|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški čevelčki...
26.3.2007 15:13:13   
tinkamiška
danes sem si kupila gloss, da sem malo zadovoljila svoj firbecuser posted image no med drugim sem zagledala tudi eno reklamo za otroške čevelčke Lelli Kelly, jih poznate?

slikic mi noče nalepti, je pa tukaj int. stran, kjer so še drugi čevelčki za skoraj vsak okus, ampak večina se jih dobi samo v UK ali pa preko e-bay-a...
http://www.tigerfeetshoes.co.uk/

tinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški čevelčki...
26.3.2007 15:15:42   
tinkamiška
no tukaj je pa originalna stran od Lelli Kelly čevelčkov...
http://www.lellikelly.it/catalogo/default.asp?lang=en

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2007 15:17:56   
popi
Dobiš jih v lj.,na starem trgu.Trgovina Gloss junior jih ima,za cene pa ne vem.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 15:19:20   
Anonimen
men so prov hudo kičaste, prow the bestne so mi k se tok svetjouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2007 15:22:39   
tinkamiška
sej so ornk kičaste ja, ampak en takle parček bi bil pa prov luškan na izinih nogicahuser posted image

popi, hvala za info, sem kupila ene malo bolj umirjene, ampak ravno tako z bleščicami preko e-bay-a, pa so verjento parkrat ceneje kot pa tele Lelli Kelly...

tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2007 15:40:24   
Anonimen
Jaz sem jih imela, ko sem bila majhna. Sam ne tolk kicaste, so mele samo rozico iz kamenckov, no pa ''svilene'' vezalke user posted image  

LP, Ribica

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2007 15:49:00   
Anonimen
Aja ko je že debata o čeveljih,a je ktera  vidla kje kakšne lepe srebrne balerinke? rabim za maturancauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2007 17:28:49   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: tancy

Aja ko je že debata o čeveljih,a je ktera  vidla kje kakšne lepe srebrne balerinke? rabim za maturancauser posted image

V Mariboru v Evroparku - v tanovi trgovini kaj se je zaj odprla z šuhami! Dva dni nazaj sem jih vidla

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2007 19:21:50   
Anonimen
uu Maribor,ta je kr dolga,hvala za informacijo,ce bo res kriza pa v mariboruser posted image

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2007 19:24:19   
kofetek2010
naša tamale si je zadnjič izbrala zlate Cicibanove user posted image  

boljš, da z njo ne grem v kakšno štacuno s čevlji, ker hoče takoj kakšne imet user posted image   le po kom ima to? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2007 19:50:58   
BaByGiRl
user posted image user posted image user posted image  Moja tamala je čist preč. Točno so narejeni za učke punčk. Kičasto gor ali dol,...user posted image
No, saj drugič me pa preseneti in izbere črne lepe čevljčke.
Jaz ji dovolim, da si izbere sama,...včasih dodam kakšno pripombo, včasih uspe, da nimamo 'najlepših' čeveljčkovuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2007 20:00:15   
Anonimen
Te so tudi kvalitetno kičaste user posted image  user posted image .

Bolje, da jih Mičici ne pokažem, bodo spet vzdihi navdušenja user posted image . Kaj čmo, punčka je.

Ko me je videla po enem tednu, je naprej čekirala čevlje na meni, ki jih še ni videla. Mama, kaj je že to? Najbolje, da se spremenim v čevelj, da dobim pet minut pozornosti user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2007 21:19:50   
Magi*
takšne so naše pupeuser posted image  naša se navadno zagleda v najbolj hude čevlje, z najvišjo peto in jih ne spustiuser posted image  jo komaj zvlečem na otroški oddelek.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2007 21:41:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

naša se navadno zagleda v najbolj hude čevlje, z najvišjo peto in jih ne spustiuser posted image  jo komaj zvlečem na otroški oddelek.

user posted image   user posted image

Tole bo pa dober izgovor.....mi itak nihče ne bo verjel, zakaj sem čevlje MORALA kupit user posted image  user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2007 21:53:58   
Naja31
Jaz sem jih videla v trgovini Gloss Junior. So mi bili hudo všeč, ampak fantku jih pa res ne morem obuti.
Cene mi pa ni uspelo najti, sem vse škatle obračala, ampak nisem videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2007 21:58:47   
Marogica
Joj, kakšen kiččččččččččččč!

Se vidi, da nimamo pučke doma, drugače bi najbrž kar s sončnimi očali okrog hodila-da me ne bi preveč oči boleleuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.3.2007 22:18:37   
Anonimen
No, mi imamo fantka, zato to ne pride v poštev. A 36 imajo? Bi si jih jaz obulauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2007 7:30:05   
Rožica I
TANCY_ zadnjič sem videla v Clarku cel kup raznoraznih balerink (od zlatih do metal pink user posted image ,  metal rdečihuser posted image , morda tudi srebrne?..)
Jaz, konzervativka, pa sem vzela ljubke klasične črne user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.3.2007 10:01:59   
cuma
Uh... mi pa imamo punčko samo na žalost ali na srečo ima njena mama prehudo alergijo na kič user posted image ... Lellykelly odpade.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.3.2007 14:17:18   
Anonimen
Hvala Rožica, bom šla pogledatuser posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?