Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
menjava lastništva parcele, nadomestna gradnj... 26.3.2007 21:27:26
|
|
|
|
iva01
|
Situacija je takšna: Starši mi bodo podarili parcelo na kateri že stoji hiša z hišno številko, katero bi mi čist podrli in začel zidat na novo kao nadomestno gradnjo,Sam fora pa je v tem, da če to parcelo moji starši prepišejo name potem nemormo gradit nadomestne gradnje ampak samo novogradnjo. Ker lahk nadomestnjo gradnjo gradi samo prvi lastnik in ne drugi. Ali to drži???? Zdej če je to res smo razmišlal v tej smeri, da bi pač grdit začela moja mama, oziroma papirji bi pisal nanjo, to bi pomenilo da bi bila ona tudi "investitor" in bi potem ko bi bili papirji že urejeni in hiša mogoč ze vsaj do nekje narejena, recimo temelji to vse skupaj podarila meni, a je to možn spelat, brez plačila davkov.
|
|
|
|
RE: menjava lastništva parcele, nadomestna gr... 26.3.2007 21:36:26
|
|
|
|
marsovcek
|
O kod ti pa to? tudi ti lahko gradiš nadomestno, s tem boš prihranila kar lep kupček denarja. Moraš pa imeti projekt za rušenje. S kvadraturo pa je tako, če bo nova hiša enake kvadrature ali manjša ti ne bo potrebno plačati prispevka, drugače pa razliko.
|
|
|
|
RE: menjava lastništva parcele, nadomestna gr... 26.3.2007 21:45:05
|
|
|
|
iva01
|
Kaj a res to so nam rekli zadnjič ko smo hotl naredit prepis pa smo potem rajš počakal da mal vidmo če je res to tako, ker potem bi mogla začet čist od začetka. No na upravni so nam rekli tako: nadomestnjo gradnjo lahko gradi samo prvi lastnik, če se lastništvo zamenja potem ta možnost odpade, al nas nategujejo, al je to res, nimam pojma, mi pa je to vsa skup mal čudn.
|
|
|
|
RE: menjava lastništva parcele, nadomestna gr... 26.3.2007 21:49:59
|
|
|
|
marsovcek
|
ti pošljem zs.
|
|
|
|
RE: menjava lastništva parcele, nadomestna gr... 27.3.2007 7:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
moraš pa vedeti, da se nadomestna gradnja lahko poveča za 50%- velikost.. npr. če je blo prej 80 m2, je lahko sedaj 120 m2.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?