|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IŠČEJO SE VSE FEBRUARČICE!!!!!!
7.10.2004 15:59:34   
Martina27
Ojla!

Me prav zanima kako je z vami februarčicami,kako vam migajo,kako rastejo trebuščki in v njih mali pikeci.9nebesa:duda::angel::sloncek:

Jaz imam že kar velik trebušček glede na to,da sem noseča šele 5 mesecev,me vsi sprašujejo,če nosim dva.
Moj Žan-Tai veselo brca in miga,tako da ga mamica vsak dan lepo čuti,kar sem prav vesela.:bravo::bravo:

Me pa prav zanima kako ste ve in kako so vaši pikeci!

Martina in mali ŽAN-TAI:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.10.2004 16:22:35   
Lu
Ojla Martina 27!

Naj ti najprej povem, da se ostale pogovarjamo na 9.nebesa. Ne samo Februarčice;), ampak vse srečke nosečke :bravo:

Jaz in moj :duda:, za katerega ne vem spola, se imava super. Neko premikanje sicer čutim že, ampak še nič konkretnega. Je pa vsak dan bolj se mi zdi, in pa večkrat na dan.

Tudi meni se trebušček že kar pozna. No še vedno lahko nosim moje majčke z razliko, da trebušek malo ven gleda. Aha pa v prsa sem se tudi že zredila :) Hi, hi,hi mi je prav všeč, ker so malo večja. Imam od nekaj majhna.

Sem imela pa v pon. pregled kjer je vse skupaj potekalo odlično, pa še videla sem ga :duda:. Enkratno.
No edino manj sladkarij moram jest. Očitno imam povišan sladkor.

Imam drugi mesec pregled in upam, da bo vse Ok.

No pa javi se kaj tudi na temi 9.nebesa.

Lep dan še naprej.

Lu in :duda:
21t 2/7:love:

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2004 16:32:21   
Anonimen
Pofočkam Mino1, preden se sama oglasi:)-

Ferbruarčki so najbolj fejst :duda:, sploh če so :fis::)-:)-:)-hehe

lp,:fis:

A bo katera 24.2.?:)-

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2004 18:05:43   
Tina26
Hojla

Tudi midva sva februarčka - kar oba, mamica in pikica.
Nasa Nika je bolj zaspanka ampak jo pa zelo lepo čutim. Pa tud žgečkljiva je zelo :sloncek:
Bušija imam zelo velikega, vsaj meni se zdi
;)
Jaz pa se vedno občasno bruham in mi je slabo, ampak proti prvim štirim mesecom je prava milina :)

Upam da se nam se kera javi...
Kje boste pa rodile?

Tina in :duda: 23(2/7)

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2004 20:26:02   
Anonimen
ooooooo, alenčica, upam, da boš rodila na rok;)
hehe...
:rozica: zate!
lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2004 20:57:22   
Alina
Tudi jaz spadam med februarčice (05.02.2005)

Jaz se počutim še kar dobro, trebušček niti ni tako velik. Sedaj se odpravljam v nabavo nosečniških oblačil. Od torka, ko sem imela pregled in UZ vem, da bova z mojim dragim dobila :modri:, ki pa še nima imena (nisva še prišla na skupno linijo).Sicer imam rizično nosečnost, tako da moram bolj počivati.

Mojega :modri: že prijetno čutim od 18t, mislim da bo pravi razgrajač.

Ali že mogoče kupujete stvari za svoje malčke? Moj pravi, da se še ne mudi, mene pa že kar mika, da bi kaj kupila.

Lep pozdrav!

Alina, 22t

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2004 7:53:58   
rdečelaska
Pozdravljene februarčice!

Tudi jaz in moj :duda: spadava v ta mesec (21.2.05).

V sredo sva bila na UZ, vse kaže, da je v redu, tudi počutiva se zelo dobro, zdaj ko so se zmanjšali glavoboli. Mali ni hotel pokazat kaj skriva med nogicami, kazal je le ritko, tako da še ne vemo kaj bomo dobili.
Ker me je zdravnik na UZ malce prestrašil in je do naslednjega še daleč, sem se naročila še na samoplačniškega v MB, da se prepričam, ali je z malim vse v redu, da se ne bom preveč sekirala.

