|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko aprilk je?
7.10.2004 14:10:00   
dežek
Lep pozdrav vsem!

Koliko nas je ki bomo rodile aprila?
Kako vam gre? A vam je še kaj slabo? Že vse ste videle
svoje male pikice (sedaj so že nekoliko večje pike) in že kar mali akrobati:sloncek::sloncek:

Jaz sem svojo pikico videla včeraj na UZ v Ljubljani ko sem delala NS. Zdraven je bil tudi možek. A je možno da je mala pikica dala prstek v usta - ravno tako je bilo videti - pa sva vprašala g. pa ni nič odgovoril.:((:(( Ful so bili uradni in vse skupaj je trajalo 5 minut. Grozno. Lahko bi nam malo več pokazal. Komaj čakam nov UZ!!!

Javite se aprilovke!:bravo::bravo:
A je med vami tudi kakšna dolenjka?

Lep pozdrav in pazite na svoje :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   koliko aprilk je?
7.10.2004 14:15:55   
ksenjak
To so bili pa res uradni. Jaz sem bila na NS v Domžalah in zelo zadovoljna. Celo sama je opozarjala na stvari, ki jih jaz najprej sploh opazila nisem. Pa še vse skupaj trajalo med 15-20 min. Ni primerjave. Kaj plačala si pa isto 12.000 sit?

Drugače pa se tudi jaz aprilka, in sicer bolj v začetku, vendar ne iz Dolenjske.

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   koliko aprilk je?
7.10.2004 14:19:44   
dežek
Bil je natanko 12.000 sit.
grozno za 5 minut dela!!!!

Ne vem - pa samo to je govoril:
glava je, hrbtenica je ok, okončine razvite, nosek je, stce utripa pulz -----, želodec, ledvice so in konec!!!!!!

Šok - tako da je moj rekel da si je moje pri prvem angelčku vzela dosti več časa za UZ kot on. Pa sem ga potolažila pa tud sebe da bomo pikico spet kmalu videli.

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   koliko aprilk je?
7.10.2004 14:25:30   
ksenjak
Bolje je tako, da se zdaj ne sekiraš več za njegovo početje. In kakor si rekla, saj jo boš spet lahko videla. Upam, da imaš vsaj ginekologa-injo v redu in da ti UZ dela dokaj pogosto in tako, da si vzame čas.

No, jaz pa s tem nimam ravno sreče, saj mi bo moja naredila samo dva, točno toliko, kot ti jih uradno lahko. Se pravi, da bom svojo pikico naslednjič videla mislim, da šele ko bom nekje v 20t.

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   koliko aprilk je?
7.10.2004 14:36:09   
beba76
Tudi jaz sem aprilska in sicer mam PDP 6.4.05. Slabost je k sreči minila, prav dobro pa so jo nadomestili glavoboli, a bomo že nekak...

So pa res bili neki brzinski na te tvoji NS:zmeden:. Sama se sicer nisem odločila zanjo, ker mam že dva zdrava pikeca in mi je moj G rekel, da ni potrebe, da grem:bravo:, vendar so do zdaj vse punce pisale, da traja nekje 20 min. Si pač mela smolo, ktero probaj popravit pri svoji G, ki je upam kaj bolja zavzeta za svoje delo, kot ti v LJ.

Lepo nosečnost vsem aprilkam, pa seveda tudi ostalim, ki ste v 9nebesa.

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   koliko aprilk je?
7.10.2004 14:42:32   
ANJA5
Jaz sem tudi aprilka - ampak bolj proti koncu...
Počutim se ok. nikoli nisem imela kakšnih slabost (hvala bogu) edino mal se mi je vrtel v glavi :ups:.

Na nuhalno grem drugi teden tako, da komaj čakam. :bravo:. Dežek svetujem ti, da greš k kakšnemu ginekologu, ki ti bo naredil dober UZ - oziroma ti bo vse stvari lepo razložila. Škoda da si svojega pikca lahko gledala samo 5 minut...Jaz bi bila :( k :hudicek: !!

