|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (116. nadaljevanje)
7.10.2004 13:24:01   
saba
Sm si pa upala kar odpreti novo nadaljevanje.

Malo se bom razpisala..čeprav se že celo jutro sprašujem kako je s TIO, upam da vse o.k. in da mora sam počivat. Točno vem kaj prestaja saj sem sama zaradi neprestanih krvavitev med nosečnostjo ležala cele 3 tedne in potem še udarec ss. Srčno upam, da se bo pri njen izteklo vse vredu in da ji je pikica samo malo ponagajala9nebesa

sam punce se zavedate, koliko grdih novičk je tukaj zadnje čase. Od kar sem se vrnila iz bolniške berem samo grde stvari...pa sej ne more biti res.

Včeraj sem lih možeku rekla, da komaj čakam Novo leto, saj je baje letos prestopno leto in zato se dogajajo čudne stvari. Zame leto 2004 je bilo grozno. dvakrat sm razbila avto v roku 4 mesecev, potem sva si zaželela otročička in na njem delala 5 mesecevin končno , ko nama je uspelo je šlo vedno na slabše. Sreča je trajala samo 2 tedna, potem 3 tedne negotovosti in nato SS - v bolnico, pa pridem domov pa neznosne bolečine, pa spet v bolnico. No in ko sem končno prišla domov sem si prehladila mehur, tako da še lulat nisem mogla.

no, punce moje drage, vem da je komaj oktober in da je 31.12. še daleč, ampak upam da bo z novim letom šlo samo še navzgor...če ne drugo, bova začela hopa-cupati brez zaščite.

malo sm se razpisala...to pa zato, ker me ni preveč volja delat :ups:

no lep dan še naprej

punce dršte se...

lp
saba
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.10.2004 13:32:01   
Lučka*
Bo že držalo tole s prestopnim letom. Tudi midva z možem sva nekaj dni nazaj ugotovila, da je leto 2004 enako peklensko kot je bilo leto 2000(je bilo tudi prestopno?!). Torej bo 2005 definitivno bolje.
Lp Lučka*

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2004 13:48:38   
bambi
Zame pa je bilo lansko leto grozno leto. Začelo se je super, preselila sem se k možeku, bila sva v 9nebesa, odločila sva se za :duda: in nama je takoj ratalo, sreča je bila popolna, potem pa sem oktobra v 6 mesecu nosečnosti dobila hud udarec. Moja punčka ni imela več urtipa. Potem je šlo samo navzdol, prazniki so bili zame grozni, vsepovsod veselje, samo v mojem srcu žalost. Leto 2004 je bilo bolj umirjeno, a vseeno žalostno, ker nama še do sedaj ni uspelo dobiti :duda:. No, mogoče bo pa res 2005 polno lepih trenutkov in sreče.
Sem pa se tudi letos imela lepo. poročila sva se in bila sva na nepozabnem poročnem potovanju. Vse pa tudi ni tako slabo, a ne??? Seveda pa vedno upamo na bolje.

Bambi :rozica:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2004 14:54:22   
Janeja
Evo, še jaz držim :miska::miska::miska: , da se bodo stvari drugo leto obrnile na bolje.
Pa glede na to, da gre prestopno leto že proti koncu in da je bilo za letos na RR res že dovolj slabih novic upam, da se bodo boljši časi začeli TAKOJ!

Ja, tudi jaz že cel dan gledam na forum če se je Tia že kaj oglasila. Srčno upam, da bo novica dobra!

:rozica::rozica::rozica: Lep popoldan vsem,

Janeja

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2004 15:11:54   
bori
Pozdravljene,

se pa še jaz enkrat javim na tole nadaljevanje. Za vse, ki me ne poznate sem 27 letna mami z 2 letno :roza:, ki mi poleg njenega tatija spreminja življenje v 9nebesa in redno bere RR in se občasno oglasi. Sej ni zmeraj lahko, res ne, ampak za 1 smejko, za enga lupčka se vse splača. Tudi naše leto se je začelo z odločitvijo ze še eno :angel:, pa nekako ne gre :((:(:((. In kot pravi Saba bo leta res kmalu konec. Med vskakodnevnimi neumnostmi, ki nam kradejo dragocene minute si če se le da vzamem čas za RR in se smejem in jočem z vami.

In vam vsem pošiljam :rozica: in :angel: in upam, da se nam če ne v tem pa v letu 2005 uresničijo najbolj srčne in najlepše želje. Tudi če vsaki samo ena, bomo vesele, kajne ...

