Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kameeeeeeeeeeeeeejka..... 7.10.2004 0:49:30
|
|
|
|
mala Zala
|
pejt se sulit!!! Kdaj si si pa opis spremenila (sam ne mi rečt, da že dva mesca nazaj8)). A veš kuk sem jaz tuhtala besedil od hude mravljice, pa mi je vmes falil, je blo na, na, na... Da ne poznaš, ti frajla, še besedila od Hudga pesjana (mamo tut na la, la, la... prirejeno:bravo:). Hvala ti, sem glih hotla en dan (pa sem preveč z RR zaposlena) it gledat, kje bi našla tele besedilčke. LP in :sloncek: Nejcu!
|
|
|
|
Kameeeeeeeeeeeeeejka..... 7.10.2004 10:20:41
|
|
|
|
puncica
|
Resda nisem Kamejka a vseeno znam pesmici na pamet in jo veselo preprevam: Evo pesjana :)-:)- En hud pesjan je živel, se futral je z ljudmi, z njih župco si je skuhal, obral jih do kosti. Enkrat pa en'ga najde, ga hoče v lonec dat' preveč je čudno dišal, preveč je bil kosmat. Kdo bil je ta kosmatež, lahko ugane vsak, dihur je bil kajneda. Narobe, bil je vrag. Pesjan čez kotel padel pa s kropom se polil, ga vrag je brž oglodal, pa župco vso popil. Uči nas tale štor'ja, da če sta vraga dva, da tisti zmeraj zmaga k'ma več pesjanskega. Pa fajn pojte:)-:)-
|
|
|
|
Kameeeeeeeeeeeeeejka..... 7.10.2004 10:33:54
|
|
|
|
mala Zala
|
Juhuhu:bravo:, puncica, a niso fajne tele pesmice! Hvala ti, že pojemo - sej sem se pol hitro spomnila, ko sem jo prebrala. Hvala ti, zlata si:love:! Pa, pa:sloncek:!
|
|
|
|
Kameeeeeeeeeeeeeejka..... 7.10.2004 10:57:57
|
|
|
|
puncica
|
Ja res so super te pesmice mi jih imamo na tone, tako da jih prepevamo venomer:)-:bravo:
|
|
|
|
Kameeeeeeeeeeeeeejka..... 7.10.2004 12:36:17
|
|
|
|
Blink1
|
Ejla....Kje bi se dalo dobit te pesmice na kakšnem Cd-ju...Meni manjkajo melodije:zmeden::((:zmeden: Ne vem če bo Neja zadovoljna če samo deklamiram:(
|
|
|
|
Kameeeeeeeeeeeeeejka..... 7.10.2004 20:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne ne, to ma na novo:)
|
|
|
|
Kameeeeeeeeeeeeeejka..... 7.10.2004 23:19:11
|
|
|
|
mala Zala
|
Eva*, hvala, zelo sem vesela teh naslovov. LP:zajcek:!
|
|
|
|
Kameeeeeeeeeeeeeejka..... 9.10.2004 8:12:15
|
|
|
|
ZARA
|
ooooooooooooo EVA ti si carica,to smo iskal!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Hvala... papa :metulj:
|
|
|
|
Kameeeeeeeeeeeeeejka..... 9.10.2004 9:00:23
|
|
|
|
Blink1
|
:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?