Pravijo, da imam majhen trebušček, ampak meni se zdi že prav velik. Malega dobro čutim že od 18t naprej.

Ničesar še nisem kupila za novorojenčka, bom počakala,
na hladnejše dni, ko bom imela več časa.

Lep pozdrav,
rdečelaska in :duda: 20 4/7

Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2004 7:55:00   
Mina1
Evo, moja zlata ribi vse uredi namesto mene in tako;)

No, škratek naj bi se rodil 20.2.2005, prvi navihanček pa je pokukal pravtako februarja in to 6.2.2002. Torej nam je februar pisan na kožo;)

Trenutno sem na bolniški zaradi vseh raziskav in čekiranja (slabši rezultat NS), potem AC v Postojni, ki je pokazal, da je pikec v redu - tako smo izvedeli, da je na poti še en:modri:, v ponedeljek pa imam UZ v 21. tednu pri Cerarju, ki mi je delal AC in potem v četrtek enak UZ pri mojem G, da dobim nekakšno "drugo mnenje", da oba prečekirata, ali je vse tako kot mora biti (vsi organi in vse tisto, kar se čekira pri pikici).

Skratka, tale druga nosečnost (načrtovana in zelo željena) mi je pojedla ogromno živcev, bilo je veliko vprašanj in joka in psiha je naredila svoje, ampak upam, da bo na koncu vse v redu in da se bom februarja veselila z vami;););)

GIBI: ja seveda je zelo živahen, vedno bolj, in veselo "kolovrati" po mojem trebuščku:):):)

pa-pa Mina1 20t 5/7;)

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2004 9:27:57   
Špacka

Hojla tudi midva sva februarska, čeprav sem februar ulovila za rep rok imama 28.02.05. Sicer se malo hecam in govorim da bom rodila 25.02.05, ker mi je všeč datum :)-:)-:)-
Najino počutje je super sploh se že od začetka tako počutim, razen nekaj izcedkov, ki so me naredili panične drugih problemov nisem imela.

Ker je to najin prvi otrok, nama je čisto vseeno katerega spola bo oz. je tako da ne bova vprašala, no vsaj upam da naju ne bo premagala radovednost oz. nekaterim G kar samo pade iz ust. UZ sem sicer imela prejšni teden pa ni G ni rekel razen tega da se noče obrniti :)-:)- že ve za kaj...

Ampak najlepše pa je da že cel teden čutim njegove gibe, moj dragi pravi da vedno ve kdaj ga začutim, ker dobim poseben izraz na obraz. Sicer pa ga čutim predvsem takrat, ko se malo umirim, ker je njegova mamica precej leteča...

Pobožajte se po bušiju midva sva danes doma in bova bolj počivala pa-pa

Špacka 20t

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2004 8:42:29   
atinav
Evo še ena srečka nosečka:nosecka:, ki naj bi rodila februarja in sicer 2.2.2005...ta datum mi je zelo všeč in full bi bilo lepo če bi bil kar tapravi:bravo:

Drugače se počutim enkratno9nebesa, najbolje je pa seveda taktrat ko čutim našo :duda:.
18.10. imam pregled pri svoji G in komaj čakam da spet malo vidim mojo bebico.

Lep pozdrav vsem skupaj!

:)

atinav 23t6d

Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2004 13:08:53   
maj-taj
:bravo: :bravo: :bravo: Pozdravljene vse bodoče mamice - želim vam prijetno nosečnost, "da o življenju po porodu sploh ne govorimo"!!!

Tudi jaz in moj:duda: spadav-a/e v mesec februar.

:) PDP imam 8.2. :)-

Moj (tre)bušček je začel pridno rasti in se mi zdi, da je iz dneva v dan večji!

Gibanje-brcanje čutim od 9.9. dalje in postaja vedno bolj "resno". Že od vsega začetka se počutim fenomenalno in si močno želim, da bi bilo tako tudi v prihodnje.

Lep dan vam želim in pazite na svoje:duda:!!!
:modri:/:roza:??? 23,6

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?