Lep dan vsem, :miska:

Bori

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2004 17:10:33   
Anonimen
Ravno prejle, sem v 9.nebesih napisala, da se še zdaj spomnim lepih novičk od boni, bejbe, mavrice in pikapolonice, in da tukaj zadnje čase pa nič novega...mogoče bo pa zdaj, ko bo bolj mraz kaj več veselih novičk:)
Držim pesti!:miska:

Anitka, Pika74 in Bambi, pa jasno klarisa in Tia(to je res čist nefer, kar se Tii dogaja:()-vam pa še en posebaj lep pozdravček:rozica:

lp,:fis:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2004 17:22:44   
Darja*
Tudi jaz sem se že začela spraševati kaj hudiča se vse dogaja to leto?:( Kar naprej neke slabe novice, nič dobrega, nič srečk nosečk,...Zakaj? Zakaj se to dogaja vsem nam, ki si neizmerno želimo malo pikico:duda:, ki nas bi popeljala v svet radosti in veselja. Dobesedno v 9nebesa! Naj mi nekdo ztrdi, da je krivo prestopno leto 2004? Pa bom mirna, naj me nekdo potolaži, da bo naslednje leto boljše. Upanje nam ostane in :angel: bdijo nad nami.
Moramo biti močne:bravo::bravo: in uspelo nam bo.
Ampak ko bi nam kdo lahko povedal kdaj?

Držite se punce, še vedno imamo druga drugo!

Darja*

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2004 17:38:34   
Bety
Hej Darja?

Ali nisi ti imela inseminacijo?!?! Mogoče sem se zmotila?!?!:zmeden: Če sem oprosti.

Če pa nisem, POVEJ, KAKO SE POČUTIŠ, imaš kakšne znake????Veš, da nas vse to zanima.

Punce, ki pijete klomifen povejte mi, ali vsem zdravnik pove, da po zadnji tabletki čakaš tri dni in potem pride do ovulacije??? Jaz sem si kupila nemške teste za ovulacijo v lekarni. 7 jih je v škatli in začela sem testirati vsak dan ob 11.uri. Napisali so, da ne smemo jemati prvi urin, temveč kateregakoli tekom dneva, le da pred tem dve uri moraš manj piti. Prav zanima me, kdaj se bo pokazala močna črtica. Ali je možno, da kljub klomifenu ne pride do razpoka folikla??? Kako sem jaz drugačna ta mesec, punce...:zmeden: Kar nekako se drugače počutim, psihično, bolj umirjeno, mislim...
Ali vpliva pitje jabolčnega kisa na hormone??? Sprašujem neumnosti, pa vseeno me zanima...
:sloncek:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2004 17:50:54   
ninca
za vse držim :miska:, da bi bil 31.12 čim prej "na sporedu" in da bi vam novo leto 2005 prineslo kaj več od letošnjega...vsaki eno :rozica:

posebej velike :miska: pa držim za Tio in srćno upam, da ss ne bo!!! Naj jo čuvajo :angel: in ji pustijo, da bi bila v 9nebesa

:sloncek:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2004 19:12:27   
Anonimen
Anitka, tvoja sestlica dodana na seznam nosečk:)
lp,:fis:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2004 21:32:57   
Anitka
Hojla!

Sem imela že prej dolgo sporočilo napisano, pa mi jo je spte zagodel ta presneti računalniški škrat :grrr::grrr::grrr::grrr: Ufffffffff sem bila jezna.

TIA drži se, počivaj, počivaj, počivaj, počivaj in še enkrat počivaj, jaz pa pošiljam dobre želje in misli visoko v nebo, da se bo vse v rdeu izteklo.:miska::miska::miska::miska::miska:

:fis: hvala, zlata si. Veš sem malo prej z bodočim atijem sestavila posteljico za mojega nečaka.:zajcek::racka:

Drugače pa je moje upanje spet na dnu. Izcedek je danes še zmeraj prisoten. Sprašujem se, kaj za :hudicek: sem komu storila, da me na tako grd način kaznuje:zmeden: Ne vem nič več mi ni jasno. Prej se je izcedek pojavil 7-9 dni pred M, zdaj pa že kar 13 dni pred nerpičakovano M. Zakaj, zakaj, zakaj!?!?!?:grrr: Se vsaj malce tolažim s tem, da grem v torek h G in bomo videli kaj in kako naprej. Pripravljena sem na vse možne postopke, pa naj stane kar hoče.

Punce tudi jaz upam, da bo leto 2005 srečnejše za nas nekatere. Letošnje leto je zame :( Sicer se najdejo tudi lepe stvari, kot je naprimer sestrina nosečnost, a upam, da jih bo v prihodnjem letu še več.

