|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katero marelo?
29.3.2007 9:26:57   
saraja
Hojla!!

Ker sem že v fazi, da bom prodala sedanji voziček, me zanima kateri voziček naj kupim? Imamo mali avtek, Cliota, pa še na tri vrata je, tak da moramo res imeti mali voziček.
Saj tistega velikega imamo, samo za potovanja pa rabimo marelo.
Kaj naj kupim, zappa, ali kaj drugega. Kako se pa buzz zloži v cliota naprimer, če se da, no da lahko še normalno sediš?

Prosim za nasvete!

Saraja

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katero marelo?
29.3.2007 9:33:45   
L & L
Evo trenutno imaš tole v akciji v Baby centru http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170174

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2007 9:36:29   
rija
uh, tale romer je res lep user posted image  edino poleže se ne user posted image

jaz mam zappa, je moj gledal buzza, samo se meni buzz ne zdi marela user posted image

zapp gre v tvingota, pa še kar ohoho placa ostane v prtljažniku....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2007 9:41:45   
L & L
No sej mi mamo tut Zappa pa se men zdi ej ok. Sa tuki pa piše da se naklon spremeni, sam najbrš ne čist v ležečki.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2007 12:24:51   
zmajči25
Mi pa imamo točno tega Romerja. Kupili smo ga januarja letos v BC. Je res ful lahek in lahko vodljiv, naklon se da malček poležat (samo za eno stopnjo, ne gre čisto do ležečega položaja), ima naslon za roke. Minus tega vozička je, da se ne zlaga po sistemu marele (kot npr. PP Pliko) ampak gre vodoravno na pol in avtomatično zasede več placa v avtu (BTW: mi imamo tudi Cliota pa gre brez problema noter) kot npr. Zapp. Drugače pa je res fensi šmensi user posted image .

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2007 12:44:23   
honey
Jaz sem pa ravno v torek kupila marelo od firme BBY - takega rdečega, je tudi v akciji v BC, ker mi je šel tisti veliki voziček tudi že zelo na živce. Zdi se mi pa fino zato, ker se ga da poležat čist v vodoraven položaj, ker čeprav je star že skoraj 2 leti, še vedno zelo rad zaspi v vozičku, pa še strehico ima, da mu sonček ne nagaja. Je pa tudi zelo ugoden - 16.000 SIT (koliko je to € pa ne bi vedela).

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2007 14:01:13   
nanika2
Haj,
a pozna mogoče katera ta voziček http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170369 , nevem a se da naklon kaj poležit user posted image , zapp mi je ful dober sam naklon me jezi user posted image .

Naša Zoja je sonček

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2007 14:08:25   
L & L
Ta je pa tut hud vauuuuuuuuuuu sem nora na mal odbite stvari

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu nanika2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2007 15:06:29   
krfjolca
Od katerega meseca pa je otrok lahko v mareli? Naš bo kmalu 5m in sem kupila BBY marelo v BCju, se da naklon čisto poležat.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?