|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   herpesna angina
26.3.2007 15:49:12   
zarjica
Jaz sem čist prestrašena od zdravnika prišla...user posted image . Noseča sem 8 tednov.
Že nekaj dni me čudno boli grlo, temperaturo mam rahlo dvignjeno (do 37,5). Grlo je rdeče in me peče, čeprav bezgavke so pa ok. No, pa sem šla k zdravniku in je takoj rekel da gre za virusno obolenje - herpesno gripo. Vendar da tega ne bova zdravila, temveč bo to samo odšlo. Grlo pa naj si spiram z kamilicami. In to je vse. Seveda sem vprašala za mojo pikico...in je rekel: ˇseveda vsak virus lahko poškoduje plod.ˇIn zdaj mi je tak hudo. Virus imam, zdravil nobenih - pa kaj mi je storiti? Je bakterijska okužba manj nevarna od virusne? Imate kakšne izkušnje s tem? Bojim se za mojo pikico....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: herpesna angina
26.3.2007 16:24:55   
Anonimen
Viroza je nalezljiva, bakterijsko obolenje pa ni! Svetoval ti je pravilno, ker antibiotik v tem primeru odpade (user posted image ).
Najboljše domače zdravilo je izpiranje z žajbljem, pa seveda tud kamilice niso slabe. Srečno!

(odgovor članu zarjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2007 16:56:32   
Anonimen
Jaz bi šla na tvojem mestu do ginekologa po nasvet. Upam, da bo vse v redu in da ta virus ni nevaren za plod.

Tukaj si lahko prebereš nekaj o tem, kako si ob tm lahko pomagamo s prehrano. Pa vendar se vseeno rajšui prej posvetuj z ginekologom:

http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1632

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 19:45:35   
BaByGiRl
Boga. Jaz sem imela že dve virozi, k sem jih pobrala od hčerke, pa hvala bogu ni z otrokom v user posted image , nič narobe. Prva je bla kmalu,ko je plod še zelo občutljiv. Pa mi je rekel G, da če je tako usojeno, da izgubim otroka, ga bom, če ne pa ostane. user posted image
Sej je čudno rečeno, ampak na lep način mi je povedal resnico.
Mislim, pa da tudi pri tebi ne bo hudega. Pojdi pa do G, ali pa ga vsaj pokliči za nasvet.
user posted image  za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?