Anitka
|
Hojla! Sem imela že prej dolgo sporočilo napisano, pa mi jo je spte zagodel ta presneti računalniški škrat :grrr::grrr::grrr::grrr: Ufffffffff sem bila jezna. TIA drži se, počivaj, počivaj, počivaj, počivaj in še enkrat počivaj, jaz pa pošiljam dobre želje in misli visoko v nebo, da se bo vse v rdeu izteklo.:miska::miska::miska::miska::miska: :fis: hvala, zlata si. Veš sem malo prej z bodočim atijem sestavila posteljico za mojega nečaka.:zajcek::racka: Drugače pa je moje upanje spet na dnu. Izcedek je danes še zmeraj prisoten. Sprašujem se, kaj za :hudicek: sem komu storila, da me na tako grd način kaznuje:zmeden: Ne vem nič več mi ni jasno. Prej se je izcedek pojavil 7-9 dni pred M, zdaj pa že kar 13 dni pred nerpičakovano M. Zakaj, zakaj, zakaj!?!?!?:grrr: Se vsaj malce tolažim s tem, da grem v torek h G in bomo videli kaj in kako naprej. Pripravljena sem na vse možne postopke, pa naj stane kar hoče. Punce tudi jaz upam, da bo leto 2005 srečnejše za nas nekatere. Letošnje leto je zame :( Sicer se najdejo tudi lepe stvari, kot je naprimer sestrina nosečnost, a upam, da jih bo v prihodnjem letu še več. Sedeaj pa glede srečanja. TOREJ SREČANJE BO V ČETRTEK 14. 10. V POPOLDANSKEM ČASU (za uro se še dogovorimo) V MARIBORSKEM EUROPARKU. VABLJENE VSE OD PREKMURK PA TJA DO PRIMORK. NEKATERE STE SE ŽE "PRIJAVILE" (BIBA 77, PIKA 74, BAMBI, GEA1 (upam, da boš 14. lahko, čeprav ti 15. bolj ustreza), PI, KOALA, SIMONA S) SEVEDA PA PRIČAKUJEMO TUDI OSTALE: KLARISO, MORDA TUDI TIO, MEERYANO, PIO 73................................... Vseeno pa vas še prosim, da se še vse enkrat pofočkate. Se že veselim:sloncek::)-:sloncek::)-:sloncek::)-:sloncek::)- Punce lepo spite in se beremo, Anitka
|