|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
6.10.2004 21:24:00   
Anonimen
Nosečke, kje se skrivate?:zmeden: Ste se polenile mal vidm...:zmeden:

lp od fiše:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
6.10.2004 21:25:49   
ninca
:)-:)-:)-mogoče so pa že vse "odpeketale" po svoje :modri::duda::roza:!:)-:)-:)-
za vsako eno :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2004 21:26:11   
Anonimen
Niso niso. Minčka je gor;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2004 21:30:45   
ninca
:)-:)-:)-ja OK ampak ne vem pa kam je popoldan kar na enkrat zginila Annny:zmeden: mogoče je po hitrem postopku morala it po :modri::duda::roza:?!?!:)-

če je morala it ... držim pestiiiii zanjo :miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2004 21:41:34   
Mina1
ku-ku, ampak tale Siol mi bo pa dal vetra, mi dela zeeelloooooo počasi in tako.

Sem se prenajedla čokolinota (z mrzlim alpskim mlekom lepo prosim):)-:ups::)- in mi bo trebušček počil.

Danes je pikec intenzivno brcal in to zelo nizko pod popkom, moj škratek mi pa kar naprej dviguje majčko, češ kakšen trebušček imam:)-:)-:)- Prisrčno, ni kaj;)

Drugače nič novega, v pričakovanju ponedeljkovega UZ in tako.

pa-pa Mina1 20t 3/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2004 8:08:28   
urši*
juhu, kako smo?
predučerajšnem se mi je celo noč sanjalo, kako sem kupovala oblekice za našega malčka, pa sem res mogla it neki kupit, no pol se je bodoči dedi ponudu, pa je on kupu dva bodija:bravo:
a katera kaj oteka?? men so začeli prsti na rokah mal otekat, zdj se pa mal pazim!! a naj sploh povem pri ginekologu al bom kregana??!pa zredila sem se tud kr ene 4-5 kg od zadnjega pregleda!!sam jem , pa jem:ups:
a, ja !! a ve katera kakšne so babice v sg porodnišnici??sem iz sg, na preglede pa hodim v mb, pa ne vem kam naj grem rodit!!!
nč, če se bo keri lublo kaj napisat lepo prosim!!!
lepo se mejte, pa pobožite kaj svoje trebuščke!!:love:
urši* &:duda:27t2d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2004 8:18:03   
Dolina
Dobro jutro vsem,
mal sem še zaspana, upam, da ne bom kake neumosti napisala.
Urši, jaz še nič ne otekam. Pa mal sem na kile popazila, tako, da se že cele tri tedne nisem zredila. :)-:)-:)- Pa nekam mi je nehalo pasat jest tako, da jem sicer ene 5 obrokov na dan, samo take mini porcije (če bi pred nosečnostjo tako jedla, bi umrla od lakote :)-). No, saj si mislim, da je to samo začasno in bom hitro tam kot ti Urši.
Sem si pa mogla popek zalepit z obližem, ker me je kar naprej nekaj cukalo in bolelo tam okoli in mi je G rekla, da naj raje malo zalepi, da ne dobim kakšne kile. Men očitno tale buši vzhaja kot kvašeno testo. :)-:)-
Kaj pa druge kaj počnete? Ste v redu?

Neki me še zanima, baje je dobro piti kalcijeve šumeče tablete, da na "stara" leta ne dobiš osteoporoze. Ker naj bi nam :duda: kalcij jemala in je dobro, da ga čim prej nadomestimo. A je katera že kaj sloišala o tem?

Joj, če sem se kje zatikala, se že zdej opravičujem. Danes sem ektstra zaspana, noč ni bila glih polna spanca.
Mina1, moj sonček je tud že lepo brcal, pa od petka nekaj štrajka in ne vem, če sem ga čutila ene dvakrat. :( Sem mal žalostna. Upam, da samo počiva...
:rozica:
Fajn se mejte, pobožajte trebuščke...
Lp, Dolina 19t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2004 8:42:47   
Pikapolonica
Dobro jutro!

Kaj pa je z nami, čisto zares. Kje pa ste vse? Že dva dni nobenega glasu. Še dobro, da imamo RIBICO, da nas vsake toliko časa malo podreza….

