|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa ste čakale na pregled?
27.3.2007 14:22:03   
Tinca7
Pri Janu (2 meseca) je zdravnica posumila na alergijo na KM in naju napotila na Alergološko ambulanto na Polokliniki. Tam pa mi zdaj že en teden niso poslali datuma, kdaj naj prideva. Povedali so mi tudi, da je skoraj en mesec čakalne dobeuser posted image . A je to normalno? Kako lahko to traja toliko časa, potem pa še rezultatov ni cel mesec. Ali ste ve potem lkar same začele dajati Pregomil, ali ste počakale na izvide?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa ste čakale na pregled?
27.3.2007 15:29:58   
darjatimci
Mi smo se naročili na Ped. kl.,poslali napotnico po pošti in bili naročeni čez nekaj tednov.Izvide pa kožni takoj,krvni pa če so kožni pozitivni,potem se teizvide čaka tudi do dva meseca.Ampak,če bobo že kožni pozitivni bo alergolog sigurno dal navodila takoj,po izidu.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2007 19:52:19   
bebi
Napotnico sem jim poslala po pošti, šele čez 14 dni so mi poslali datum - čakalna doba 2 meseca.

2006
2008

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2007 9:43:55   
sanjula
3 tedne, da so mi poslali datum, 2 meseca čakalne dobe.user posted image
Ni da bi govoril!!!!

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2007 11:52:53   
Tinca7
Pa to naše user posted image  zdravstvo! Kako lahko to taja toloko časa? Sej bo prej nehal mleko pit, preden bojo oni sploh teste nardil in izvide dobil. A do takrat naj se pa utaplja v svoji alergiji. Pa to ni res!

(odgovor članu sanjula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2007 12:13:48   
Anonimen
Mi tudi čakamo na datum že teden dni,no saj nam je že vnaprej povedala da čakalna doba 2 mes.
Niso normalni!Mi gremo zdaj kar na alternativo pa bomo vidli kaj bo.
Lep danuser posted image

(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2007 12:49:07   
Leone
Mi smo na ped. kliniki prišli na vrsto takoj. Mi je tudi sestra najprej po tel. rekla, naj pošljem napotnico in da je čakalna doba 1 mesec, razen če na napotnici piše Nujno! Tako, da prosi svojega pediatra, naj ti to napiše. Mi smo bili na vrsti, ko smo tja prišli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2007 18:44:23   
Tinca7
Koliko je pa star otrok? Kakšno alternativo pa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2007 16:23:29   
TinaM
Kar ne morem verjeti, kako dolgo morajo nekateri čakati in koliko pomeni, če imaš RES dobrega pediatra. Nas je spravil do recepta za Pregomin v dobrih 14 dneh ... Najprej je naredil krvne teste, pa so bili negativni, nato takoj še kožne in ko je dobil pozitivne izvide, nas je takoj poslal na Pediatrično kliniko. Ampak s ta pravo taktiko ... Opozoril me je, da če pokličem na PK in prosim za datum, da je čakalna doba cca. 2 meseca. Zato je svetoval, da naj se z napotnico enostavno pojavimo na PK, sicer da bomo čakali ko budale, ampak da nas zelo verjetno ne bodo odslovili brez pregleda. In res je bilo tako. Sicer so nam jih "malo napeli", da pa res ni tako nujno in da kaj naš pediater tako komplicira, ampak dobili smo recept za mleko in to v 14 dneh od prvih alergoloških testov.
Smo pa v teh dneh že dajali Pregomin, ki pa so mi ga potem, ko sem na ZZZS zahtevala povračilo stroškov, odšteli od "kvote 10 škatel na mesec".

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2007 19:50:03   
moci
mi bi morali tudi 1 mesec čakat, ampak sem se odločila, da sploh ne bomo šli. itak testi niso realni. ne vem no...

(odgovor članu TinaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

varstvo
marta82

Koliko bi bile pripravljene odšteti za organizirano zasebno varstvo v Mb (zdrava prehrana, majhna skupina, vodene dejavnosti, prilagojeni prostori,...)?

do 200€ (64%)

do 250 € (19%)

do 300 € (8%)

do 350 € (10%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!