Lepo se imejte vse nosečke in se beremo...
Aja - a se vam že kaj trebuščki poznajo...
Meni že malo...

Lp, Anja

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   koliko aprilk je?
7.10.2004 18:46:51   
sminc
Oj. Jaz sem tudi aprilka, rok mam 23.4 in sem bila včeraj na NS. Moram reč da sem bla tudi razočarana, ker je trajalo 5 minut. Rekel je da je vse Ok. slikce nobene, plačat pa mi ni blo treba. Sicer ima licenco- tak mi je vsaj zatrdil. Morfološki pregled pa bom mogla plačat.
Ker po vsej sili hočem vedet malo več, sem se danes naročila v Mb na Fontani pri dr. Varglju, ker ima Japelj zasedeno. Sestra pravi da NS stane 9900 sit.
Drugace pe se počutim tak kot prej. Ce ne bi videla pikice kako miga, dela prevale, cuza prstek ne bi verjela da nisem sama. Jaz bom dolenjka po novem letu dežek.

Lep pozdrav od smine in:duda:

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   koliko aprilk je?
7.10.2004 19:47:03   
Naja31
Ojla,

tu se ena aprilka:). Rok 10.4.
Nuhalno sem imela v ponedeljek, v Dravljah, pri dr. Resevi. Vse skupaj je trajalo vsaj pol ure, sem ze jaz postala zivcna, ker sem bolj med neucakanimi.
Videla sva vse, in tudi meni se je zdelo, da je vmes dal prstke v usta, samo nisem nic komentirala. Najprej se ni hotel nic premakniti, potem nam je pa parkrat kar lepo ritko pokazal. Po moje je imel dost drezanja:).
Mislim, da to, ce ima G licenco za nuhalno lahko ugotovis (poleg potrdila, ki visi na steni) glede na to, kaksen izvid si dobila. Mora biti izpis uradnega programa, ki ti izracuna verjetnost za DS.

Slabosti ni vec toliko, samo se obcasno. Utrujena sem pa se vedno. Pa obcutek imam, da samo se narazen lezem. Koliko kilc ste pa ze kaj dobile? Jaz sem 2kg.

Lp, Naja 13t 5/7:sloncek:

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   koliko aprilk je?
7.10.2004 20:33:46   
Komet
živ

Jaz sem bla tudi v Dravljah pri Pušenjaku, izredno razočarana, 10 min, nič nisem vidla, slika pa zmazek...
pri moji gin je pa pravi otročiček in cel viden , res sem malo več pričakovala od njega ko so ga vse tako hvalile in ko sem šla iz ambulante bi skoraj jokala. Prav iz tega razloga da ga bo moj videl sem ga vzela s seboj pa je samo videl kako srček utriplje..

Res je strokovnjak ampak ga vseeno ne priporočam za tiste, ki hočete videti kako otroček miga z rokicami in nogicami.

pa brez zamere

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   koliko aprilk je?
7.10.2004 22:12:54   
patty
Ojla!

Jaz imam rok okoli 23. aprila. Žal mi je še vedno precej slabo (včasih že samo ob misli na hrano):(, najbolj trpim zvečer in ponoči, ko se zaradi slabosti in kepe v želodcu večkrat tudi zbudim in tečem na WC. Toda kaj, ko je želodec prazen, torej so krivi hormončki, ne hrana :zmeden: Sploh pa zvečer skoraj ne jem.

NS imam čez 10 dni pri dr. Reševi v Dravljah. Upam, da bo vse tako, kot je treba. A je v Dravljah NS tudi plačljiva?

Trebušček se mi malce že pozna, in to že od vsega začetka. Zredila pa sem se kako kilco, več ne.

