Leone
|
Čisto sem že izmozgana, ker ne vem kaj za matra našega pikca. Po tem, ko se je zbudil 1-2 x na noč in potem tudi že prespal po 12 ur v kosu, se je začelo zbujanje stopnjevat. Prvo noč 1x, naslednjo 2x, spet naslednjo 3x itd. Nikoli mu ni pomagala duda, edino moja joška. Obe... Vedno sem ga na hitro podojila, da je zaspal nazaj. No, zdaj že 1 teden po dolgem dojenju (prej 5 min - zdaj pol ure) zaspi in se prebudi spet čez 1 uro ali pa čez 2. Lačen sigurno ni, ker čez dan in zvečer poje zadosti. Sva že na gosti hrani - star bo 8 mes. Problem pa je v tem, da ga ne morem kar naprej dojit, ker me že pošteno bolita obe joški. Na eni se mi je bradavica začela kar lupit. V posteljici se ne potolaži, ko ga vzamem ven in nosim, se dere tudi po 1 uro (včeraj, naprimer) in ne pomaga čisto nič, ne prigovarjanje, ne petje, nič. Danes je bilo spet podobno. Po 2 urah, ko je lepo zaspal (zaspi po hranjenju s flašo ali po dojenju) se je zbudil in ni pomagalo nič (dojila ga nisem, ker me še vedno kar pečejo joške). Hodila sem ko kreten gor in dol po sobi, pa v drugo sobo, pa spet nazaj, pa ga dragemu dala, pa mu neuspešno dudo tlačila v usta, pa 1 uro pa pol ni pomagalo nič, da bi se nehal dret. Vmes mi na rami zaspi za par sekund, pa se spet predrami in jok in stok. Potem sem mu dala malo mleka po flaši in je končno! zaspal. Ali je imela katera podobno situacijo? Vem, da je pri kolikah podobno, ampak pri 8-ih mesecih bi se vsaj v maminem naročju lahko potolažil... Naj še omenim, da je čez dan pravi dobrovoljček in mu nič ne manjka. Zobkov še nima, pa tudi še ne kaže, da bo prav hitro kakšen zunaj.. Grem zdaj na hitro zaspat za kakšno blaženo urico, da naberem moči za novo operno predstavo.
|