Sedeaj pa glede srečanja. TOREJ SREČANJE BO V ČETRTEK 14. 10. V POPOLDANSKEM ČASU (za uro se še dogovorimo) V MARIBORSKEM EUROPARKU. VABLJENE VSE OD PREKMURK PA TJA DO PRIMORK. NEKATERE STE SE ŽE "PRIJAVILE" (BIBA 77, PIKA 74, BAMBI, GEA1 (upam, da boš 14. lahko, čeprav ti 15. bolj ustreza), PI, KOALA, SIMONA S) SEVEDA PA PRIČAKUJEMO TUDI OSTALE: KLARISO, MORDA TUDI TIO, MEERYANO, PIO 73................................... Vseeno pa vas še prosim, da se še vse enkrat pofočkate. Se že veselim:sloncek::)-:sloncek::)-:sloncek::)-:sloncek::)-

Punce lepo spite in se beremo,
Anitka

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2004 23:11:37   
pika74
Hojla Anitka,

Ti moram povedat, da bi ful rada prišla na srečanje 14. v četrtek. Samo me skrbi, da ne bo šlo. Ponavadi sem v službi tam nekje do pol petih (v Lj) in potem bo najbrž prepozno, da grem v MB. Da bi pa zaradi mene naredile srečanje prav pozno, pa spet ni pametno. Bolje bi bilo, da se ve srečate, jaz pa se vam enkrat pridružim, ko boste imele med vikendom... Mi je kar težko to napisat, ker vem, da se ful trudiš in tudi vem, kako težko je organizirat srečanje, ko ima vsaka svoje plane in svoje opravke. Pa še vsaka prihaja iz svojga konca. Jaz sem od MB oddaljena tolk, kot je od LJ do MB pa še 40km zraven. Pa me ful mika. Sam logistika se mi mal križa.
Navijam pa za vse ostale, da boste prišle.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2004 6:44:39   
neni
Dobro jutro punce!
Če prav razumem je z našo Tio vse v redu samo počiva. Je tako? Prosim za odgovor, nujno!
Jaz sem danes malo bolj zgodnja, ker me je moj dragi z inekcijo zbudil, potem pa nisem mogla več zaspat, pa sem si rekla, najbolje, da čas koristno porabim pa se mal na RR oglasim.
Glede leta 2004 pa vas moram spomnit, da se je januarja govorilo kako bo to leto plodno. In jaz še vedno upam, leta še ni konec, poleg tega pa verjetno ni fora v letnici. Ne vem, sam tako moramo mislit!
Darja, tudi ti moraš nase usmerjat pozitivne misli, ne moreš že vnaprej rečt da ne bo nič. Prepričaj se, da boš ti med 10%. Mogoče pa si s tem dvigneš možnosti na 11%. Smo mal zmešane a ne?:ups: Ma se splača!

Tudi meni so rekli, da je na ISCI 20% samo jaz vem, da jih imam vsaj 50. Saj za manj se sploh ne splača trudit. Punce, upam, da me boste lahko potolažile ko bo prišel neuspeh po vsem mojem optimizmu. Pa rokavčke nabavite, ker se bliža vesoljni potop. Mal se hecam, mora ratat!

Anitka ti si pa res naš :angel:. Blagor tvojim ki lahko uživajo v tvoji ljubezni in hvala, da jo trosiš tudi po RR. Kako pa kaj tvoj :kuza: Povej prosim kakšno zgodbico o njej.
Tudi druge punce ste tako super, toliko razumevanja in topline ste mi že podarile. Hvala vam.
Komaj čakam da se dobimo na :kava:
Sem morala sprobat znakc.

lp Neni

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.10.2004 11:13:12   
tia
Hojla,
naj se še tukaj malo oglasim.Zm nao kaj pa vem kaj je,namreč krvavitev počasi izginja,sedaj pa nevem ali je to dobro ali pa je bila pač :hudicek: M..Včeraj sem imela dva malce večja kosa krvi,(oprostite,ker pišem to)pa nevem ali je to šla :duda: ali pa je bilo kakšno vnetje pa je moralo iti s krvjo :zmeden2:.
HVALA PUNCE ,ZA VSE BESEDE ,ko bom kaj vedela novega pa vam tako ali tako sporočim,v ponedeljek grem nazaj k G.,pa bo potem vse znano ali je :duda: še pri meni ali pa je :((:( odšla v 9nebesa..

Sedaj ko ležim vam zelo težko sledim zato ,se opravičujem ,da sploh nevem kje ali kaj se dogaja.
Glede srečanja ,bi se zelo rada udeležila ali če bo vse v redu bom tako ali tako imela strogo ležanje,če pa ne pa spet v službo pa še delati bom mogla ,ker sem sedaj doma.Pa se kdaj drugič dobimo na :kava:.

Sedaj se poslovim,vsaki pošiljam eno veliko :rozica:,pa naj vas :angel::angel::angel: čuvajo.

Pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ,pa čimveč :modri:,vsaki pa še en :pujs: za srečo.

LP

Tia

Letim nazaj v posteljo.

:racka::muca::love::angel::zaspan:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.