Pozdravček vsem,
Patty:sloncek:

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   koliko aprilk je?
7.10.2004 22:42:03   
tinkara55
Tudi jaz imam rok 9.4.2005 in se za enkrat kar ok počutim razen vsake toliko časa me malo špika. Meni se trebušček kar že pozna zredila pa sem se za 2 kg. Na NS sem bila v Domžalah pri dr.Strah in sem bila zelo zadovoljna.;)
Je mogoče kakšna iz notranjske?Ali kakšna, ki ima rok v začetku aprila in namerava roditi v Postojni?
:sloncek:

Lp

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   koliko aprilk je?
8.10.2004 8:29:40   
Taia
Oj!
Tudi jaz sem aprilka - 05.04.2005.
Z nosečnostjo že od samega začetka nobenih problemov, nič bruhanja, nič slabosti.:bravo:
Zredila sem se cca 1,6 kg, trebušček pa se že kar pozna.:nosecka:
Naslednji teden imam THT v LJ in upam, da bo tudi tam vse o.k.
Sem iz KR, upam, da je še katera!
Pozdrav vsem in čim lepšo nosečnost!:rozica:

Taia

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   koliko aprilk je?
8.10.2004 10:51:05   
lunca77
Pozdravljene punce!

Tud jst sm aprilka in cist slucajno tud aprila rojena tko da pricakujem malega okrog mojega rojstnega dneva. Rok mam sicer 15. ampak bomo videli. V ponedeljek imam NS in sm kr mal zivcna. Nimam skoraj nobenih slabosti in vcasih sploh nimam obcutka da sem noseca. Tako da bi rada malega ze videla. sem pa ga ze enkrat in je spanckal pa sva ga z ginekologinjo zbudili. tudi jaz grem v dravlje ker je Res moj ginekolog pa je ok. Nosecnice ima ena druga ginekologinja ki je pa super.

Uzivajte se naprej lunca 1
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   koliko aprilk je?
8.10.2004 11:21:35   
bikica30
Še ena se javlja!
Rok imam 29. aprila, torej končuje se najin 11.teden, bila sem na 1. pregledu, na NS še ne. Slabo mi je že kakšne 14 dni, večinoma kar ves čas, bruham (še) ne :zmeden:, ni pa fajn! Rešujem se s tem, da na vsake 2 uri nekaj pozobam. Večinoma pomaga, včasih ne.
O trebuščku še ni duha ne sluha, tudi kile so še enake.
LP, Anya

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   koliko aprilk je?
12.10.2004 18:27:58   
sassa
Servus!

Še ena bodoča mamica se pridrožuje forumu bodočih ovenčkov :)-. Rok imam 11. aprila in bom rodila najverjetneje v Ljubljani. Z G imam same pozitivne izkušnje, saj je to kar moja sestrična in sem po pravici povedano malo priviligirana. Težav razen popoldanske utrujenosti nimam. Zredila sem se že za 2 kg. Trebušček mi je pa zdaj začel počasi rasti. Zdaj čakam, da bodo 19. okt. odprli H&M v LJ in bom lahko malo pošnofala za nosečniške obleke in za bejbico. Baje imajo full dobre cunjice.

Punce, uživejte! Mene kar preplavlja veselje in ljubezen.

Saša ;)

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   koliko aprilk je?
16.10.2004 15:34:41   
boromea*
Pozdravljene aprilčice!:miska:

Tudi jaz imam rok konec aprila!:nosecka::muca:
NS pa imam KONČNO 20.10.2004 - upam da bom videla svojega sončka :angel: maximalno in da bo NS potekala tako kot je treba.
Vprašanje za tiste , ki so na NS že bile - ali je šel vaš dragi z vami oz. a sme? Midva nameravava iti oba, pa me zanima???

Slabosti so pri meni še vedno prisotne, pa utrujenost in zaspanost tudi, kar pomeni da mi je storilnost maximalno padla ampak ... bo že ...

Redim se kar uspešno hihi(kljub slabostim:zmeden:) in mislim, da ne smem več tako nadaljevati. Bližam se že 3 pridobljeni kili, trebušček pa imam tak - kot ga je imela prijateljica v petem mesecu..:pujs:;)PA KAJ ANE?

Skratka komaj čakam 20-ega in NS!

uživajte, božajte trebuščke in se čuvajte pa se tipkamo!!

pa pa :metulj: bormea 13t/1d

(odgovor članu dežek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?