|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možnosti zanositve
29.3.2007 8:47:01   
Anonimen
Pozdravljene,
zanima me koliko možnosti obstaja,da sem zanosila, včeraj sem imela namreč nezaščiten spolni odnos. Zadnjo menstruacijo sem dobila 8.marca, imam pa jo nekje na 28 dni ali malo manj.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možnosti zanositve
29.3.2007 8:49:10   
Anonimen
sem še pozabila povedat, da si ne želim zanositi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2007 8:50:59   
Anonimen
Potem pa ne imej nezaščitenih odnosov,če ne želiš zanositi a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2007 8:53:06   
copatek
Odvisno kdaj si imela ovulacijo, vendar glede na to, da je ponavadi ovulacija približno na sredini cikla in da imaš cikel dolg 28 dni, predvidevam da si jo že imela (okrog 22.3), tako da je verjetnost za nosečnost minimalna. Ni pa to 100%.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2007 9:05:52   
Anonimen
No, da me ne boste takoj napadle, da sem neodgovorna, naj povem, da iz zdravstvenih razlogov ne smem jemati kontr.tabletk. Sem jih jemala, pa sem kljub temu zanosila, tako da imam sedaj otročka 2 leti in pol. Od takrat sva s partnerjem vedno uporabljala kondom. Zadnje pol leta pa sem imela težave s sluznico, večkrat sem imela spodaj vse zatečeno in boleče, zato mi je ginekolog svetoval na ne uporabljam kondomov non stop,ker mi mojo že tako občutlivo sluznico še bolj izsuši in draži, kljub redni uporabi lubrikanta. Druga zaščita pa ne pride v poštev, ker imam spec.vaginalne težave. Sva se zanašala na metodo pazi, pa jo partner očitno ne obvlada več,ker je že več let ni prakticiral. Hvala vam za odgovore, mi zelo pomagajo psihično. 

(odgovor članu copatek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2007 9:11:33   
Anonimen
Saj te ni nihče napadel.user posted image Verjamem,da ni fajn,če ne smeš imeti nobene zaščite.No,to nisem vedela,zato sem ti tako odgovorila.Oprosti,če sem te užalila.Srečno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2007 9:41:39   
Olivija
ne bom te napadala, ker imava midva enake težave glede zaščite user posted image . Imaš pa še vedo čas, da greš po tisto tabletko v sili.

Glede zanositve ja pa tako, da je čisto možno, da je tvoja ovulacija že mimo, lahko se ti pa tudi zamakne, tako se je zgodilo moji prijateljici in rezultat je star 9 let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?