturantski ples ne morem tam pribalansirat v neki svečani toaleti, nebi pa rada šla niti v kavbojkah! Iz nekih osebnih (kokšjih ) razlogov hočem tam izgledati tako dobro kot se le da!!! Če mi prilimate kako slikico ali link bom še bolj hepi Aja samo tako za predtavo; sem blond, kar normalne postave, visoke štikle so obvezne, bi da je seksiš , sam ne preveč - pač primerno osnovnošolsekemu dogodku. Kako bi se (ste se) ve oblekle?
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 12:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
MI smo imeli v plesni soli Urska in so bli starsi in bratje/sestre kar spedenani - je na isto foro, kot maturantski ples. MOja mami je imela rdeco oblekco do kolen, s kr. rokavi + rdece spredaj zaprte sandale. Ce ni mela te obleke, je mela pa eno brez rokavov do takl, bez z rdecimi rozami ... pa iste sandale .. se ne spomnim zdajle Vecinoma so mele gospe al oblekce al pa kostime LP, Ribica
|
|
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 12:15:54
|
|
|
|
April
|
Mwn pa ni jasno al je anabanana mama- gospa al gospodična, ki ima valeto. Glede na to, da ima trakec za kužija .... Daj povej, da bomo lažje svetoval
|
|
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 12:19:59
|
|
|
|
romy
|
Ana banana je gospodična ki zaključuje OŠ in ima valeto
|
|
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 12:22:20
|
|
|
|
April
|
Saj se mi je mal čudn zdel, da bi bla mama rada sexi na valeti. no ribica potem pa rajš povej, kako si se ti oblekla. Men spomnin ne seže tok daleč.
|
|
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 12:32:11
|
|
|
|
muška
|
Zdaj imaš toliko oblekc zunaj, da je izbira res pestra! jaz bi si izbrala eno kratko oblekico (črno z belimi pikicami), štekle zraven in pomoje bi bila čisto OK
|
|
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 13:06:40
|
|
|
|
anabanana
|
anabanana je partnerka od gospoda katerega hči ima valeto; je v najboljših letih ; med 25 in 30 Ja, res je težko svetovat, če ne veš nič o določeni osebi. Trakec od kužka pa imam, ker še nimam dojenčka si ga pa srčno želim; je moj kosmatinec tudi moj dojenček
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 13:07:46
|
|
|
|
anabanana
|
romy
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 13:10:32
|
|
|
|
anabanana
|
romy od kje ti ideja, da sem osnovnošolka Ja, ne vem, če je čudno, da hočem bit sexy, sam tudi moj vsakdanji slog je KAO sexy. To ne pomeni, da bom tam prikorakala v mini kikli in dekolteju!!!
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 13:35:26
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz bi se na tvojem mestu oblekla ravno toliko seksi, da se boš dobro počutila, če praviš, da je to tvoj vsakdanji slog, pa vseeno toliko decentno, da ne boš zasenčila "ta male", saj je to njen večer in naj ona blesti Kakšno krilo do kolen, en lušten topek, čez eno lahno jaknico, pa ene fajn čeveljce, pa boš super oblečena, ni treba nič pretiravat po mojem.
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 13:36:16
|
|
|
|
romy
|
Joj oprosti no. Iz tvojega posta sem razbrala kot da gre za dekle katero bo imelo valeto - se pravi osnovnošolko. Razbrala sem, da ne gre za mamo, pa ne zaradi besede seksi, na partnerko moškega katerega hči ima valeto pa še pomisla nisem. Lej, težko je bilo razbrati, res. Upam da nisi huda preveč. Pa saj a ni lepo, da te zdaj ko si v najlepših letih, nekdo zamenja za šolarko
|
|
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 13:37:29
|
|
|
|
Dejča
|
Mogoče pa hočeš biti seksi zaradi bivše gospe Anebanane ??? Malo se razglej po trgovinah, pa bo ... A v središču pozornosti naj bo devetošolka, ne ti!!!
|
|
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 13:41:12
|
|
|
|
rainbow
|
kaj pa kakšen kostimček, bolj moderen; pa kakšni dodatki v letos modni zlati. moj skromen nasvet
|
|
RE: Koliko fensi šmensi za valeto? 29.3.2007 13:55:42
|
|
|
|
anabanana
|
romy nisem jezna , niti malo!!!(smajli ki objema)-ne dela! Dejča ti si pa od ; nič ne bom rekla , niti da imaš prav, niti da nimaš sončece nekaj takega sem tudi jaz imela v mislih Itak, da bodo pupe devetošolke zvezde večera, jaz samo razmišljam v kakšno odori bi se jaz najboljše počutila; pa sa ne izgledam ravno za v smeti no . Vsekakor ne nekaj zelo vpadljivega.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?