|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim
27.3.2007 11:15:21   
ina82
lep pozdrav vsem ringarajevkam po dolgem času!
Naj vam kr povem mojo situacijo:od lanskega avgusta z dragim delama na bebici ampak je finta v tem da je do decembra bil doma samo med vikednom in je bil čudež če so glih takrat bli plodni dnevi, seveda nama ni uspelo zdaj pa je celo od decembra v tujini in pride domov enkrat na mesec. Seveda takrat pridno user posted image  ampak se ne prime. Najbolj žalostno je to da sem vedno sama kadar delam test, ki mi itak vedno pokaže -.Moj spet pride čez en tedn in več nevem če sploh naj delam na user posted image  ker sem začela delat preko študenta in mi je v tej službi svetovno(ful dober kolektiv, plača in traja 6 mesecev)
Kaj naj naredim? Moj pride čez tedn dni, bo doma 10 dni in gre spet v tujino tokrat za 5 mescov in bo samo enkrat prišel vmes domov. Naj še naprej delama na dojenčku ali naj počakama da pride domov?
Prosim za nasvete, pa vsem želim da čimprej zagledate user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj naredim
27.3.2007 11:19:32   
Anonimen
Jst tud delap prek študenta in tud že od avgusta delava na bebici pa nič.
Jaz imam namen tud noseča delat tako da me to nebi oviralo. A ti pa noseča nebi delala? Al zakaj te skrbi. Saj tudi če sedaj zanosiš še vedno lahko delaš ene pol leta.

V bistvu se moreš sama odločit. Jaz vem da zaradi študentskega dela se že ne mislim odpovedat user posted image .

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2007 11:22:21   
Anonimen
sej zanosiš lahko vseeno, pa si pač v času nosečnosti v službi, potem ti pa itak preneha služba, pa greš rodit.. edino če razmišljaš da ti bojo podaljšali?? Ne vem... moraš razmislit.. ker lahko ti podaljšujejo par let...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2007 12:22:18   
ina82
služba zahteva tud nočne pa me edino to malo skrbi, drugih ovir pa ni kar se tiče službe ker se itak sedi za računalnikom. Pač mi je težko da vsak mesec sama čakam na + pol pa nimam nobenega ki bi me potolažil in objel ko je razočaranje. Pa sama bi bila prvih 5 mesecev čeprav moj pravi da bi prišel takoj domov če bi bla noseča. Nevem no kaj naj.
Hvala pa za nasvete

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2007 13:18:42   
bipsy
No če si ti user posted image  full želiš oz.si ga oba želita pol v bistvu ne vidim ovir, kot so povedale že predhodnice, v službo boš lahko vseeno hodila, ...sicer pa nikjer ni nobenega zagotovila, da boš v kratkem  user posted image ...no jst ti seveda želim da čimprej zagledaš user posted image , in da se ti vse izteče tako kot si sama najbolj želiš!!!
Pa srečno!!!user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2007 13:20:01   
TinkiBinki
Ina82!

Težko je reči, kaj bi jaz naredila v taki situaciji, vendar mislim, da lahko vseeno delata na user posted image , pa ko prime, prime, itak ne gre to čist po planu. Delaš lahko kljub nosečnosti, če se boš pa slabo počutila, potem pa ne. Pomisli samo na to, da boš enkrat sama naredila test in zagledala user posted image  in o tej skrivnosti obvestila tudi svojega dragega...user posted image .
Uživaj in go with the flow!

TinkiBinki

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2007 13:24:14   
Anonimen
Ina jaz vedno delam sama test. Ga nisem še nikoli z mojim.
Ko oz. če bo pokazalo user posted image mu bom povedala na kkšn fletn načinuser posted image .
Verjetno bom kupila kkšno knjigo za očite in notr napisala da ima še toliko in toliko dni(pač kolkr časa do rojstva) da jo prebere, pol bo pa mnde itak dojeluser posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2007 13:28:39   
TinkiBinki
O, Karin24 super ideja! Jaz bi tudi raje sama delala teste in ga presenetila, ne pa da se še on s tem obremenjuje in čaka na user posted image !
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2007 15:51:35   
zarjica
Ina82
Jaz bi se prepustila toku....proti toku itak ne moreš vedno plavat, pa izčrpa te, pa še vprašanje, če prideš daleč na tak način....Jaz bi na tvojem mestu mirno delala v službi, seksala ko bi bila možnost in seveda čimmanj računanja dnevov pa ur pa bazalne temperature, pa ne vem še česa vse....pa testa ti tudi ni treba delat vsak mesec (razen seveda, če ti zamuja vsaj 2-3 dni). Veš, vse te stvari nas ženske izčrpujejo, nam pijejo energijo, in nas razočarajo. Če pa se prepustiš, pa je veselje, ko se zgodi (in večini zdravih žensk se res zgodi!!) večje in presenečenje te dvigne....no, to je le moje skromno mnenje.
PREPUSTI SE!

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2007 18:41:27   
ina82
hvala vsem za odgovore oz.mnenja
sem se odločla da boma delala na user posted image , pa bo kar bo. Ko bom žalostna bom to delila z vami, ko pa bo nastopil moj najsrečnejši trenutek v življenju(user posted image ) pa bote ve itak prve ki boste zvedle, za mojega pa mam že itak v glavi kak mu bom povedla oz. ga presenetla.
želim da bi vse čimprej postale user posted image , kajti neglede na vse ostale skrbi bomo imele sončka ki nam bo vedno sijal.
lp

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Spolni odnosi
binyy

Koliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?

od 30 do 60 min (93%)

od 60 do 90 min (4%)

od 90 do 120 min (2%)

več kot 120 min (1%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!