Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 27.3.2007 10:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Živijo! Sma hodim k dr. Urh-u in morma reči, dase m do sedaj izredno zadovoljna. Do njega sem privič prišla zaradi težav z neredmim menstruacijami in tip mi je v 5-minuth postavil diagnozo PCO, kar moja prejšnja ginekologinja ni znala ugotoviti kljub istim pregledom. Kakorkoli že, jaz sem z njim zadovoljna, ostalih pa ne poznam. Lep dan!
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 27.3.2007 10:18:17
|
|
|
|
Mavrična zvezdica
|
Tudi jaz bi ti priporočila dr. Urha - sem zelo zadovoljna. Osebno mi je dobra tudi Virantova, a je trenutno na porodniški.
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 27.3.2007 10:36:15
|
|
|
|
barba
|
še ena za dr.Urha drgač mi je bil dober tud dr.Gregorač. Eni pohvalijo tud dr.Podlipnikovo, sam jst je ne poznam.
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 27.3.2007 11:41:49
|
|
|
|
bskrle
|
Tudi jaz priporočim dr. Urha.
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 27.3.2007 22:39:38
|
|
|
|
Caarmen
|
Jaz ap priporočam Anderletovo v ZD Radovljica. Eni imajo ful čeznjo za povedat, jaz pa po lastnih izkušnjah - jo ne zamenam....
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 28.3.2007 15:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
dr. Rizner je naj naj. poznam pa še: dr. Virant, dr. Urh, dr. Malgaj, dr. Podlipnik, Dr. Gregorač od vseh mi edino Gregorač ni kaj dosti pri srcu, vsi ostali pa so ok. aja, pa kot je ena napisala, Virantova je zdaj na porodniški. ostalih ne poznam, kdo od teh pa še vpisuje pa ne vem.
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 28.3.2007 17:24:04
|
|
|
|
quelle
|
Pozdravljene! Kaj pa dr. Vrabič? Sicer pa tako ali tako poznam samo dr. Rizner, ki je zelo OK, le da bi mal več govoril. lp
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 28.3.2007 17:31:02
|
|
|
|
dory
|
no glede na to,da sem dozivela ze marsikaj s temi ginekologi bom napisala tkole...gregorac je res 1A...v najkritičnejših trenutkih je rešil življenje mojega tamalčka...predvsem s svojo strokovnostjo in hitrim ukrepanjem... virantova je tud ok, ampak na porodniski skor do konc leta...sama hodim k savi rant,ki mi je ful vsec...v cekalnici cakam pol ure+,ampak vsaj vsem zakaj...se ti popolnoma posveti...je tudi zelo strokovna... podlipnik,vrabic...no ja....sej vem,da kdor dela gresi, sam sem slisala mal prevec... o strazarjevi pa rajs ne bi....to je pa podn od dohtarja...je samo za vzet licenco...
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 28.3.2007 18:37:23
|
|
|
|
smotka lonib
|
teja! To kar si napisala v Stražarjevi pa je čista resnica. Ne vem kako je lahko bila ginekologinja leta (sam zato, ker se zna lepo posmejat) . Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 29.3.2007 19:40:38
|
|
|
|
mancax
|
sej v mislih imam dr SAva Rant Hafner, zanima me seveda ali je ona tudi mlajša, da bi ušla na porodniško kot dr. Virantova, zelo rada bi eno od teh dveh, skrbi me pa najbolj, da ne jemljeta več
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 29.3.2007 22:07:40
|
|
|
|
tintin
|
Mancax , jaz imam Rantovo. Je zelo ok, prijazna, strokovna ipd. Mislim, da ni tako mlada kot Virantova, je mlajša (kar pomeni pomoje okoli 40), ampak mislim, da ne toliko, da bi šla na porodniško. Dobra izbira.
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 30.3.2007 12:56:48
|
|
|
|
pisek
|
tudi jaz ti priporočam dr. Urha. je najboljši ginekolog v Kranju, vsaj zame. čeprav pa pohvalijo tudi Rantovo. vsi drugi se mi pa zdijo kar nekaj, še posebno gregorač, nimam ravno lepih izkušenj z njim, ko sem bila v bolnišnici.
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 30.3.2007 14:34:22
|
|
|
|
ancka1
|
Se podpišem pod piska! Urh je cool. Jaz sem imela na ginek.odd. kot sobnega zdravnika Gregorača, pa mi je bil čisto mimo. Lavrič ima pa tako že dolgo lepo zgodovino samih "pohval" , Podlipnikova te baje prav na hitro odpedena (sama sicer ne vem),...
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 31.3.2007 15:21:16
|
|
|
|
grumi
|
zdravo! ne vem če lahk vprašam tuki, pa vseno.sicer nisem noseča potrebujem pa novega ginekologa in glede na to da vse hvalite tega dr.urha, me zanima če lahk katera kj več pove o njem.ne vem kak ma odnos,a se zajebava,...aja pa kolk prbližen je star ker ne bi mela kakega starga.hvala
|
|
|
|
RE: najboljši g v Kr ali okolici 1.4.2007 16:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam ravno z dr. Urhom slabo izkušnjo. Po manjši krvavitvi je nosečnost označil kot propadlo in me po UZ naročil na abrazijo čez par dni. Sobni zdravnik dr. Gregorač se s tem ni strinjal in me dal na UZ čez teden dni....danes imamo 3 leta staro sončico. Mogoče zgolj naključje. Nobeden ni nezmotljiv. Dobre izkušnje imam z dr. Handžarjem, dr. Riznerjem, dr. Gregoračem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......