Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 26.3.2007 20:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
s črno in belo ne morš falit :) pa kaka temno rjava bi šla tut
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 26.3.2007 20:54:36
|
|
|
|
Dream
|
Pa olivno zelena gre tut zraven.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 26.3.2007 21:27:55
|
|
|
|
Anonimen
|
A pa so to kargo hlače ali take bolj nobel? Lahko greš v Benetton in kupiš kakšen puloverček, jih imajo veliko trakih, da je tudi ta barva notri. Recimo en vem da je bel, pa s tako roza in zeleno ima tiste burlington rombe notri. Samo to po moje edino, če so bolj športne hlače, drugače je mogoče že malo preveč pocukrano vse skupaj. Pa saj jih imajo tudi v drugih barvah v kombinciji z roza. Imajo res lepo kolekcijo zdaj, vsaj v Kranju. Drugače imam jaz ene take prašičkove hlače, ampak niso dolge, do srede meč, in nosim zraven rjave škornje in rjavo jopico.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 26.3.2007 21:29:09 >
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 26.3.2007 21:46:57
|
|
|
|
kofetek2010
|
bela, črna, siva, olivno zelena, svetlo modra aja, pa srebrna in zlata tud
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 26.3.2007 21:47:24
|
|
|
|
Nyah*
|
Fajn model hlac , po mojem enako kot pravijo ostale: temno rjava, bela, črna,....hmmmm Splisni, kolk pa kej stanejo pulovercki v Benettonu? A to majo v Supernovi? Vsaj do stevilke 42?? LP
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 26.3.2007 21:48:30
|
|
|
|
pety78
|
Bela, bež, rjava, črna, siva, ...
|
RE: kaj gre zraven take barve? 26.3.2007 21:50:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah Splisni, kolk pa kej stanejo pulovercki v Benettonu? A to majo v Supernovi? Vsaj do stevilke 42?? LP A veš da ne vem, koliko stanejo, ampak se mi zdi, kar sem ostalega gledalal, da ni več tako zelo drago. Ja, večinoma pa imajo do 42 in ja, sem gledala v Supernovi. In moja sodelavka ima ta bel puloverček z zelenimi in roza rombi in je res tako lepo spomladansko svež, kar povzdigne te malo kakšne pol metr nad tla, že ko ga gledaš.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 27.3.2007 7:14:30
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 aja, pa srebrna in zlata tud a bejž bejž , pol bom pa k prinses punce, hvala vam Splišni, a ta Benetton je najbrž v KR al kje? Že 100 let nism bla v Benettonu... matr sm čist za luno .
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 27.3.2007 8:24:46
|
|
|
|
vesna.com
|
Jst sem za bež in peščeno.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 27.3.2007 10:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Splišni, a ta Benetton je najbrž v KR al kje? Ja, ampak saj po moje je povsod zdaj podobna, če že ne enaka kolekcija.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 27.3.2007 19:35:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Siva... letos se recimo v športu ful kombinira tale tvoja rozasta s temno rjavo - res zelo lepo pride.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 28.3.2007 20:47:55
|
|
|
|
African queen
|
Full lepe hlače!Jaz bi dala rjavo ali vojaško zeleno majico gor.Lahko pa še:belo,bež,svetlo modro,črno.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven take barve? 29.3.2007 21:09:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Temno modra.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.