No, jaz sem bila dva dni zdaj kar precej zaposlena. Malo z letanjem okoli s temi presnetimi papirji, sicer sem pa dala skozi že dve tretjimi materinske šole. Pri nas, v Celju, je to bolj »schnell kurs«, tri dni, po 4 ure, in potem kar vse veš. V torek smo že rojevali in dihali, včeraj smo dojili, zdaj pa me naslednji teden čaka še kopanje in previjanje dojenčka. Jaz bi pa tako rada v rokah držala že svojega… Pa vem, da je še prezgodaj. Da še ne sme ven. Samo, ti zadnji tedni bodo še tako presneto dolgi. No, saj po eni strani pa tako bolje, da bo le sobica pravi čas pripravljena in cotke pospravljene.

Tudi midva imava velike nakupe načeloma za nama. Voziček, banjica za kopanje, oprema za sobico… to je že vse doma in samo čaka. Drug teden greva pa še v Avstrijo in se bom jasno zagnala še v H&M in Toys'ur'us in sigurno kupila kaj lepega za mojega otročička. Kakšen zimski pajacek morda, ker bo mraz kmalu tu, na sprehod bo pa treba!

Sicer se pa še vedno nisem čisto pozdravila. Je kar hudo, ko se boriš samo s čaji in brez zdravil. Zdaj že dva tedna kašljam in smrkam in sem tega že pošteno naveličana. Aerobiko sem že trikrat spustila in mi to sploh nič ni všeč, ker tja zelo rada hodim. Pa bo že, samo da je s škratkom vse OK. To pa menda je. Mislim, da se kar dobro počuti tam notri in mi to tudi kar naprej daje vedeti.

MALA MAJA, lepo da si spet doma. V domači postelji je kar lažje vse prenašati, kajne? Čuvaj se in ubogaj zdravnike, da bo vse tako kot mora biti.

MINA1, kaj pa je tvoj veliki škratek po horoskopu. Moja sestra ima namreč punčko, staro skoraj tri leta in je tudi čisto taka, kot opisuješ. Mala trmica. Je pa škorpijon. Čeprav jaz ne dam veliko na horoskope, pa vseeno vidim, kako so si njeni trije otroci med sabo različni. In kot sem enkrat brala v eni reviji Moj malček opise otrok po horoskopu, se je vse čisto ujemalo.

LU, čestitam za voziček. Zdaj ga pa ne preveč gledat, da se ne bo barva preveč obrabila…. Saj se samo hecam. In to samo zato, ker vem, kako lušten je, tale pramette!

BEJBA, sem bila kar presenečena, ko si napisala, da tudi medenično vstavo puščajo rojevati po naravni poti. Jaz sem pa mislila, da je to že kar razlog za carski rez. No, jaz vsekakor upam, da kakorkoli bo, naj ti mine hitro in čim manj boleče. A sicer pa, ko jutri greš v bolnico, že tudi prideš nazaj. HI, mogoče boš pa že kar notri ostala in prišla domov z eno malo štručko…..

No, upam, da se vse dobro počutite. Zunaj je spet en lep dan in naj vas ta sonček ogreje, ter čimprej zbudi vaše palčke, da vas bodo malo pobrcali tam notri.

Vsaki eno :rozica: in pa-pa,

Pikapolonica :pika: in :duda: (35t 1d)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2004 14:55:39   
*mia*
Živjo punce 9nebesa

Evo mene spet po dolgem času z vami...ta dva zadnja meseca sem bila precej zaposlena- sem naredila dva izpita, tko da mi je ostal sam še eden in diploma :)-:bravo:....pa z možekem sva končevala stanovanje in ko se je lakiralo sva šla za nekaj časa k mojim staršem in moram rečt da je kr pasalo mal zamenjat okolje-pa naše mamice so vedno tabolš mamice, ki nas rade razvajajo 9nebesa....tko, zdej sav pa že v našem novem gnezdecu, kjer imava že vse poštimano- postelca za našega junaka je tud že pripravljena,sam še mal jo moram okrasit , pa danes mi pripeljejo otroško sobico, tko da bom lahko preostanek cunc ( tiste, ki mi niso šle v previjalno mizo ) spravla v omaro...voziček je tud že doma in nestrpno čaka našga :duda: 9nebesa9nebesa...

