Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NOSEČKE, KI STE ŽEZ PDP 27.3.2007 22:31:24
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, kaj naj ti rečem. Drugega otroka sem rodila enajst dni čez rok, pa še takrat je bil porod sprožen. Sicer bi bila verjetno še zdaj noseča. Nič kaj prijetno, v glavnem. Predvsem zaradi ljudi, ki težijo sto na uro, če ni še nič. Ti bi pa že končno rad to lepo štručko držal v rokah, ona pa noče še na beli svet. Saj bo. Ti samo uživaj v nosečnosti, pa srečno.
|
|
RE: NOSEČKE, KI STE ŽEZ PDP 27.3.2007 22:58:31
|
|
|
|
flower power
|
sej bo, ne se obremenjevat! jaz sem rodila 8 dni čez rok. popadki so se sami začeli, vse je blo ok, tk da ni panike. je pa res glupo ko te vsak dan vsi sprašujejo kdaj bo.
|
|
|
|
RE: NOSEČKE, KI STE ŽEZ PDP 27.3.2007 22:59:45
|
|
|
|
beba76
|
Jz sem prvič in tretjič rodila pred PDP, drugič in četrtič pa po. Najhuje je bilo četrtič, ko sem bila 6 dni čez. Kot pravi Maxica, vsi ti težijo in sprašujejo, če si že, pa zakaj še nisi, pa če ne misliš.....ko da nisi že sita sama sebe in trebuha, ti je potrebno še to Saj bo, boš vidla - slej ko prej se boš znebila trebuščka in cartala svojo bebico, do takrat pa uživaj, ker so ti res ure štete. Pa srečno v porodni!
|
|
|
|
RE: NOSEČKE, KI STE ŽEZ PDP 27.3.2007 23:10:29
|
|
|
|
ziva_
|
jaz sem tudi rodila teden dni po PDP. tudi meni je blo najbolj neprijetno sprasevanje drugih.... drugace pa, sem rekla moji pikici v trebuhu, naj pride ven, ko bo pripravljena in bo dobro za obe. in je res, porod je bil bp, hiter in nebolec... saj bo :)
|
|
|
|
RE: NOSEČKE, KI STE ŽEZ PDP 28.3.2007 11:32:33
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jest sem tud rodila 1 teden po PDP-ju. Mi ni bilo panike, vendar sem tisto noč ko so se začeli popadki rekla sami sebi, no zdej pa bi bil res že čas. In sem bila resnično neizmerno vesela, ko sem se naslednji dan končno znebila trebuha in dobila našega malčka v naročje. Moram pa priznat, da mi ni bilo težko čakat, sem imela doma res veliko še za narediti in pripraviti, tako mi je čas izredno hitro minil. Samo zaposlit se moraš znat. Sem pa zelo dobro prenašala zadnji mesec nosečnosti, morda tudi zato.
|
|
|
|
RE: NOSEČKE, KI STE ŽEZ PDP 28.3.2007 11:49:28
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Jaz sem tudi rodila prvega pikeca 7 dni čez rok. Sem pa verjetno ena redkih, ki si je to neizmerno želela - roditi po PDP. Želela sem si pa iz enega banalnega osebnega razloga. Ah, ja nosečnice smo že čudne. Pri vsem je bilo smotano edino to, ko sem morala po PDP vsak drug dan ne pregled v porodnišnico.
|
|
|
|
Nosečke, ki ste čez PDP 28.3.2007 15:42:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem rodila 15 dni čez rok, pa še to so mi porod sprožili. Res, težko je čakat. Čeprav mislim, da sem sama kar dobro prenašala. Vsi okoli so bili bolj nestrpni od mene. Če ti gre nenehno klicanje na živce si ugasni telefon in uživaj in počivaj še malce v teh zadnjih dneh.
< Sporočilo je popravil wahoo -- 28.3.2007 19:01:55 >
|
|
|
|
RE: Nosečke, ki ste čez PDP 28.3.2007 20:49:21
|
|
|
|
bincika
|
Oh mamice ful sem se nabila spozitivno energijo,ko sem prebirala vaše občutke in izkušnje, srčno upam,dami uspe čimprej spravit tega frkolinčkaali frkolinko na svet.
|
|
RE: Nosečke, ki ste čez PDP 28.3.2007 20:57:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem rodila 1 teden čez rok pami prav nič ni šlo na živce spraševanje. Niti malo. So mi pa potem poskusili sprožiti porod (pa se nisem dala , o mi morali CR naredit), ker mi je počil mehur in mi je malo vode odteklo, nakar moraš roditi v 48 urah. Drugače bi bila še več čez rok. U, a zdaj boš pa potem kmalu eno malo dišečo štručko lubčkala? Kako lepo.
|
|
|
|
RE: Nosečke, ki ste čez PDP 28.3.2007 21:10:32
|
|
|
|
draja
|
Tudi jaz sem danes prišla med zamudnice. Vse skupaj ne bi bilo nič posebenga, če me ne bi ljudje s svojim klicanjem in SMS spravljali ob živce. Mislim, kako lahko sprašujejo take neumnosti kot: "Zakaj pa še nisi šla rodit? Kdaj pa pride dojenček? Kaj pa še delaš doma? itd. itd." Sploh ne morem počivati ali spati čez dan, ker me stalno zbujajo. No in danes se končno 1 uro nisem oglašala na telefon in posledično so začeli klicat mojega moža v službo . Torej je bolje, da vsakič dvignem telefon in jih na hitro odpravim, ker drugače je cela panika. Moja želja je, da grem rodit in nato, ko bo vse za mano javim veselo novico, ljudje pa bi radi bili vsako uro na tekočem kje sem in kaj počnem. Sicer pa z možem nisva neučakana in bi še kar uživala v nosečnosti,če ne bi danes ugotovili da imam zelo, zelo malo plodovnice in zdaj naju malo skrbi. Bo že. Samo da na koncu dobimo zdravo štručko v naročje, a ne?
|
|
|
|
RE: Nosečke, ki ste čez PDP 28.3.2007 23:23:43
|
|
|
|
lidijat
|
Jaz sem prvič rodila 15. dan po PDP-ju pa sprožili so mi, ker ni bilo več plodovnice. Muke, vam rečem tole čakanje, spraševanje, v porodnišnico pa domov pa jovo na novo. Sem se v drugo spet bala, da bo podobna zgodba, sem bla čist zapsihirana, pa sem vendarle rodila samo 2 dni po roku, spontano. Veliko sreče pa čim prej dobi svojo štručko v roke!
|
|
RE: Nosečke, ki ste čez PDP 29.3.2007 12:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo danes 5dni cez rok.Skoz sem enkaj panicarla kaj ce bo en mesec prej zdaj pa imam....Noce se ven .... Vsak vecer grem z upanjem spat,da mogoce bo kaj.Potem ko se vstanem ja no mogoce bo pa le zdaj cez dan kaj prijelo...pA nic in nic...cakamo...in je res mucno....ker bi ga ze tako rada prijela in pocartala ter ga stistnila k sebi...Pa mozno,da se kar ne bo tako hitro,glede na to kako se premetava in guzi notr.Nic kaj miren te dni ni....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?