|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečke, ki ste čez PDP
27.3.2007 22:26:27   
bincika
Odpiram novo temo na kateri bi želela malo poklepetati in si izmenjati mnenja z nosečkami,ki ste že čez rok in vsemi tistimi mamicami,ki ste že rodile in ste prav tako nestrpno pričakovale svoje male pikice.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 28.3.2007 19:01:41 >

29.3.2007 nam je polepšala življenje princeska GAJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČKE, KI STE ŽEZ PDP
27.3.2007 22:31:24   
Maxica
Ja, kaj naj ti rečem. Drugega otroka sem rodila enajst dni čez rok, pa še takrat je bil porod sprožen. Sicer bi bila verjetno še zdaj noseča.user posted image  Nič kaj prijetno, v glavnem. Predvsem zaradi ljudi, ki težijo sto na uro, če ni še nič. Ti bi pa že končno rad to lepo štručko držal v rokah, ona pa noče še na beli svet. Saj bo. Ti samo uživaj v nosečnosti, pa srečno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu bincika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2007 22:58:31   
flower power
sej bo, ne se obremenjevat! jaz sem rodila 8 dni čez rok. popadki so se sami začeli, vse je blo ok, tk da ni panike. je pa res glupo ko te vsak dan vsi sprašujejo kdaj bo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2007 22:59:45   
beba76
Jz sem prvič in tretjič rodila pred PDP, drugič in četrtič pa po. Najhuje je bilo četrtič, ko sem bila 6 dni čez. Kot pravi Maxica, vsi ti težijo in sprašujejo, če si že, pa zakaj še nisi, pa če ne misliš.....ko da nisi že sita sama sebe in trebuha, ti je potrebno še touser posted image

Saj bo, boš vidla - slej ko prej se boš znebila trebuščka in cartala svojo bebico, do takrat pa uživaj, ker so ti res ure štete.user posted image

Pa srečno v porodni!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2007 23:10:29   
ziva_
jaz sem tudi rodila teden dni po PDP. tudi meni je blo najbolj neprijetno sprasevanje drugih.... drugace pa, sem rekla moji pikici v trebuhu, naj pride ven, ko bo pripravljena in bo dobro za obe. in je res, porod je bil bp, hiter in nebolec...
saj bo :)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2007 11:32:33   
2 Sraki
Jest sem tud rodila 1 teden po PDP-ju. Mi ni bilo panike, vendar sem tisto noč ko so se začeli popadki rekla sami sebi, no zdej pa bi bil res že čas. In sem bila resnično neizmerno vesela, ko sem se naslednji dan končno znebila trebuha in dobila našega malčka v naročje.

Moram pa priznat, da mi ni bilo težko čakat, sem imela doma res veliko še za narediti in pripraviti, tako mi je čas izredno hitro minil. Samo zaposlit se moraš znat. Sem pa zelo dobro prenašala zadnji mesec nosečnosti, morda tudi zato.

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2007 11:49:28   
ŠpelaP
Jaz sem tudi rodila prvega pikeca 7 dni čez rok.
Sem pa verjetno ena redkih, ki si je to neizmerno želela - roditi po PDP. Želela sem si pa iz enega banalnega osebnega razloga. Ah, ja nosečnice smo že čudne.
Pri vsem je bilo smotano edino to, ko sem morala po PDP vsak drug dan ne pregled v porodnišnico.

(odgovor članu bincika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečke, ki ste čez PDP
28.3.2007 15:42:07   
Anonimen
Jaz sem rodila 15 dni čez rok, pa še to so mi porod sprožili.
Res, težko je čakat.  Čeprav mislim, da sem sama kar dobro prenašala. Vsi okoli so bili bolj nestrpni od mene.
Če ti gre nenehno klicanje na živce si ugasni telefon in uživaj in počivaj še malce v teh zadnjih dneh.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 28.3.2007 19:01:55 >

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nosečke, ki ste čez PDP
28.3.2007 20:49:21   
bincika
Oh mamice ful sem se nabila spozitivno energijo,ko sem prebirala vaše občutke in izkušnje, srčno upam,dami uspe čimprej spravit tega frkolinčkaali frkolinko na svet.

29.3.2007 nam je polepšala življenje princeska GAJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2007 20:57:33   
Anonimen
Jaz sem rodila 1 teden čez rok pami prav nič ni šlo na živce spraševanje. Niti malo. So mi pa potem poskusili sprožiti porod (pa se nisem dalauser posted image , o mi morali CR naredit), ker mi je počil mehur in mi je malo vode odteklo, nakar moraš roditi v 48 urah. Drugače bi bila še več čez rok.
U, a zdaj boš pa potem kmalu eno malo dišečo štručko lubčkala? Kako lepo.

(odgovor članu bincika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2007 21:10:32   
draja
Tudi jaz sem danes prišla med zamudnice. Vse skupaj ne bi bilo nič posebenga, če me ne bi ljudje s svojim klicanjem in SMS spravljali ob živce. Mislim, kako lahko sprašujejo take neumnosti kot: "Zakaj pa še nisi šla rodit? Kdaj pa pride dojenček? Kaj pa še delaš doma? itd. itd." Sploh ne morem počivati ali spati čez dan, ker me stalno zbujajo. No in danes se končno 1 uro nisem oglašala na telefon in posledično so začeli klicat mojega moža v službo user posted image . Torej je bolje, da vsakič dvignem telefon in jih na hitro odpravim, ker drugače je cela panika.

Moja želja je, da grem rodit in nato, ko bo vse za mano javim veselo novico, ljudje pa bi radi bili vsako uro na tekočem kje sem in kaj počnem.

Sicer pa z možem nisva neučakana in bi še kar uživala v nosečnosti,če ne bi danes ugotovili da imam zelo, zelo malo plodovnice in zdaj naju malo skrbi. Bo že. Samo da na koncu dobimo zdravo štručko v naročje, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2007 23:23:43   
lidijat
Jaz sem prvič rodila 15. dan po PDP-ju pa sprožili so mi, ker ni bilo več plodovnice. Muke, vam rečem tole čakanje, spraševanje, v porodnišnico pa domov pa jovo na novo. Sem se v drugo spet bala, da bo podobna zgodba, sem bla čist zapsihirana, pa sem vendarle rodila samo 2 dni po roku, spontano.
Veliko sreče pa čim prej dobi svojo štručko v roke!

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2007 10:28:21   
Pikca
Jaz sem 4 dni čez rok... nisem nestrpna, ker imam en zoprn kašljajoč virususer posted image in je bolje, da mali ostane še malo na varnem. Sms-je in klice pa tudi jaz dobivam... ko pa slišijo moj počen glas, me nehajo gnjavituser posted image .
Prvič sem rodila 1 teden čez rok in mi je g. rekla, da je precejšnja verjetnost, da bo tudi tokrat nekaj podobnega - to bi bil čisto dober tajming.

Lp, Pikca

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.3.2007 12:30:37   
Anonimen
Mi smo danes 5dni cez rok.Skoz sem enkaj panicarla kaj ce bo en mesec prej zdaj pa imam....Noce  se venuser posted image .... Vsak vecer grem z upanjem spat,da mogoce bo kaj.Potem ko se vstanem ja no mogoce bo pa le zdaj cez dan kaj prijelo...pA nic in nic...cakamo...in je res mucno....ker bi ga ze tako rada prijela in pocartala ter ga stistnila k sebi...Pa mozno,da se kar ne bo tako hitro,glede na to kako se premetava in guzi notr.Nic kaj miren te dni ni....

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?