Drgač pa moram rečt da je moje počutje ta zadnji mesec precej spremenljivo..utrujena sem 24 ur na dan, kr non stop bi ležala, večkrat me boli glava, ponoči skor nč ne spim, med ležanjem me bolijo kolki- tko da se moram stalno obračat pa tudi wc je moj stalni 24 urni spremljevalec..:(..sprehodi so vedno krajši, tko da je kondicije zlo malo...hvala bogu je pa mali non stop živahen in se giblje čez cel dan in noč, tko da vem da je on ok in pol sem kljub vsemu tud jst ok :)-
:)-:)-:)-

Moj možek se ta teden pripravlja na gtz, tko da ga ne vidim od čist zjutrej pa do noči...no, sej ga pri tem popolnoma podpiram pa tud mal sem mu pomagala ( rezat finger foode :)-..)...drug teden je tekmovanje in pol bo spet cel dan sam moj 9nebesa..

Punce lepo se mejte in čuvajte bušije

mia :metulj: ( 34t6d)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2004 15:33:58   
žorž
Živjo, Punce!
Da se vam še jaz malo javim, da ne boste pozabile name ;)
Torej, jaz sem še vedno prezaposlena in seveda posledično čisto crknjena. Tudi sicer moje stanje ni ravno zavidljivo: previsok sladkor kljub dieti, težave s ščtnico, itd. Pa saj bo kmalu konec :) oz. se nam bo dete raje pridružilo zunaj!
Predvčerajšnjem sem šla na pregled in so rekli, da se mi je trebušček že kar spustil in na CTGju je tudi kazalo nekaj "miganja" maternice, tako da zna biti kmalu (oz. sigurno pred rokom). Hvala bogu je že vse bolj ali manj naštimano za dojenčka, pa zlikano in tko ... Danes sem šla še po tiste slavne Vir vložke in nedrčke za dojenje, tako da imam zdaj res vse.
Mia - glede hoje - jaz se počutim kot kakšen hrošček :)- Počasna, okorna, obilna ... No, punce to bo to.
Uživajte v sončku!
Žorž (36t5d)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2004 16:00:56   
Bejba
Hojla
Mi smo še kar doma. Nič novega. Jutri imam kot sem že pisala, v porodnišnici pripravo na carski rez. Bomo videli kaj bodo rekli. Moja G je rekla, da me bojo potem v ponedeljek že kar notri vzeli. Moj je ratal kar zelen. Sedaj gre pa zares, ja. Še največ kakšen teden, pa se bomo že cartali.

Zdaj sem pa res že tečka nosečka. Včeraj sem se tako zdrla na mojga, da je blo kar hudo. Vse mi je prišlo prav. Ampak tudi to mora biti,a ne? Res že komaj čakam ta veliki dan. Samo upam, da ne bo ravno na 13. Malo sem pa le vraževerna. Čeprav imam moj tudi rojstni dan na 13. Bomo videli kaj nam pišejo zvezde.

Grem pogledat kako se kaj peče štrudl. Danes ga prvič delam in sicer skutinega. Dobiva ene obiske zvečer pa je fino kaj na mizo postavit. Upam, da bo uspel.

Uživajte srečke nosečke!

LP; Bejba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2004 16:23:01   
Dolina
Bejba, a lahko še jaz pridem na študl? :love::love: Uh, kako mi je zdaj zadišal. Grem hitro domov kaj popapcat.

Joj, punce, mene že zdej vsi zafrkavajo, da hodim široko in racam. Zadnjič me je en prijatelj kao oponašal: ampak je mal pretiraval, pa so se vsi smejali. Meni so pa nosečke tako lepe. Bravo za nas!:bravo::bravo:

Držim pesti za vse, ki ste že tik pred ciljem! :rozica::rozica::rozica:

Lp, Dolina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2004 16:33:24   
Špacka

Hojla nosečke!

Javljam se po krajši pavzi, sicer ni z mano nič narobe le malo me je začela dajati utrujenost, tako da po desetih urah, ki jih preživim v službi in to na nogah oz. v letečem stanju, po kosilu že kar obvezno potrebujem malo počitka. Kaj še bo do februarja?
Sicer pa imam toliko nadur, ki jih pri nas seveda ne plačajo, tako da jih bom lahko izkoristila pred nastopom porodniške, ker si res ne predstavljam kako bi lahko to delo opravljala z mojim bušijem:zmeden:

Moram se pohvalit da sem celo bila v LJ in MB kjer sem si ogledala otroško opremo- moram povedat da se mi je kar mešalo od tistih micenih cotic...:love:
Nič še kupla je še čas...

Sem pa imela prejšni teden pregled pri G, vendar moja G ni delala, sem bila opozorjena, vendar je vseeno boljše da se prideš malo pokazat. V glavnem, ker nisem bila prepričana če čutim gibe, mi je delal UZ.
Moram povedat, da jih sedaj čutim, začelo pa se je dan pred pregledom in nisem vedela da je to to, zdaj pa vem ker se mi gibi ponavljajo vsak dan:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Na UZ mi je vse lepo razkazal, v bistvu mi je delal morfologijo, vendar ker je bilo vseeno malo prezgodaj, mi bo naslednjič še enkrat pregledal zaradi srčka. G je rekel da je vse v redu glavica je ustrezala 18-19t v tem tednu sem tudi bila ostale mere pa 18t. Dobro to odstopanje me ne skrbi, vendar ko sem mere primerjala z merami v MK, se mi sploh ne ujemajo:(( Po merah v MK je moj :duda: manjši oz. kot da sem manj noseča...V glavnem jaz tega ne razumem in seveda sem par dni delala paniko iz tega, potem pa sem se odločila da je z mojim :duda: vse v najlepšem redu, ker s tem ko se sekiram delam več škode kot koristi. Verjamem da beseda G več velja kot pa neke univerzalne mere...

Zdaj pa dosti malo sem se olajšala lahko mi tudi napišete kaj vzpodbude, če bo sploh katere prišla skozi to moje pisanje...

Lepo izkoristite ta lep dan pa-pa

Špacka 19t/6d :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.10.2004 16:49:02   
Anonimen
Ojla, nosečke:)

:pika:, vas moram mal na plan zvabit, če ni nič za brat:(

Žorž, preden sme šla brat nebesa, sem rekla, da moram napista, kje si ti, da sta z mavrico obe pokinili. Zdej bo pa že res kmalu:) Kej živčna?
Pa ne pozabit sporočit novičke, ko bo čas za to;););)

Bejba, a veš, da je meni pa tale tvoja nosečnost minila grozno hitro:ups: Točno se še spomnim, ko sme na z.,o. prebrala vse vaše novičke, da je uspelo, zdaj je pa teh novičk bolj malo:zmeden: Mogoče jih bo zdaj, ko bo bolj mraz več:)-

Dolina, od Mine1 ta velik škratek je vodnarček:) Tale ta drugi bo pa :fis: in 24.2. bo rojen:)- 24.2. smo tanajbl fejst :fis:e rojene:)-

Punce, BTW, v Mothercare imajo par posteljninc iz lanske kolekcije baje že nekaj časa po 3600 oz tam nekje:zmeden: Nisem prav podrobno gledala, ker me itak vsi čudn gledajo, če tam mal raziskujem:zmeden:

BONI, kako pa to, da tko zgodi hodiš v materinsko šolo?

No, zdej sme pa še jaz vam malo naložila:)-:)-:)-, namest parih :sloncek:, k mal štrajkajo:zmeden:

Aja, Lu, kakšne barve je tvoja pramette(pozabila:ups: )?

Veliko brc:sloncek: in sončka:rozica:,
:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.10.2004 16:50:53   
Anonimen
Uh, štrudl in to sirov....jst mam samo tega rada...mnjam:)
Evo, klele nakladam, namesto da bi moje RR dolžnosti opravljala:ups: (vnest dogodke). Ampak jih je tooooolk....
Sem prejle mal zalegla klele na kavč, tale šola j čist out:grrr:

No, zdej pa res grem:)

papa,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.10.2004 20:49:38   
BONI*
Sej ni tolk zgodi! Jih je veliko še z nižjim staležem. Navsezadnje pa sem že v 31 tednu in se mi zdi ravno pravi čas za materinsko šolo. Kaj pa vem, kaj me bo čakalo novembra.

Lp, Boni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.10.2004 20:51:37   
Anonimen
Aha. K vse hodjo bolj proti koncu...sam če mene vprašaš, je boljš zdej ne pa pol k maš že vsega vrh glave:)
lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?